- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
öyleyiz tebiiiii
napsın alıştı artık
ay anacııım ne ka çok yazmışsınız yaa
okuyamadım hepsini
bi uğradım şimdilik
ben yine çıkıyorum
pazara gidicem
Selamlar hanimlarkonunuzu okuyayim dedim.davetlerinize dayanamadim
bende gelemmi sohbetinizeeeee
kizlar ben bunca senedir pyeyim kk ya ama hic geyik topiginde bulunmadim.bugün ilk defa.pek bir bilgim yok yani.napilir needilir.öyle tesadüfen bir girdim kendimi burda buldum
geldi kacak estos
gel gel gel gel
sen azeri misin?
Azerbaycanin neresinden ?
azerice biliyo musun?
cok sey kacirdin estos
kacak kari yine gidiyo o bebekler helak oldu kiz oraya buraya gitmekten
kıs onlar teee göbüşümden alışık fink fink gezmeye
Azeriyem balam.ama Azerbaycanli degil IGDIR Azerisi.sen nerelisin.Azerice biliyorum ama günlük hayatta konusmuyorum maalesef canim.cok isterdim konusmayi.konusabiliyorum ama.
Azerin bak sana bozbas getirdim,afiyetle yiyelim
Eki Görüntüle 402931
men azeriyem Azerbaycanda yasiyiram
bilirsense azerice arada danisariq
bilirem canim.danisariq tabii arada.cox sevirem azericeyi men.ama anamlar alistirmiyiplar bizi bele danismaya.
yiyelim valla
kotu zamanimda yakaladin cok acim:84:
hec Azerbaycanda olmusan??
acsan yesene canim.bir iki mesajinda okudum,kilo probleminde yokmus.ühüüüü ben 3 kilo aldim 3 haftada.bugün diyete basladim.3 kiloyu vermem lazim
var canim ben kilo almak istiyorum
kiz bana bak ben de bi kac tane yemek tarifi yazdim ama benim msj sayimin altinda neden yazmiyo:26:
kuzu benim gibi gelin bulmuslar baslarinin üstünde tutsunlar benceevet bence de sebeb degil
hih kendini begenmis iste 8 yil olmus acaba ne zaman isinacakmis
sen gez zaten bütün gün kiz sen nezaman yemek temizlik yapiyon? yazik o cocuklaraöyleyiz tebiiiii
napsın alıştı artık
ay anacııım ne ka çok yazmışsınız yaa
okuyamadım hepsini
bi uğradım şimdilik
ben yine çıkıyorum
pazara gidicem
hosgeldin azeri kiziSelamlar hanimlarkonunuzu okuyayim dedim.davetlerinize dayanamadim
bende gelemmi sohbetinizeeeee
Azeriyem balam.ama Azerbaycanli degil IGDIR Azerisi.sen nerelisin.Azerice biliyorum ama günlük hayatta konusmuyorum maalesef canim.cok isterdim konusmayi.konusabiliyorum ama.
Ya bende ona gicik oluyorum.benimde 51 mi 52 mi tarifim var ama görünmüyor mesaj sayimin altinda.eskiden gözükürdü.ne yapmak lazim acaba