- 27 Mayıs 2018
- 1.466
- 1.438
- 63
- 41
- Konu Sahibi minik_prince
-
- #6.181
He canim duzdu, bu hekimi tanimirdim uziye gore getdim, evin altindadi klinika o da bele dedi, oz hekimim ise dedi ki 6 heftesinde hele gormusen boyuk weydi)) birde bu hekim mene qusmaya gore derman yazdi geldim atdim bir qiraga, indi acib internetde oxuyuram ki aldirim icim de, baxiram yazilib ki hamilelere qetiyyen olmaz, deli oldum, bu hekimin niyyeti ne idi anlamadim.LeylaJ Leylosh 1cisi gozun aydin minnoshun urek doyuntusunu eshitmisen en esasi❤❤❤2 cisideki hekimlere qulag asib eleme 1 ci defedi eshidiremki ilk defe eshitdiyi urek sesine zeifdir dien hekim ay mal unisini qutaran varlig 1ci defedi hele qulag asirsan yene bir 2-3 cu defe olsaydi dierdinki he duz deyir zeyifliyib ya ne bilim nolub bosh ver ölurler yalandan adamin ureyini partdatmagcun stress etme menim hekimim herdefe diirki ayten elivi qoy qarniva ushaginla sohbet ele onu nece sevdiyinizi de nece gozlediyinizi de diir inanmasazda ama ushagin tutunmasina cox komek olur bu sende ele et
piwiyleri sevmiyen insanlar mene chatmrdaOy oy o axtarmaqdan danışma en nifret elediyim şeydi. Pişik heç sevmirem hetta zehlem gedir deye bilerem. Özünü dartan yuxardan aşağı baxan hamıdan hansısa meqsednen istifade eliyen insanlara benzedirem pişikleri. :) en sevdiyim tüklü heyvan itdi. Sadiq vefalı dost :) yimey yimeyi mende sevmirem evli olmasam tek yaşasam quruyub gederem nese yimey kocama süfre hazırlıyanda yadıma düşür.hele yemek bişirmey başımın daşıdı.
Vare ele hekimler ne bilim vAllah niyyetleri nedir basha dushmurem mendeHe canim duzdu, bu hekimi tanimirdim uziye gore getdim, evin altindadi klinika o da bele dedi, oz hekimim ise dedi ki 6 heftesinde hele gormusen boyuk weydi)) birde bu hekim mene qusmaya gore derman yazdi geldim atdim bir qiraga, indi acib internetde oxuyuram ki aldirim icim de, baxiram yazilib ki hamilelere qetiyyen olmaz, deli oldum, bu hekimin niyyeti ne idi anlamadim.
can ureyni sixma qarnindaki korpe bizden daha gucludu saqlamdi. men 1ci hamileliymde oyrendim 2gun sora hamamnan kuxnaya kartowkalari qarwdirmaqa gedende kaldorda yaw ayaqnan oturdum yerde. inanrsan butun onurqamnan beynime kimi aqridan nefes ala bilmrdim chiyinlermi acha bilmrdim qaldim yerde yoldawim gelb qucaqina aldi qoydu divana yarimsaat sora ozume geldim ama aqri hele qalmwdi. dedm fsoda uwaq duwdu 100faiz. uziye getmwdim 2gun evvel, hele kiseni gostermirdi durub hekime gedede bilmremki baxsin ordadi ya yox. axwama kimi alt paltarmda qan var mi duwdu mu duwmedi mi deyb narhat qaldim. ama hechne olmadi. belke 8 9ayliq uwaq duwerdi ama bu duwmedi. heyata yeni bawlayan canli sennen mennen guclu olur tutunur qalr chetini urey doyuntusunu ewidene kimidiHe canim duzdu, bu hekimi tanimirdim uziye gore getdim, evin altindadi klinika o da bele dedi, oz hekimim ise dedi ki 6 heftesinde hele gormusen boyuk weydi)) birde bu hekim mene qusmaya gore derman yazdi geldim atdim bir qiraga, indi acib internetde oxuyuram ki aldirim icim de, baxiram yazilib ki hamilelere qetiyyen olmaz, deli oldum, bu hekimin niyyeti ne idi anlamadim.
Suyuna tokureme makarona su tokmrsen bissin?toyuqlu mal etili tox sekilinde qalinalar var supada tokurem uje makaronun suyu azalanda bir qasiq sepib qarisdiriram
Qizlar mene ferqli bir yemek deyinde bisirim qalmsam bele ki ne bisirimJudy_K sen bilersen ferqli yemek eyni seyleri yemekten bezirem
piwiyleri sevmiyen insanlar mene chatmrdadaha doqrusu umumiyetle heyvanlari sevmiyen insanlar. qorxa bilersen evde saxlamaya bilersen el vurmaya da bilersen ama iyrenmey nifret etmek ve onlara sevgi gostermemek bir insanda turkler demiw tahammul etmediyim weydi. inan ki o saydiqin istfade etmek ozunu dartmaq ve s weyler sirf insanlara xasdi. heyvanlarda ikiuzluluk firildaq gelmek yalan daniwmaq yoxdu. piwikler soyuq heyvandi itler isti. itelerin beyninde sadiqlik ve sahibine qarwi sevgi besleyen 1tike yemey vereni unutmayan bir bolme var. piwiylerde yoxdu ama. yani qurbanolduqum bunu bele yaradib. yeyb ichib heyatda qalmaqdan bawqa meqsedi yoxdu yani kedileri ve ya hayvanlari sevelim koruyalim
Anlamadim canim sualini)Vare ele hekimler ne bilim vAllah niyyetleri nedir basha dushmurem mendenece vurguydu?
He bide ishiglarin sonmesi sohbeti varbele qaranligdan qorxum yoxdu ama nedense ishiglar sonende bi vahime gelir mene cunku neyinse ishigi qapinin guzgusune falan dushse ele bilecem 3 herfli zaddi aglimi itire bilerem ona gore tez gozlerimi yumuram
aa ele sey olar??men hardan bilimki sen hele fikirleseceksen?Ay qız bele didee mende ona göre şok oldum düşündüm midem kalkti bişmiş makaronun üstüne qalina))))
Hec ozumde bilmrem standart yemeklerden bezdim kotet kartof toyuq qizartmasi lobya badimcanNece birşey istiyirsen sen de bende ona göre şeyapiyim)
aa ele sey olar??men hardan bilimki sen hele fikirleseceksen?
Hec ozumde bilmrem standart yemeklerden bezdim kotet kartof toyuq qizartmasi lobya badimcanacinan olurem ama hecne istemrem.ferqli istyrem dadmadigim dadmi desem ferqli
Yemesem daha iyiValla şuan bişi gelmiyor aklıma. Sen bişey tap yi :)
Urek doyuntusu nece vurguydu?)))Anlamadim canim sualini)
He onlari hec demeMen qaranlıqda güzgünün qabağınnan keçende gözümü yumuram nese görsem orda bırakırım
Men diyim sene kaynishimin reseptini:Yemesem daha iyi
Monitorda gordum ureyin vurmasini, sesini ewitmedim, dedi 150 olmalidi 90 di.Urek doyuntusu nece vurguydu?)))
Yox sesi onsuzda adam eshitmir mene hekim demishdi gucu catmir aparatin ama yene acmishdi lux lux bele ses edirdi mende ele bilmishdim uzi xarabdi diirdim ay Allah indi partdiyacag qarnimdaMonitorda gordum ureyin vurmasini, sesini ewitmedim, dedi 150 olmalidi 90 di.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?