Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69
gecmis olsun cnm dikkat et ihmal etme sakin kendini

sağol selcancım doktor bi de perhiz listesi verdi onu uyguluyorum sevdiğim hiçbir şeyi yiyemiyorum ama :KK14:

ay çok geçmişolsun
ya benim eşimede lastoklopimi ne varmış
gastopkopide olabilir
mideye kamerasalıp bakacaklar
ama hala gidecek
bazen sıtma tutuyo resmen soğuk soğuk terliyo

sende nemeraklı hatunmuşun kız foto dedik hemen arkedeşoldun yoksa olaya niyetin yoktu
:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

sağol nilüs benimde mideme kamera ile bakılıp da belirlendi bu yöntemin ismi endoskopi.
ama tamamen uyuttukları için hiçbir şey hissetmedim. eşin de bir an önce gitsin bence. ihmale gelmiyor, bak ben biraz daha gitmeseydim çok kötü olucaktı :18::18:

sağol selcancım doktor bi de perhiz listesi verdi onu uyguluyorum sevdiğim hiçbir şeyi yiyemiyorum ama :KK14:

sağol nilüs benimde mideme kamera ile bakılıp da belirlendi bu yöntemin ismi endoskopi.
ama tamamen uyuttukları için hiçbir şey hissetmedim. eşin de bir an önce gitsin bence. ihmale gelmiyor, bak ben biraz daha gitmeseydim çok kötü olucaktı :18::18:

onu sorun etme cnm ilac falan verir yine yersin sevdigin seyleri :KK19:

ben arkadaş olmak istiyorumda beni tanıyıp siz arkadaşlık gönderin istiyorum şimdi yanlış falan anlaşılırım neme lazım :KK23:
yok canım
sohbet etmişliğimiz var senle ne yanlış anlayalım

kadının büyük olması zenginlik getirirmiş :KK51::KK51:

bizde tutmadı be kuzu biz nedense dibe vurduk
sefilleri oynuyoz desem yeridir
allah bugünümüzü aratmasın
sağlığımız yerinde çok şükür

onu sorun etme cnm ilac falan verir yine yersin sevdigin seyleri :KK19:

inşallah canım ya sabırsızlıkla bekliyorum o günü bi de ben boğazıma çok düşkün bi insanım :KK1:
beni uyuttuklarında falan size anlattığım benden yaşça büyük olan erkek arkadaşım da hastanede yanımdaydı endoskopi bittikten sonra yemeğe gittik ama ben 15 saattir açtım yani :KK9: canım neler neler istedi ama sebze yedim yine :KK56:

ne oldu kuzu :26:
bir sorum var onun icin sordum :KK1:

inşallah canım ya sabırsızlıkla bekliyorum o günü bi de ben boğazıma çok düşkün bi insanım :KK1:
beni uyuttuklarında falan size anlattığım benden yaşça büyük olan erkek arkadaşım da hastanede yanımdaydı endoskopi bittikten sonra yemeğe gittik ama ben 15 saattir açtım yani :KK9: canım neler neler istedi ama sebze yedim yine :KK56:

kuzu cikiyonuzmu artik :KK16: hadi hayirlisi :KK1:

X