Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yoldaşımın patronu xarice gedib işlet hamısı ona qalıb ona göre bu aralar vaxtı yoxdu. Görüm haçan vaxt eliyir. Evde folik asidim var onu içirem 3gündü. Birde seher axşam arı südü
Quzum o arı südü haqqında çox eşidmişəm, doğrudan yaxşı şeydir ? Həmişə mənə maraqlı gəlib e

Amin, yox e quzum mənim elə adi vaxtda ürəyim bulanır, hələ qaldı hamiləlikdə, ölürdüm e

Men 1 cide 14, 2ci de 25 kq almiwdim. 1 cini ele dogan kimi verdim, o biri 4-5 aya. Onda cavan idim bu defe inanmiram ele tez verem kilolari
Süd verirsən, yəni olur südün ? Bir dənə şirniyyatdan, un məmulatlarından uzaq dur, sağlam qidalan. Meyvə, tərəvəz, göyərti, əsas üç lt suyunu içsən həm kilo verərsən, həm südün çox olar. Protein, saglam karbonhidrat, bax nasıl tıpış tıpış gedir o kilolar

Ay yox ya dunen nene gile peshkom gettik gedib gelmek 1 saatlig yoldu kocishime dedim indiden sonra her gece peshkom dushek qalxag yoxsa doga bilmereme
Düz edirsən, bax sən onu həmişə elə. Məndə düşük təhlükəsi olduğu üçün yataq rejimi keçiridim, tərpəndikcə qan gəlirdi. İlk aylar, sonra böyüdükcə daha gəlmədi qan zad

Narahat olma, o dünyada kimin harasına baxıb uf puf edibsə, o dünyada o hissələrinə ağac girəndə də elə o cür uf puf edəcək, qoca kaftar. Namaz qılmaqdan, savab işləməkdən ki, bir ayağım burda, bir ayağım gorda, fikri aşna fişnədə qoca qurdun. Zəhləm gedir elə insanlardan

Ooo kim gəlmiş, necəsən quzum nə var nə yox

Quzum ordakı limfa vəzlərinin ağrıdığın ilk dəfədir eşidirəm, düzdür ağrıya da bilər başqa yerlərimiz kimi. Bəlkə başqa yerdir ağrıyan hə, ola bilər səncə ?

Quzular mən bura bir bu vaxtlar, bir də nahardan sonra girmə qərarı aldım, yoxsa işlərim axsayır. Məni axtarsanız günörtadan sonra axtarın yanisi kendi kendime gelin güvey oluyom, kızım ne kendini kıymete bindiriyon, belki hiç seni burda isteyen yok dimi

Sabahın xeyir can ele şey olar heç seni istemiyey? Kk.nın sensiz bir günü olmasın

Ooo kim gəlmiş, necəsən quzum nə var nə yox
Şükür salamatçılıqdı.sende ne var ne yox.burda olmasamda pxuyrdum yazdığlarınızı.mende ele sen kimi olurdm telde iş göre bilmirdim.eseblerim korlanıbdı uzun müddet elime almadım heç teli.indi bu şelalenin meselesi çıxdı deye narahat oluram ona göre girdim day

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…