•:*´¨`*:• azerinnn`in dünya mutfağı •:*´¨`*:•(azeri,turk,rus)

Simdiye kadar ekledigim tarifler arasinda en cok hangi mutfagi begendiniz?

• Ankete Katılan
    30
Canım bebişin hayırlı olsun gözünüz aydın çok sevindim :nazar:Rabbim sağlıcaklada kucagınıza almayı nasip etsin inşallah:nazar:Doktorların dedigine canının sıkma hiç bazen gereksiz yere korkutuyorlar insanı moral önemli Rabbim sıkı sıkıya bebişinin tutunmasını sağlasın inşallah:emir_bebek::16:

Amin cok tesekkur ederim canim
daha sevinemeden dun dusuk riskim oldugunu ogrendim cok moralim bozuldu
Canım hayırlı olsun :nazar::emir_bebek:Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşaallah:16:Canını sıkma etkilenmesin bebişin sen yat bol bol dinlen Allah'a emanet olsun inşaallah:16:

Canım bebişin hayırlı olsun gözünüz aydın çok sevindim :nazar:Rabbim sağlıcaklada kucagınıza almayı nasip etsin inşallah:nazar:Doktorların dedigine canının sıkma hiç bazen gereksiz yere korkutuyorlar insanı moral önemli Rabbim sıkı sıkıya bebişinin tutunmasını sağlasın inşallah:emir_bebek::16:

Canım hayırlı olsun :nazar::emir_bebek:Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşaallah:16:Canını sıkma etkilenmesin bebişin sen yat bol bol dinlen Allah'a emanet olsun inşaallah:16:

cok tesekkur ederim canlar:16::16::16::16::16:
benim umudum var insallah duzelicek hersey:16::16::16::16:

Canimmm hamileymissin.cook sevindim adina.tebrik edirem.dusuk riskine gore canini sikma. Allah saglikli sihhatli bebisini kucagina almai nasip etsin.bakude mi yashiyorsun?aslen nerden peki?

Canimmm hamileymissin.cook sevindim adina.tebrik edirem.dusuk riskine gore canini sikma. Allah saglikli sihhatli bebisini kucagina almai nasip etsin.bakude mi yashiyorsun?aslen nerden peki?

Teşekkür ederim canım darısı inşallah başına:16:
Tabi önce işlerin istediğin gibi gitmesi şartıyla:34:
Düşük riski geride kaldı çok şükür artık 10 haftalık olduk:nazar:
Az kaldı:emir_bebek:
Ben Bakü'de yasamiyorum canım Sirvanda yaşıyorum:16:
Sen nerdesin?

Ne güzel:1:ama ben erken davrandim galiba evlilik konusunda 4 yıllık evliyim:1:

Arkadaşım sen nasıl bir insansın? Bu nasıl maharet?

Bayıldım eserlerine. Senin yaptığın şeyler yemek değil, sanat resmen. Ellerine yüreğine sağlık. Ve hafta sonu misafirlerim var.

Kolay hamur işi arıyordum. Birsürü güzel şey gördüm listende. Takipteyim.

Bu arada ben de bi başlık açıcam kendime. "yeni ve beceriksiz kızın menüsü" diye :1::1:

:) mashaAllah canimm,Allah mutlulugunu daim etsiiin:)
Çok teşekkür ederim canım hepimizin inşallah:38:
kızz azerimmm napıosunn şekerimmm
ikincimi yolda hayırdır...
ayyy yemek topiğinide sohbet topiğine çevirdim ama sana bi selam vereyim dedim :)
Kristos iyim bacim sen napiyon:27:ikinci yolda hatta yolun sonunda:9:
merhaba azerin :3: bu hafta 20 kişilik misafirim var nasıl bir menü önerirsin.....kafam cok karısıkta:18: ikindi cayı için
Çok özür dilerim canım msjini geç gördüm hatta çok çok geç gördüm galiba:17:hamislik yüzünden pek ugramiyorum da buralara:17:

Arkadaşım sen nasıl bir insansın? Bu nasıl maharet?

Bayıldım eserlerine. Senin yaptığın şeyler yemek değil, sanat resmen. Ellerine yüreğine sağlık. Ve hafta sonu misafirlerim var.

Kolay hamur işi arıyordum. Birsürü güzel şey gördüm listende. Takipteyim.

Bu arada ben de bi başlık açıcam kendime. "yeni ve beceriksiz kızın menüsü" diye :1::1:
ayyy çok teşekkür ederim canım ya eridim şurda :17:nasıl simardim anlatamam:17:
güzel sözlerin için tekrar teşekkür ederim:38:işine yaradiysa ne mutlu bana:38:

Azerin canim meraba nasilsin maasalah 2. Yolda az kalmis dogumana rabbim kolay hayirli dogum nasip etsin canim nasilsin gorusmeyeli cinsiyeti ne kuzumun bu arada tarifler mukemmel ellerine kollarina canina saglik canim:56:

Back
X