- 27 Ekim 2017
- 3.700
- 15.797
- 208
Klubda təcrübə qazandım. Xüsusilə Ferhans xanımdan öyrəndimBunlari kimden öyrenmisiz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Klubda təcrübə qazandım. Xüsusilə Ferhans xanımdan öyrəndimBunlari kimden öyrenmisiz?
Hansı klubda?Klubda təcrübə qazandım. Xüsusilə Ferhans xanımdan öyrəndim
Menim pişiim hec katiyyen arsiz degildir siz ne bicim danisirsizAllah heç kəsi pişik də olsa ərsiz qoymasın.
Ya tabii zaten öyle değil, düzenleyecektim mesajı da fırsat olmadı. Ben mesela isterim eşimin Azerbaycanlı olmasını, çok tatlı oluyorlar ya eniştenize mesaj atacağım durun ya valla çok özledim konuyu okuyuncaGenelleme yapmayın genelde öyle degiller bende görüyorum turk erkegininde yalancinisini kötüsünü size öylesi denk gelmişdir zaten sosyal medyada akli başında insan az çogu dolandirici çikiyor.Öyle ortamdaki insanlara pek güvenmeyin derim.
Ay bacı bu klubda. Ferhans'ı həqiqətən tanımırsan?Hansı klubda?
Ferhans ne qeribe addır.
Ay gercek mi bu bxbxbhxAy bacı bu klubda. Ferhans'ı həqiqətən tanımırsan?
Ferhans'ın mottosu:Ay gercek mi bu bxbxbhx
Klub qadını deyilem ona gore tanimamagım normaldırAy bacı bu klubda. Ferhans'ı həqiqətən tanımırsan?
Ferhans Azeri miydiFerhans'ın mottosu:
"Allah kimseyi ersiz bırakmasın."
Aaa evet onu nasıl unuttum+ Nermine Memmedova..
Yoxeey azeri deyil ferhans yerliFerhans Azeri miydi
Yok öyle birşey siz salaklarina denk gelmiş ola bilirsiniz.Bizim burada türkleri çok severler zaten ülkeye gelseniz hiss edersiniz.Bazi dar düşunceli erkeklere denk gelmişsinizdir muhtemelen öyle kizlari begenmeyib sulanarak bakanlara.Benim tanıdıklarıma göre türk kızlarını çok aşağılıyorlardı yok iste cok acık giyiniyorlar bizim orda ayıplanır vs vs zamanında görüştüğüm biri vardı o kadar çok ukalıydı ki ainir bozucuydu grup halinde takılıyorlardı gerci bunlar zengoydı onun verdiği bir sey de olabilir
Ne varsa klasiklerde var..Aaa evet onu nasıl unuttum
Ferhad ola biler adı?Çunki Ferhans deye bir ad bizde yoxdur.Ola biler leqeb kimi işledir.Ferhans'ın mottosu:
"Allah kimseyi ersiz bırakmasın."
E azerice ders veriyomus nasi olabiler gguvuguYoxeey azeri deyil ferhans yerli
Eveeet zeroş hanımcığım elime düştün... benim Azerice konuşmamla dalga geçtin dimi, şimdi Türkçe gramerden bahsedeyim mi ben de? Hoş mu yani buYok öyle birşey siz salaklarina denk gelmiş ola bilirsiniz.Bizim burada türkleri çok severler zaten ülkeye gelseniz hiss edersiniz.Bazi dar düşunceli erkeklere denk gelmişsinizdir muhtemelen öyle kizlari begenmeyib sulanarak bakanlara.
Kendimi sözaltı sözlükte hissettim akşam akşam
Yalnız bir şey eklemek istiyorum sosyal medyadakiler bazen yalan söylüyorlar. Benim internetten tanıştığım bir Azerbaycanlı (x diyelim) birden ortadan kaybolmuştu. Sonra ben bunun arkadaşıyla tanışmıştım tesadüfen, ortaya çıktı ki X'in bana söylediği her şey yalan kdjfjfdkk hani dini inancına kadar yalan söylemiş
Dil kaynaklı yanlış anlaşılmaları saymıyorum bile, benimkine "çatlak" dedim şakasına. Gözler faltaşı. Ne oldu? Çatlak kötü sözmüş.
Bir de kendileriyle tartışamıyorsunuz çünkü kızdıklarında ana dillerine geçiyorlar e bu da bizim için gülme krizi sebebi, ayrıca annesi ve bilumum akrabası konuşurken gülme gelebilir (öyle yaşanmış bir hikayeden alıntıdır ki)
En sevdiğim Azeri şarkılardan
Şunu da bir İran Azeri arkadaşım öğretmişti, yine reşit bedbudov söylüyor bu da çok tatli
Nixiemi’nin MutfağıElti tokatlama?
Balık buğlama gibi oldu ya bu