Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
U
uzun dere reqsi men onu hazrlayinca istahim qacar

Ya o korkular bende de var, korktuğumun en kötüsünün başıma geldiği için yazmak istemedim, akıllandımmı hayır. Yine en sevdiklerim için o korkurları yaşıyorum : ( benim annem hasta olduğu için uzun süre, ben de hep derim Allahım kimseyi kimseye muhtaç etme. Çocuğuma bile muhtaç etme derim.

Təşəkkür edirəm quzum Allah razı olsun, qismətiniz olsun İn şə Allah Amin

Ben bayılırım yükseklik korkum var ama en adrenalinli olanlara biniyorum :) gondol sevmiyorum bi tek. İçim kötü olur. Vialandde o kırmızı atraksiyona bitdim müthişti :)
Siz yazdıqca yadıma düşür, yüksəklikdən mən də qorxuram. Atraksiyonların da heç birinə minmərəm, elə ordaca ürəyim partlayar : ) bir dəfə lotkaya minmişəm Bulvarda odur budur qələt elədim ərizəmi yazmışam : )

Qız qoçaq o yazdığın yeməklərin hamısı da sevilən yeməklərdir : ) mən Şükür Allaha nə varsa evdə bir pay yeyirəm yəni daşdan yumşaq nə olsa. Bir pamidor yumurta xoşlamıram ona da göyərti vuranda onu da yeyirəm : ) mənim xoşlamadığım çox yağlı olmasın yemək. Fərqi yoxdur nə yeməyidir yağlı olmasın. Bir də pitza, qamburger, hamburger və s bunlar mənə görə deyil, bu yaşıma gəlmişəm hələ dilimə dəyməyib. Bir də holland pendirli yeməklər yemərəm : )

Ya benimki de öğle, senin gibi söylemedim yanında korkuyorum diye ama o korkuyor. Sinek, sivri sinek mamaçka diyor bunlara : ) neden korkuyor çözememişdim demek ki, benden geçmiş : ) bir de önceleri karanlıktan korkmazdı şimdi korkuyor.

Quzum o təbii fəlakətlərin hamısından mən də qorxuram : ( Allah uzaq etsin İn şə Allah, Amin. Amma mənim qardaşım Ma şa Allah olsun çox qorxusuz insandır, heç nədən qorxmur : )

çok çokk şiddetli olursa hani pencereleri falan inletir o vakit tırsarım ben de .. mama yı da biliremm.. sizin ata bizim babamız sanırım :)
Aslında mama, papa bunlar bize Ruslardan geçti : ( Azerbaycan Türkçesinde ana, ata aslında ama işte çoğumuz mama, papa diyoruz : ( ben çocuğa ana, ata öğretdim ama büyüyünce ne der bilmiyorum.

Gəl bizə : ) mən yaxşı dovğa bişirirəm : ) düzdür əlimdə problem olduğu üçün göyərtini səliqəli doğraya bilmirəm indi, amma dadına söz ola bilməz

Bir də boranı sizdə nədir ?

Kız sen həqiqətən bir qaripsin ha : )

Əgər Həvva anamız şeytana uymasaydı indi biz belə hər önümüzə gələni yeməyəcəkdik. Konteyl nədir ? Aşağıdan yazdığını mən də sevmirəm, hələ üstəlik tapmayanda gözüm elə axtarır: (

Yaxşı kinolar bilirsən de baxım. Qorxulu morxulu yox ha , xəstəxanalıq olaram yoxsa. İnsanın ruhunu oxşayan, ordan nəsə müsbət bir şeylər öyrənəcəyim kinolar : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…