aman cikmazsa da cikmasin en azindan ceza ala bilir
zaten kendisini arkadasliktan cikardim heralde o yuzden yapiyo
neyse ya kizlar biz eglencemize bakalim
bana 10 dakika musade kizin altini acip geliyorum[/QUOTE
herkes ne oldugunun cok ıyı farkında azerın ayıp ettın bız burda yerı geldı dertlerımızı paylastık sohpet ettık sen ne hakla benım arkamdan bu sekılde konusabılıyorsun
canım eşin okusa ne olurki sen veya o biraz öncesine kadar birbirnize yanlış bişe yazmadınızki
ayrıca gerçekten aranızda bence sorun olacak düzeyde bişe olmadıki bence birbirinizi yanlış anladınız
canım sonuçta ben ikinizide çok seviyorum yani tarafsızım ama sen onu yanlış anladın oda senş yanlış anladı çok büyük tepkiler verdi böyle oldu üzüldüm açıkçası
evet cok buyuk tepkiler verdi hem de cok
girip kisaca olayi anlatsaydi bunlar olmazdi ama sen aksam yazdigi msj i gormushsundur cok cocukca ve terbiyesizce
ben kendisine en ufak hakaret etmedim ama kendisinin yaptigi ortada
neyse abla bu konuya girmek istemiyorum
topigimin keyfi kacmasin bi problemli ergen yuzunden
ben her zaman dıyordum ısler yogun gelemıyorum dıye ama sen anlamak ıstemıyordun,,,
ayrıca ben degıl ama sen harbıden cocuksun bende senı sıkayet edıcem hakaretın yuzunden
nadianin topigi kapatildi
demek ki ise yariyomus sikayet etmek
olmasi gereken de buydu
bisey demek istemiyorum azo ama gelipte seni burda sikayet edebilir mi acaba?? :26:
azerin olması gereken bu derken nadia sana bu kadar tepki vermen için ne yaptı Allah rızası için söylermisin sence bunu hakettimi
burada hangi arkadaşa diğer topikinizde ters bişe dedimiki bence şikayet edecek hiç bişe yoktu sende en az onun kadar alınganlık yaptın olayları büyüttün
isteyen diğer topicteki atışmaları okuyabilir ikiside sebepsiz olayları büyüttüler azerin sen yeni topic istiyorsan keşke baştan açsaydın naida sende topicine gelip slm verebilir ve durumu tatlı dille anlatabilirdin
nadia sende bence daha yazma canım boşa olayları büyütmekten başka bişeye yaramaz
benım bırsey dedıgım yok zaten eger bana topık hakkında bırseyler onerseydı ben zaten duzenlerdım ayrıca azerın en bastan berı topıgı ben acayım dedı ben acınca zoruna gıttı cunkı kısılıgı oturmamıs kıskanc bır yapıya sahıp herkes onunla ılgılensın onun etrafında donsun ıstıyor benım boyle seyler ıcın zamanım olmuyor ne yazıkkı burası sanal alem olsada kırıldım gercekten Allah herkesın ıcını bılır ben hakkımı helal etmıyorum ona havale edıyorum yenı topıgındede ıns guzel sohpetler olur azerın ben kıncı bır ınsan degılım hayatında bol sans