Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
xırdalanda hansı tərəfdə yaşamısan? uşağın var? REBBİM EVLİLİYİNİZİN 100ILİNİ QEYD ETMƏYİ NƏSİB ETSİN :) çox sağol canım darısı tüm olmayanlara inşalllah.....
Yox heleki yoxdu. Tezelikce abort olmuşam inkişafdan qalmışdı uşaq ALLAH sennen qorusun. İnşaALLAH sağlıqlı bir şekilde hamileliyivi sürdüresen. Xırdalanda quşçuluq massivinde qalırdım. Sen indi hansı tərəfində qalırsan? Yoldaşın Xırdalanda qalan olub?

Az menim indi öz adım yadımda deyil senin deyişdiyin adı nece yadımda saxlıyımhamilesen day vırmıram. 1-2hefte de sebr eliyirem tuturam özümi qurban olasan o Davuda
İnşaAllah ne yolnan olur olsun rahat doğuş olsun sağ salamat qucağıva alasan körpevi can

İnşallah tezlikle Rebbim sene sağlam, saleh, xeyirli övlad nəsib edər. neçə aylıq idi ki? mən köhnə bazar tərəfdə qalıram. yox yoldaşımda buralı deyil

məndə elə çox ağrı olmadı. belə də mən dözümlüyəm. inşallah sağ salamat dünyaya gətirərsən oğluşunu :)

İnşallah tezlikle Rebbim sene sağlam, saleh, xeyirli övlad nəsib edər. neçə aylıq idi ki? mən köhnə bazar tərəfdə qalıram. yox yoldaşımda buralı deyil

Lekelenmem oldu hekime getdik Uziye salsı. Bizz 8-9heftelik gözdiyirdik. Herşey qaydasındaydı çünki. Amma çıxdı ki 5heftelikde inkişafdan qalıb. Hekim dedi 3-4heftedi bu senin içinde nece qalıb ALLAH saxlıyıb ki qanıva zeherlenme vermiyib. Eslinde men tutdurdum ki 1hefte de qalsın belke geriden gelir. 6cı heftesinde ürey döyüntüsü zad eşidek. Hekim de razılaşdı mecbur. Dedi qerar senindi. Ele xestexanadaydıq açılış oldu 8-9cu heftede olduğumçun abortnan götürdüler.

Caannn Allah köməyin olsun. pis oldum mualicəsiz qalmışdın?

Sagol Nemishim cox sagol

Can quzum, kecmiw olsun. Insallah tezlikle yene hamile qalarsan saglam dunyaya getirersen. Indi qorunursan ya davam edirsen?

Çox sağol canım inşaALLAH sen de.
Yox qorunmuram aybaşım bugün sabah bitir. Başlayacağıq inşaALLAH tezden.
Insallah canim.
Men de 2 gun once getdim mazok goturduler infeksiyalara gore analiz verdim. O mazoku goturenden bir qawinma, bir sepgi, olurem, hekime yazmiwam gorum ne deyir. Neden bele olsun ki??

Axşamınız xeyir olsun əzizlərim, yaxşınız İn şə Allah. Yeni il sizlərə, sevdiklərinizə, ailələrinizə xoşbəxtlik gətirsin, arzularınıza çatasınız İn şə Allah. Ən xoş, ən saf diləklərimlə, bayramınız mübarək olsun əziz bacılarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…