• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

azerbeycanlı erkekler nasıldır . Sevgililik teklifini kabul eder misiniz

Genelleme yapmayın genelde öyle degiller bende görüyorum turk erkegininde yalancinisini kötüsünü size öylesi denk gelmişdir zaten sosyal medyada akli başında insan az çogu dolandirici çikiyor.Öyle ortamdaki insanlara pek güvenmeyin derim.
Ya tabii zaten öyle değil, düzenleyecektim mesajı da fırsat olmadı. Ben mesela isterim eşimin Azerbaycanlı olmasını, çok tatlı oluyorlar ya😍 eniştenize mesaj atacağım durun ya valla çok özledim konuyu okuyunca 😍

Benim tanıdıklarıma göre türk kızlarını çok aşağılıyorlardı yok iste cok acık giyiniyorlar bizim orda ayıplanır vs vs zamanında görüştüğüm biri vardı o kadar çok ukalıydı ki ainir bozucuydu grup halinde takılıyorlardı gerci bunlar zengoydı onun verdiği bir sey de olabilir

Benim tanıdıklarıma göre türk kızlarını çok aşağılıyorlardı yok iste cok acık giyiniyorlar bizim orda ayıplanır vs vs zamanında görüştüğüm biri vardı o kadar çok ukalıydı ki ainir bozucuydu grup halinde takılıyorlardı gerci bunlar zengoydı onun verdiği bir sey de olabilir
Yok öyle birşey siz salaklarina denk gelmiş ola bilirsiniz.Bizim burada türkleri çok severler zaten ülkeye gelseniz hiss edersiniz.Bazi dar düşunceli erkeklere denk gelmişsinizdir muhtemelen öyle kizlari begenmeyib sulanarak bakanlara.

Yok öyle birşey siz salaklarina denk gelmiş ola bilirsiniz.Bizim burada türkleri çok severler zaten ülkeye gelseniz hiss edersiniz.Bazi dar düşunceli erkeklere denk gelmişsinizdir muhtemelen öyle kizlari begenmeyib sulanarak bakanlara.
Eveeet zeroş hanımcığım elime düştün... benim Azerice konuşmamla dalga geçtin dimi, şimdi Türkçe gramerden bahsedeyim mi ben de? Hoş mu yani bu😂😂😂

Kendimi sözaltı sözlükte hissettim akşam akşam :KK70:
Yalnız bir şey eklemek istiyorum sosyal medyadakiler bazen yalan söylüyorlar. Benim internetten tanıştığım bir Azerbaycanlı (x diyelim) birden ortadan kaybolmuştu. Sonra ben bunun arkadaşıyla tanışmıştım tesadüfen, ortaya çıktı ki X'in bana söylediği her şey yalan kdjfjfdkk hani dini inancına kadar yalan söylemiş :KK70:
Dil kaynaklı yanlış anlaşılmaları saymıyorum bile, benimkine "çatlak" dedim şakasına. Gözler faltaşı. Ne oldu? Çatlak kötü sözmüş. :KK70:
Bir de kendileriyle tartışamıyorsunuz çünkü kızdıklarında ana dillerine geçiyorlar e bu da bizim için gülme krizi sebebi, ayrıca annesi ve bilumum akrabası konuşurken gülme gelebilir (öyle yaşanmış bir hikayeden alıntıdır ki)

Turkiyedeki erkeklerden daha gelenekseller sanirim. Akrabam Azerbaycandan bir kızla evlendi
dugunlerindeyken benim bekar bir tane kuzenim vardi daha yaşi o zamanlar ya 18 filandi emin degilim onu görüp kiziniz cok guzel cok guzel diye hemen sonra akrabalari bir adamla tanistirmak istediler evlenme amacli. 😄😄 bu ilgincti.
Evli olmasak hepimizi almak isteyecekler gibiydi. 😁

En sevdiğim Azeri şarkılardan 🥰🥰
Şunu da bir İran Azeri arkadaşım öğretmişti, yine reşit bedbudov söylüyor bu da çok tatli

Ay qız düz de mene azeri sevdiğin de mi olub? özün demişen men harici ölkelerden sevgili tapıram

Back