Evet olabilir zaten yazdımda zenginlerdi baya bir giydiklerini ertesi gün çöpe atoyorlardı bana öylesi denk gelmisYok öyle birşey siz salaklarina denk gelmiş ola bilirsiniz.Bizim burada türkleri çok severler zaten ülkeye gelseniz hiss edersiniz.Bazi dar düşunceli erkeklere denk gelmişsinizdir muhtemelen öyle kizlari begenmeyib sulanarak bakanlara.
Menim gafam garışıb indi kim kime ders verirE azerice ders veriyomus nasi olabiler gguvugu
Almandi onun sevgilisi galiba. Alman milli marşini mi calsin ille bxbxbxAy qız düz de mene azeri sevdiğin de mi olub? özün demişen men harici ölkelerden sevgili tapıram
Eveeet zeroş hanımcığım elime düştün... benim Azerice konuşmamla dalga geçtin dimi, şimdi Türkçe gramerden bahsedeyim mi ben de? Hoş mu yani bu
Anam klublara getməyimə icazə vermir. Ayaqlarımı qırır. Yalnız qadınlar üçün kluba icazə verirKlub qadını deyilem ona gore tanimamagım normaldır
uydurursan belke?
Sadece alman değildi ya Rus sevgilisi de vardı bir konuda yazmıştı aman en iyisini yapıyor valla sefası olsun yengeciminAlmandi onun sevgilisi galiba. Alman milli marşini mi calsin ille bxbxbx
Yok kız. Nilu Azeri.Ferhans Azeri miydi
Ayy şiyir kimi danışırsanSesli mesajda menle yarışa bilmezsen.
Bu arada men düzgün cümle qururam türkce ama elbetdeki sizin dilinizin qramatikanizi bile bilmerem çünki orda yaşamamışam.
maşallah böylesine ben bile denk gelmedimEvet olabilir zaten yazdımda zenginlerdi baya bir giydiklerini ertesi gün çöpe atoyorlardı bana öylesi denk gelmis
Bacı, gecdir. Daha çox danışsaq, Mune bacı bizi bezdirəcək.Ferhad ola biler adı?Çunki Ferhans deye bir ad bizde yoxdur.Ola biler leqeb kimi işledir.
Men heftenin 5 günü bandayım bacım öz adıma problem yoxtur ban arsızı olmuşamBacı, gecdir. Daha çox danışsaq, Mune bacı bizi bezdirəcək.
Getme kluba yaxşı qizlar getmir.Anam klublara getməyimə icazə vermir. Ayaqlarımı qırır. Yalnız qadınlar üçün kluba icazə verir
Peki şeye ne diyorsun? Espri anlayışımız çok farklıydı. Onların güldüklerine biz ne diyor la bu der gibi bakıyorduk. Belki de denk geldiğim kişiler öyleydi.Yok öyle birşey siz salaklarina denk gelmiş ola bilirsiniz.Bizim burada türkleri çok severler zaten ülkeye gelseniz hiss edersiniz.Bazi dar düşunceli erkeklere denk gelmişsinizdir muhtemelen öyle kizlari begenmeyib sulanarak bakanlara.
E Ferhansdan Azerice ders aliyirum demedin mi demin bxbxbxYok kız. Nilu Azeri.
Mencede gedek yataq.Bacı, gecdir. Daha çox danışsaq, Mune bacı bizi bezdirəcək.
Ay bacı Azərbaycan dili dərsi vermir. Er kişler haqqında təhsil verir.E azerice ders veriyomus nasi olabiler gguvugu
Ay indi basa dustu bcbcbxbAy bacı Azərbaycan dili dərsi vermir. Er kşler haqqında təhsil verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?