- Konu Sahibi minik_prince
-
- #5.061
Kiz niye ozelden gondermeyekki?sen istyrsen bura qoy men ozelden gonderecem.profilde hami gorur) hemdeki profilden goturmej deolur fotonu
miray weklinizi atdi dedi yanimdaki judy di senide aradan chixardiq biz
Ne var kiz? sen beyazmisin secemedim
Ne var kiz? sen beyazmisin secemedim
mawallah ikinizde fistik kimisiz ve chooox oxwuyursuz ele oz weklin atannan sora ikinizinkin atdi evvel yazmamiwdi judy di. baxdim dedm yanindakida yeqin bacisidi chox oxwuyr.deyennen sora jeton duwdu ki he axi siz bacisiz bacisi sensenKız çakallıkta benle yarışıyormende Sineme ele göndermişdim ALLAH bilir hansı şeklimi atıb nası buldun?
can chox saqol ne xow ki bele teesurat yaratmiwam
bilirem mende quzum hetta sen dediylerni ozum ozume yuksek sesle ana balasinin ustune qiwqirirmiw kimi deyrem ama turkler deyre kendimi tutamiyorumSalam qızlar canlarnecesiz.darıxdım sizlere.yeni hamişelimizi tebril eliyrem.inşAllah sağ salmata qucağına alasız.sağ eliniz qalanlarınım başına.şems sene meselehetim test eleme.vaxtıvı gözle çümki adam sora xestelense pis olur
Yoldaşıva denen testleri gizletsin.mende almıram bilirem ki eliyrcem testi.ona göre vaxtımı gözlüyrembilirem mende quzum hetta sen dediylerni ozum ozume yuksek sesle ana balasinin ustune qiwqirirmiw kimi deyrem ama turkler deyre kendimi tutamiyorum
Quzum hamilelikde o qeder yeri agriyir ki adamin hetta hec agrimayan yer bele, yeni bunlar normal weydi tebii ki widdetli agri deyilse. Organizmde bir suru deyiwiklik olur, caninda daha bir can yaranir, no shpa ic ele olanda ziyani yoxdu. Men gunde 3 defe icirem indi, hekim deyib.haamiw qizlarim belke siz bilersiz qasiqlarimda limfa duyunleri aqriyir el vurmaq olmur hech. eyilib qalxandada hiss edrem. hamile sizsizdee sizdede ele weyler olub ilk heftelerde? goturendeki hele hamile olub olmadiqimi deqiq bilmirem 8ine kimi nolar ama sinemin aqrisina buda qowulub bedenimi birine emanet edib qachmaq istyrem
bilirem deyilene gore hamilelikde bidene adamin buynuzu chixmir qalan her wey ola bilerQuzum hamilelikde o qeder yeri agriyir ki adamin hetta hec agrimayan yer bele, yeni bunlar normal weydi tebii ki widdetli agri deyilse. Organizmde bir suru deyiwiklik olur, caninda daha bir can yaranir, no shpa ic ele olanda ziyani yoxdu. Men gunde 3 defe icirem indi, hekim deyib.
Matkandadi agri cox guman ki, sene ele gelir. No wpa ic gor kececej.bilirem deyilene gore hamilelikde bidene adamin buynuzu chixmir qalan her wey ola bilerprosta mene sirf limfa duyunleri aqriyir mi qasiqda, o lazimdi. chunku menim limfalarim reaktivdi carta curta wiwir ona gorede bilmirem onnandi, ya onbirden
Nuşi yesin canını, dünən yazmısan amma olsun bu gün alım, sabahın xeyircan sabahin xeyr Nuwi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?