azerbeycanlı erkekler nasıldır . Sevgililik teklifini kabul eder misiniz

özelden durumu anlattigim insanlar oldu. Konu sahibinin de konusunu baltalamayayim. Zaten gelecegiz dediler, ailemle konuşup arayi duzeltmek icin sozde. Ben onemsemedim cevap bile vermedim. Kapimda gorup anlayincaya kadar olayi kavrayamamistim. Sizin de gozunuzde canlanamamasi cok normal zaten cunku bana da kimse boyle bir sey yapacak kadar delirmiş olamaz gibi gelmişti.

Aileler görüştüğüne göre siz nişanlı mıydınız

Bu kış hatta bu aylarda nişanlanacaktık.
Ne diyim bunun hangi milletten olmasının önemi yok ama hakkınızda hayırlısı olmuş.bu insanla olmamış sadece,dilerim çok mutlu olursunuz önünüzde kocaman hayat var

Cok tesekkur ederim. Evet ben de o insanla olmadi ama tum Azerbaycan halkini zan altina birakmis olmayayim diyorum burada zaten. :) Allah herkesin karsisina iyi insanlar cikarsin. Konuyla ilgili supheleriniz varsa da ozelden yanitlayabilirim. Kimseyi zan altinda birakmak icin oylesine yazip cizdigim seyler degil bunlar. Guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim

Bence koyu kürtler basabilir
Eksiler gelir şimdi ama sorun degıl
Dogru soyleyenı dokuz koyden kovarlar zaten, ben dogruyu soyledıkten sonra da dokuz koyü bip bip.. Umrumda degıl

Kendi ulkendeki ile anlaşamıyorsun.Birak yabancıyı.Teyzemin gelini Azeri.Birkac kez gördüm iyi kıza benziyor.Ortanci teyzem sevmiyor mesela onu.Azeri diye de her insan bir olmayabilir.İyide olur.

Ben 14 yillik evliyim.. Cok anneci oluyorlar dogru. Geleneksel yasarlar. Benim esim farkli acikcasi. Biraz ozgur biridir ancak Azerbaycanli erkekler romantik olmaz bunu bir kenara not et..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…