azerbeycanlı erkekler nasıldır . Sevgililik teklifini kabul eder misiniz

Ay balam sen de yoldaşına hörmet ele cox danışıp da başını ağrıtma fayansı yersin üzüne arxandan dua edirik yahşı olun xoşbext olun
Jdhdhdh Boniva sen meni bilmirseeeen.? Men o fayansi onun basinda hirdalarim. Sagol canim sizde eskik olmaayn

En sevdiğim Azeri şarkılardan
Şunu da bir İran Azeri arkadaşım öğretmişti, yine reşit bedbudov söylüyor bu da çok tatli
Reşid Behbudov, Şevket Elekberova, Hüseynağa Hadiyev hepsi benim bebeklerim.

Bence çok kekolar

Kendimi sözaltı sözlükte hissettim akşam akşam
Yalnız bir şey eklemek istiyorum sosyal medyadakiler bazen yalan söylüyorlar. Benim internetten tanıştığım bir Azerbaycanlı (x diyelim) birden ortadan kaybolmuştu. Sonra ben bunun arkadaşıyla tanışmıştım tesadüfen, ortaya çıktı ki X'in bana söylediği her şey yalan kdjfjfdkk hani dini inancına kadar yalan söylemiş
Dil kaynaklı yanlış anlaşılmaları saymıyorum bile, benimkine "çatlak" dedim şakasına. Gözler faltaşı. Ne oldu? Çatlak kötü sözmüş.
Bir de kendileriyle tartışamıyorsunuz çünkü kızdıklarında ana dillerine geçiyorlar e bu da bizim için gülme krizi sebebi, ayrıca annesi ve bilumum akrabası konuşurken gülme gelebilir (öyle yaşanmış bir hikayeden alıntıdır ki)

Son düzenleme:
Genelleme yapmayın genelde öyle degiller bende görüyorum turk erkegininde yalancinisini kötüsünü size öylesi denk gelmişdir zaten sosyal medyada akli başında insan az çogu dolandirici çikiyor.Öyle ortamdaki insanlara pek güvenmeyin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…