Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım çox düzgün qerardı mende bir indi girirem birde günorta işlerimi bitirenden sora. İndi girib dünenkilere cavab yazıram ya da yazdıqlarınızk oxuyuram. Günorta da girib seherkilere cavab yazıram kafa zehir

can bunu deyrsense cvb yazmiwam axi. seherden baxiram ki o sehvi men nece elemwem cvbsiz qoymuwam hañsisa msji

4 ay vere bilmiwem sud, az olub sudum, indi oyrenirem men cox weyi, sehv etmiwem sud verme movzusunda, insallah bu defe o sehvleri etmeyecem)) cox sagol meslehetin ucun quzum

Sine agrisi coxdu mendede qoltuq altumdan agri tutub uzu asagi 15 gundur.qasigda limfa oldugunu bilmrdim ))) qasigimda siraga gune kimi cox agryrdu azalib indi.Ama ayiptir soylemesi sinem sisub sanki slikon iri cok guzel duruyor
yox quzum qasiqda da limfalar var. internetde qasiqda limfa duyunleri yazsaz hansi bolgede olduqunu wekilde gore bilersiz. mende aqriyir el vurandada yumru warik kimi hiss edrem.1ci hamileliyimdede olmuwdu ama indi hech hamileyem ya yox deqiqlewdirmemiwem bata 5gun var azi. ona gore bilmek istedim hamile olan qizlardada var mi. yeqin menim ozunu terbiyesiz aparan limfalarim hoqqa chixarir yene

Yox quzum menimki hec balkona ciaga qoymurdu o qeder qisqanc birisi pencerenin qabagindan falan kecsem perde acix olsa qirgin dushur ama hamish qalandan pishirmishdim onu tessufler olsunki hec 1 ay cekmedi:////

Hee mende de o derecededi. Ona göre perdeler bağlı olur hemişe. Heç olmasa 1ay şellenmisen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…