Qardaş, sənin profilindəki pişiyə nə olub? Gözləri yuxarıdır.Ulan ne guzel konusuyosun şiyir gibi jxjxjxj
Fayansı?Ay balam sen de yoldaşına hörmet ele cox danışıp da başını ağrıtma fayansı yersin üzüne arxandan dua edirik yahşı olun xoşbext olun
Hahahahahhha sen ve Nilu diyalogları.@Nilu12 bacı bağ hele bu balaya sizin ordan bir gedeye yanıftı.
Yox ey@zxshermine azeri koca mi tapmis? Jxjxhxh
En sevdiğim Azeri şarkılardanKüçelereee su serpmişemmmmm yar gelende toz olmasıııınnnnnn
o özü bilir fayans mövzünü bugün danışmışıkFayansı?
Jdhdhdh Boniva sen meni bilmirseeeen.? Men o fayansi onun basinda hirdalarim. Sagol canim sizde eskik olmaaynAy balam sen de yoldaşına hörmet ele cox danışıp da başını ağrıtma fayansı yersin üzüne arxandan dua edirik yahşı olun xoşbext olun
Basa dusmirsen lugat al otagina bacim. JxjxjxAy bacım sen indi hansı dilde yazırsan?
Başa düşmirem
Reşid Behbudov, Şevket Elekberova, Hüseynağa Hadiyev hepsi benim bebeklerim.En sevdiğim Azeri şarkılardan
Şunu da bir İran Azeri arkadaşım öğretmişti, yine reşit bedbudov söylüyor bu da çok tatli
O pisik he saskindi balam. Hara bahir bilmirem. Erine bahir herhal.Qardaş, sənin profilindəki pişiyə nə olub? Gözləri yuxarıdır.
Allah heç kəsi pişik də olsa ərsiz qoymasın.O pisik he saskindi balam. Hara bahir bilmirem. Erine bahir herhal.
Bence çok kekolareskiden tanıştığım bir azeri çocuk vardı onunla haziranda konuştuk ama sonra konuşmamız kesildi flört tarzı yazıyordu bana 1 hafta önce tekrar yazmaya başladı bu sefer daha imalı konuştu dün de ben başka bir azeriyle tanıştım ve o çocuğun yaşadığı yeri söyleyince bana orda adanadakiler gibi keko yaşıyor dedi ve böyle birine güvenmemem gerektiğini orda yaşanların sadece karı kız peşinde olduğunu ve beni aldatacağını dedi . Yeni tanıştığım çocuk çok iyi kibarda biri ve bana bugün konuşman sardı daha ileri boyutta tanışalım mı dedi ben de daha dün tanıştık dedim o da bana ben net bir insanım hissetiklerimi söyledim dedi ne yapmalıyım sizce benden 1 şans istiyor ayrıca çocuğun ablası bursada tıp okuyor buraya gelecek ve istanbula gelirse bi kahve içmek istediğini söyledi . KIZLAR BİR FİKİR VERİN NE YAPAYIM
Bunlari kimden öyrenmisiz?Allah heç kəsi pişik də olsa ərsiz qoymasın.
Azerbaycanın göz bebekleri kendileri.Reşid Behbudov, Şevket Elekberova, Hüseynağa Hadiyev hepsi benim bebeklerim.
Her ülkenin kekosu var hepsi ayni degil.Bence çok kekolar
Elti tokatlama?Şimdiden pasta yapmaya başla sen.
+ Nermine Memmedova..Reşid Behbudov, Şevket Elekberova, Hüseynağa Hadiyev hepsi benim bebeklerim.
Genelleme yapmayın genelde öyle degiller bende görüyorum turk erkegininde yalancinisini kötüsünü size öylesi denk gelmişdir zaten sosyal medyada akli başında insan az çogu dolandirici çikiyor.Öyle ortamdaki insanlara pek güvenmeyin derim.Kendimi sözaltı sözlükte hissettim akşam akşam
Yalnız bir şey eklemek istiyorum genelde yalan söylüyorlar. Benim internetten tanıştığım bir Azerbaycanlı (x diyelim) birden ortadan kaybolmuştu. Sonra ben bunun arkadaşıyla tanışmıştım tesadüfen, ortaya çıktı ki X'in bana söylediği her şey yalan kdjfjfdkk hani dini inancına kadar yalan söylemiş
Bir de kendileriyle tartışamıyorsunuz çünkü kızdıklarında ana dillerine geçiyorlar e bu da bizim için gülme krizi sebebi, ayrıca annesi ve bilumum akrabası konuşurken gülme gelebilir (öyle yaşanmış bir hikayeden alıntıdır ki)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?