Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69
kuzu benim gibi gelin bulmuslar baslarinin üstünde tutsunlar bence :KK1:

sen gez zaten bütün gün kiz sen nezaman yemek temizlik yapiyon? yazik o cocuklara :KK1:

hosgeldin azeri kizi :KK3: ben selcan. topigimizde cok eglenicen garanti verebilirim sana :KK1:

benimde bi arkadasim igdir azerisi :KK1:
tesekkürler canim.hosbulduk.bakalim ilk defa bir geyik topiginde buluncam.hehe.
IGDIR li arkadasin var demek.güzel.Eger Istanbul'da yasiyorsan orada cok igdir'li var.
en ustteki msj inda gozukuyo:44:
bende de gozukuyo mu acaba
yoo bendede gözükmüyorki.

merhabayın şekerler
nasılsınız :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:
nasıl buldum sizi
dükkanı kapattırmışınız :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
yeni si hayırlı bolsun bol sohbetli olsun:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

yok kizz ben almanyadan katiliyorum yarismaya :KK1: arkadasla beraber okula gidiyoruk :KK31:

kac yasindasin sen kuzu?

aha!bende yavrum Deutschland'dan katiliyorum kiz yarismaya.
kendimi tanitayim.ismim Duygu.34 yasindayim.14 yillik evliyim.1 oglum 1 kizim var.
oglum 11 kizimda 9 yasinda.
yasim 34 ama ruhum 24.hatta vücudumda 24.minyon tipliyim diye cok genc gösteriyorum.
oturup yasli teyzelerlede cok agir sohbetler edebilirim,20 lik genclerlede eglenebilirim.
her duruma uyarim yani:KK9:

kendimi tanitayim.ismim Duygu.34 yasindayim.14 yillik evliyim.1 oglum 1 kizim var.
yasim 34 ama ruhum 24.hatta vücudumda 24.minyon tipliyim diye cok genc gösteriyorum.
oturup yasli teyzelerlede cok agir sohbetler edebilirim,20 lik genclerlede eglenebilirim.

yasi evliligin suresini ve bebeklerden birini saymazsak ayni ben:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

maşallah
bende 32 yaşındayım
4 yaşında oğlum var
maşallah gencecik kayın valide olcaksın
sen çocukları büyütmüşsün

Azeri kizi da Almanyada yasiyor
aaaa gercekmi :KK9:

neden ki yarin dugun mu var:26:
yok kiz cumartesi nisan var ya onun icin.

merhabayın şekerler
nasılsınız :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:
nasıl buldum sizi
dükkanı kapattırmışınız :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
yeni si hayırlı bolsun bol sohbetli olsun:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:
hosgeldinnnn cnmm :KK19: nasilsin baban nasil oldu hic gelmiyorsun ha yogunsun galiba :KK19:

aaa deutschlandin neresindensin cnm :KK1: valla kuzu kac yasinda oldugun hic önemli degil yeterki saglikli ve mutluol :KK16:

allah sahiblerine bagislasin cocuklarini.

tanistigima memnun oldumm :KK48:

X