- 22 Kasım 2011
- 4.967
- 159
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
bu arada incimcim nerede :44::44::44: o galiba nadiş yüzünden biraz kızdı :44::44::44::44:yoksa bana mı öleeee geldi :44::44::44::44:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende de ayni cnm bi gelisme yokevet ya herkes nereye gitti
ne olsun işte tatlım bildiğin gibi her şey.
sen neler yapıyosun gelişmeler nasıl aile ve aşk hayatında?
kızlar ben kaçar
markete gideyim
birazda babama bakayım
malum annem bırakıp alışverişe çıkamıyo
istedikleri varsa alayım
size iyi sohbetler
yapıştık ayrılamıyoruz ki anacım
bu arada incimcim nerede :44::44::44: o galiba nadiş yüzünden biraz kızdı :44::44::44::44:yoksa bana mı öleeee geldi :44::44::44::44:
nasıl kıs yapıştınız azerin ne dökmüş yerlere anaaaaaaaam ben yapışmayayım işim gücüm var benim
patsy sen necisin anlat kendini gııı :26:ilginç sınav sorularına ilginç cevaplar
Aşağıdaki konulara kısa ve etkili bir şekilde değinen bir yazı yazın.
1. din
2. cinsellik
3. gizem
cevap:
Allahım! Hamileyim. acaba kimden??
patsy sen necisin anlat kendini gııı :26:
bende 5 yıllık evli 3 yaşında oğlu olan istanbulda yaşayan biriyim yarışmacılara başarılar diliyorum çünkü beninle baş etmek kolay değilefenim ben özel bi şirkette aha da böyle Eki Görüntüle 403115 çalışıyom
ilişki durumumu sorarsan aha da Eki Görüntüle 403116
hep bunu yapmak istiyom Eki Görüntüle 403117 amaaaaaaaaaa
bana bunu yapmak düşüyo Eki Görüntüle 403119
çok param olursa bi bu Lauboutın 'leri Eki Görüntüle 403123
bi bu stüdyo daireyi Eki Görüntüle 403125 veeeee bi de bunu Eki Görüntüle 403126 kendine almayı hayal eden arkadaşların tabiriyle "çatlağın" biriyimmmmmmmm yarışmaya istanbuldan katılıyorum yarışmacı akedeşlerin hiçbirine de başarılar dilemeyyom yenilmeyi sevmeyyom
bende 5 yıllık evli 3 yaşında oğlu olan istanbulda yaşayan biriyim yarışmacılara başarılar diliyorum çünkü beninle baş etmek kolay değil