- Konu Sahibi minik_prince
-
- #7.101
Yox heleki yoxdu. Tezelikce abort olmuşam inkişafdan qalmışdı uşaqxırdalanda hansı tərəfdə yaşamısan? uşağın var? REBBİM EVLİLİYİNİZİN 100ILİNİ QEYD ETMƏYİ NƏSİB ETSİN :) çox sağol canım darısı tüm olmayanlara inşalllah.....
Can cox sagol Allah razi olsun❤demishdim adi deyishdiyimiziiiiiii yadinda qalmiyibbbbDavud yoxe qetiyyen kesirka istemirem hec aglimin ucundan bele kecmir it kimi qorxuram diirem indiye kimi normal dogush olacag diib hekim ona hazirlamisham ozumu normal olsa cox cox sevinerem birden bire deseki kesrka olacag nece olacag orasini hec dushunmek bele istemirem yenede Allahdan xeyirlisi hansi yolu qoyubsa elede olsun
İnşallah tezlikle Rebbim sene sağlam, saleh, xeyirli övlad nəsib edər. neçə aylıq idi ki? mən köhnə bazar tərəfdə qalıram. yox yoldaşımda buralı deyilYox heleki yoxdu. Tezelikce abort olmuşam inkişafdan qalmışdı uşaqALLAH sennen qorusun. İnşaALLAH sağlıqlı bir şekilde hamileliyivi sürdüresen. Xırdalanda quşçuluq massivinde qalırdım. Sen indi hansı tərəfində qalırsan? Yoldaşın Xırdalanda qalan olub?
məndə elə çox ağrı olmadı. belə də mən dözümlüyəm. inşallah sağ salamat dünyaya gətirərsən oğluşunu :)Yox men nese urekliyem normal dogum baximindan gorek bacaracam ya yox en coxda meni ureklendiren indi videolara cox baxiramda baxiramkk agridan sancidan ölurler ama ushag cixan kimi saniyeler kecmir hec ushaglarina naz eliyirler ele bilki bayagdan bu aci agrini ceken bunlar deyil ama qohumlarimda falan kesrka olubda gormushem zariya zariya qalmishdilar
İnşallah tezlikle Rebbim sene sağlam, saleh, xeyirli övlad nəsib edər. neçə aylıq idi ki? mən köhnə bazar tərəfdə qalıram. yox yoldaşımda buralı deyil
Caannn Allah köməyin olsun. pis oldumLekelenmem oldu hekime getdik Uziye salsı. Bizz 8-9heftelik gözdiyirdik. Herşey qaydasındaydı çünki. Amma çıxdı ki 5heftelikde inkişafdan qalıb. Hekim dedi 3-4heftedi bu senin içinde nece qalıb ALLAH saxlıyıb ki qanıva zeherlenme vermiyib. Eslinde men tutdurdum ki 1hefte de qalsın belke geriden gelir. 6cı heftesinde ürey döyüntüsü zad eşidek. Hekim de razılaşdı mecbur. Dedi qerar senindi. Ele xestexanadaydıq açılış oldu 8-9cu heftede olduğumçun abortnan götürdüler.
Sagol Nemishim cox sagolAz menim indi öz adım yadımda deyil senin deyişdiyin adı nece yadımda saxlıyımhamilesen day vırmıram. 1-2hefte de sebr eliyirem tuturam özümi qurban olasan o Davuda
İnşaAllah ne yolnan olur olsun rahat doğuş olsun sağ salamat qucağıva alasan körpevi can
Sagol can bahem inshAllahməndə elə çox ağrı olmadı. belə də mən dözümlüyəm. inşallah sağ salamat dünyaya gətirərsən oğluşunu :)
Caannn Allah köməyin olsun. pis oldummualicəsiz qalmışdın?
həmişə elə olur da. nə vaxt ki ümidini üzürsən onda olur. indi müalicə götürürsənmi? mütləq müalicə olun inşallah tez vaxtda qalarsan.He can. Ne vaxtdı müalice eliyirdim bir defe de qalmamışdım. Müaliceni buraxdım heç gözlemediyim vaxtda hamile qaldım.
Can quzum, kecmiw olsun. Insallah tezlikle yene hamile qalarsan saglam dunyaya getirersen. Indi qorunursan ya davam edirsen?Lekelenmem oldu hekime getdik Uziye salsı. Bizz 8-9heftelik gözdiyirdik. Herşey qaydasındaydı çünki. Amma çıxdı ki 5heftelikde inkişafdan qalıb. Hekim dedi 3-4heftedi bu senin içinde nece qalıb ALLAH saxlıyıb ki qanıva zeherlenme vermiyib. Eslinde men tutdurdum ki 1hefte de qalsın belke geriden gelir. 6cı heftesinde ürey döyüntüsü zad eşidek. Hekim de razılaşdı mecbur. Dedi qerar senindi. Ele xestexanadaydıq açılış oldu 8-9cu heftede olduğumçun abortnan götürdüler.
Can quzum, kecmiw olsun. Insallah tezlikle yene hamile qalarsan saglam dunyaya getirersen. Indi qorunursan ya davam edirsen?
Insallah canim.Çox sağol canım inşaALLAH sen de.
Yox qorunmuram aybaşım bugün sabah bitir. Başlayacağıq inşaALLAH tezden.
Salam, səninlə tanış deyilik, amma olsun. Sənin də bayramın mübarəkhər vaxtınız xeyir mən də hamının bayramını təbrik edirəm. inşallah bu yeni il hamımız üçün düşərli olar xoş xəbərlər eşidək AMİN Amin
iyidir kuzum uğraşıyoruz kızım da iyi şükür sınavları var gidip geliyoruz sen nasılsın ne var ne yokk...
Şükür iyi olun, Allah kolaylık versin . Her şey güzel olur İn şe Allah. Ben iyiyim, bir şey yok aynı şeyler bende de.iyidir kuzum uğraşıyoruz kızım da iyi şükür sınavları var gidip geliyoruz sen nasılsın ne var ne yokk...
aman iyi olun sağlık olsun da her şeyin başı sağlık diye boşa denmiyor... oğluş nasıl?Şükür iyi olun, Allah kolaylık versin . Her şey güzel olur İn şe Allah. Ben iyiyim, bir şey yok aynı şeyler bende de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?