Mən Azərbaycanlı'ların arasında böyümüşəm.Azerbaycanlıyam he
Siz bala sözünü maşallah bizden çox işledirsiz biz bala sözünu bu qeder işletmirik.
Konuşamıyordu işte kadın. Bunu o 12 yaşındaki gariban baklavacheesecake nasıl bilsin, bilemez axı ))Yapmişam etmişem deye sözler yoxdur.
Edirem edeceyem var.Yapmak sözü türkcedir
Ne gözel.Men Mən Azərbaycanlı'ların arasında böyümüşəm.
Zaten dizinin sonunda dolandirici gosterdiler kadını hoş olmadı.Konuşamıyordu işte kadın. Bunu o 12 yaşındaki gariban baklavacheesecake nasıl bilsin, bilemez axı ))
Türkiyədə azərbaycanlılar arasında mən də var idim. Sizin oralara heç gelmemişem. Baxdavar başıma.Ne gözel.
Orda yaşamısan ne vaxtsa?
Ben de üni sonda denk geldim gelin gidiyordum az dahamaşallah böylesine ben bile denk gelmedim
He ne yaxşıTürkiyədə azərbaycanlılar arasında mən də var idim. Sizin oralara heç gelmemişem. Baxdavar başıma.
Sizi cox sevirikHe ne yaxşıBirdefe gel.
Bəxtəvər*
Bizdə sizi çox sevirik.Sizi cox sevirik
dusunuyorum, yazin gelecegim kardes ulkemize...nereleri gezmemizi tavsiye edersiniz zerosh hanim?He ne yaxşıBirdefe gel.
Bəxtəvər*
Olmazsa olmazlar arasinda Qız qalası içerişeher bunlar tarihi yerler ve baṣka tarihi yerlerde var.dusunuyorum, yazin gelecegim kardes ulkemize...nereleri gezmemizi tavsiye edersiniz zerosh hanim?
Yok öyle birşey siz salaklarina denk gelmiş ola bilirsiniz.Bizim burada türkleri çok severler zaten ülkeye gelseniz hiss edersiniz.Bazi dar düşunceli erkeklere denk gelmişsinizdir muhtemelen öyle kizlari begenmeyib sulanarak bakanlara.
Bende Azerbaycanlıyım bu siteye girdigimden beri türk kadinlarınin çoguna şiddet var aṣaglama var.Şiddet yapan erkek her ülkede var.Ben mutluyum eşimle ve arkadaşlarimda öyle şiddet olayina o kadarda denk gelmedim ama illaki biryerlerde var bunu inkar eden yok zaten.Ama genelleme yapılması hiç doğru degil.Burada ne kadar Azeri kadın konu actiysa istisnasız hepsinde şiddet vardı. Diyeceklerim bu kadar
Aynen öyle dünyada salak erkekler ve akilli erkekler diye bir ayrim olmali bence.Popülasyondan bağımsız olarak salak erkek çok
Iti qovan kimi qovduq.Iyilerdir bence ülkece Paşinyanı madara ettiler ne de olsa
Iti qovan kimi qovduq.
Ne oldu paşinyan yol çekirdin Cebrayila?Ben o videoyu 5 kere izlemişimdir çok eğlenceli yaf Cebrayıl nerde diye de haritayı açıp bakmıştım
Bende bunu duydum başka bildikleriniz var mı ? Benim tanıdığım kişi çok kibarAşırı anneciler, tek erkek çocuksa annesiyle yaşamak isteyebilir dikkat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?