Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69
yasi evliligin suresini ve bebeklerden birini saymazsak ayni ben:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
hehe iyiymis valla.huylar ayni yani
maşallah
bende 32 yaşındayım
4 yaşında oğlum var
maşallah gencecik kayın valide olcaksın
sen çocukları büyütmüşsün
cocuklarimi uyariyorum ama simdiden,sakin erken evlenmeyin diye.ama bakalim.zaman neler gösterecek.Masallah Allah seninkinide bagislasin
aaaa gercekmi :KK9:

yok kiz cumartesi nisan var ya onun icin.

hosgeldinnnn cnmm :KK19: nasilsin baban nasil oldu hic gelmiyorsun ha yogunsun galiba :KK19:

aaa deutschlandin neresindensin cnm :KK1: valla kuzu kac yasinda oldugun hic önemli degil yeterki saglikli ve mutluol :KK16:

allah sahiblerine bagislasin cocuklarini.

tanistigima memnun oldumm :KK48:
canim ben Temmuza kadar Köln'de yasiyordum.2011 temmzundan bu yana da Frankfurt'tayiz artik.Kizkardesim burada yasiyor.beraber olalim istedim.ama ben Köln'ü özledim yaaaa.geri dönmek istiyorum:KK43:
sen neredesin canim.bekarsin sanirsam degilmi.yas kac?

olmayabilir :KK1: yok kizz kaynanam hazir bebege bakmaya :KK60: dünden razi hemde bakarim diyor :KK9:
gerci vermem hergün ona ama yogun oldugum zamanda baksinlar ne de olsa dede babaanne dimi :KK1:

geçmişolsun canım
şimdi nasıl
ka.ç damar değişti

anam perdelerde buruşuyo sonra hepinize toplu alıntıyla cvp veririm

tam bilmiyorum ki cnm yanlis bisey söylemiyim simdi.

sagol.
simdi iyi allaha sükür sorun yok

malum arkadas sinirlarimi zorluyo

azi sen şimdi niye gidip baktın ki oraya deli misin ayrıca kısım bak unutma burası sanal evet tamam sen ben birbirimizi sevdik arkadaşız ama burası sanal nihayetinde bunu unutma orada şunu demiş bunu demiş takılma bu kadar boşver zaten geldiği yoktu böyle kabalaşınca kimsede konuşmaz onunla o olur sen bak keyfine boşver biz buradayız sen bizi istremiyo musun o kadar mesele bitmiştir . hadi anacım bak keyfine :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

zaten yazdigi msj i sikayet ettim terbiyesiz

azo kuzu birak konussun sen tepki verme olan ona olur

yok ya sorun o degil de benim esim her an bakiim ne yazmishsin diye bilir ve bunu gordugunde o insanin terbiyesizligini nasil acikliicam
yoksa oyle insanlarin benim hayatimda yeri yoktur ergenlik bosveriyorum zaten
evli ve cocuklu bi anneye problemli bi ergenlik geciren biriyle agiz agiza vermek yakismaz
eger esın buraya bakarsa once kendı yaptıklarını ve yazdıklarını okutabılırsın azerın o zmn kımın ne oldugunu anlayabılır senın gbı cocuk degıldır zannedıyorum

aman cikmazsa da cikmasin en azindan ceza ala bilir
zaten kendisini arkadasliktan cikardim heralde o yuzden yapiyo
neyse ya kizlar biz eglencemize bakalim:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:
bana 10 dakika musade kizin altini acip geliyorum[/QUOTE
herkes ne oldugunun cok ıyı farkında azerın ayıp ettın bız burda yerı geldı dertlerımızı paylastık sohpet ettık sen ne hakla benım arkamdan bu sekılde konusabılıyorsun

canım eşin okusa ne olurki sen veya o biraz öncesine kadar birbirnize yanlış bişe yazmadınızki
ayrıca gerçekten aranızda bence sorun olacak düzeyde bişe olmadıki bence birbirinizi yanlış anladınız
canım sonuçta ben ikinizide çok seviyorum yani tarafsızım ama sen onu yanlış anladın oda senş yanlış anladı çok büyük tepkiler verdi böyle oldu üzüldüm açıkçası

evet cok buyuk tepkiler verdi hem de cok
girip kisaca olayi anlatsaydi bunlar olmazdi ama sen aksam yazdigi msj i gormushsundur cok cocukca ve terbiyesizce
ben kendisine en ufak hakaret etmedim ama kendisinin yaptigi ortada
neyse abla bu konuya girmek istemiyorum
topigimin keyfi kacmasin bi problemli ergen yuzunden
ben her zaman dıyordum ısler yogun gelemıyorum dıye ama sen anlamak ıstemıyordun,,,
ayrıca ben degıl ama sen harbıden cocuksun bende senı sıkayet edıcem hakaretın yuzunden

nadianin topigi kapatildi

demek ki ise yariyomus sikayet etmek
olmasi gereken de buydu

bisey demek istemiyorum azo ama gelipte seni burda sikayet edebilir mi acaba?? :26:

azerin olması gereken bu derken nadia sana bu kadar tepki vermen için ne yaptı Allah rızası için söylermisin sence bunu hakettimi
burada hangi arkadaşa diğer topikinizde ters bişe dedimiki bence şikayet edecek hiç bişe yoktu sende en az onun kadar alınganlık yaptın olayları büyüttün
isteyen diğer topicteki atışmaları okuyabilir ikiside sebepsiz olayları büyüttüler azerin sen yeni topic istiyorsan keşke baştan açsaydın naida sende topicine gelip slm verebilir ve durumu tatlı dille anlatabilirdin

nadia sende bence daha yazma canım boşa olayları büyütmekten başka bişeye yaramaz

benım bırsey dedıgım yok zaten eger bana topık hakkında bırseyler onerseydı ben zaten duzenlerdım ayrıca azerın en bastan berı topıgı ben acayım dedı ben acınca zoruna gıttı cunkı kısılıgı oturmamıs kıskanc bır yapıya sahıp herkes onunla ılgılensın onun etrafında donsun ıstıyor benım boyle seyler ıcın zamanım olmuyor ne yazıkkı burası sanal alem olsada kırıldım gercekten Allah herkesın ıcını bılır ben hakkımı helal etmıyorum ona havale edıyorum yenı topıgındede ıns guzel sohpetler olur azerın ben kıncı bır ınsan degılım hayatında bol sans

hehe iyiymis valla.huylar ayni yani

cocuklarimi uyariyorum ama simdiden,sakin erken evlenmeyin diye.ama bakalim.zaman neler gösterecek.Masallah Allah seninkinide bagislasin

canim ben Temmuza kadar Köln'de yasiyordum.2011 temmzundan bu yana da Frankfurt'tayiz artik.Kizkardesim burada yasiyor.beraber olalim istedim.ama ben Köln'ü özledim yaaaa.geri dönmek istiyorum:KK43:
sen neredesin canim.bekarsin sanirsam degilmi.yas kac?
ben kölne 80 km uzakliktayim cnm siegen´de yasiyorum. köln cok güzel gercekten :KK16:
evet bekarim yasim 22 :KK1:

merhaba
len karu azerine
kuzu deyon bize ne decen
kart horozmu
hahahaha:KK52::KK52::KK52::KK52:

allah :KK60::KK60: senin iyiligini versin cnm yaaa :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

ben kölne 80 km uzakliktayim cnm siegen´de yasiyorum. köln cok güzel gercekten :KK16:
evet bekarim yasim 22 :KK1:

allah :KK60::KK60: senin iyiligini versin cnm yaaa :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
Siegen'miiiiiii?kiz biz oraya cok gideriz.bizim kirveler orada yasiyorlar.Kreuztal'dalar.hatta bu cumartesi nisan var.gidicez yine o tarafa.
bi dakka bi dakka,kiz sen demin demedinmi cumatesi nisan var diye.hahahaha ayni nisanami gidiyoruz yoksa:KK53:

Siegen'miiiiiii?kiz biz oraya cok gideriz.bizim kirveler orada yasiyorlar.Kreuztal'dalar.hatta bu cumartesi nisan var.gidicez yine o tarafa.
bi dakka bi dakka,kiz sen demin demedinmi cumatesi nisan var diye.hahahaha ayni nisanami gidiyoruz yoksa:KK53:

durrr kizzzz heyecanladnimmmmm :522::122:

bende kreuztalda oturuyorummmm aman allahijm kimin nisani var sizde?

ahanda akraba ciktik

Son düzenleme:
X