- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
He keç vallaha 2 il olmus men ordan göceli. UnutmusamAy balam men bilirem isteyirsiz size ders keçim.
Men burdayamHe keç vallaha 2 il olmus men ordan göceli. Unutmusam
Men ecnebi tapmişam yoldasimi. Onun disinda bina.az nete baksin. Yeni tikili köhne tikili her tür tikili orda mevcut bchxhxhgülmekten garnım ağrımıştır xoş gelmişen.indi burda Z zxshermine danış balaca qız eşk yaşamasın? hardan bulursuz azeri oğlanları demiş he sen bu barede ne diyirsen?
Sen Azerisenn ?Men burdayam
Z zxshermine azeri koca mi tapmis? Jxjxhxhgülmekten garnım ağrımıştır xoş gelmişen.indi burda Z zxshermine danış balaca qız eşk yaşamasın? hardan bulursuz azeri oğlanları demiş he sen bu barede ne diyirsen?
Azeri yox Azerbaycanlıyam hə.Öz ana dilimden soyudum biraz bu danışıqlardan sonra.Sen Azerisenn ?
Küçelereee su serpmişemmmmm yar gelende toz olmasıııınnnnnnMen ozumu canjmi küçede tapmişam ??? Hxhxhdh
bizim qızlar ta Azerbaycan’dan krasivçik oğlan tababilr men muallim tapabilmirem?internetten taptım seni sen cox sual verme mene burda çox söz meni yalnışa aparırAy sen ondan lap gesenk danisirsin. Muallimeyi hardan taptin?
Salam refiqam necesin sen azerbaycan doğumlusan?Men burdayam
Sus pattes bxjxhdhBu konuda yapabileceğim tek yorum:
- Azerbaycan'dan salamlar
+ Türkiye'den sosisler
Ehehehe
Anadan emdiyim süd mene haram olsun Azerice hiç danışabilmirem. Çox mahnı dinleyirem men.. lap danişmax kim men kim ay balamyox sen uydurmırsın sen lap yaxşi bilirsin azerbaycan dilini mene göre ben acesten öğrenmişem axşamları mene özel ders verir özü yahşi öğretebiler biraz bahalı amma olsun
Jdjxhhdhd sesli güldüm lan kizi yeni yatirmistim bxbsb biz hammiz lap gesenk danisiriq bi kere bxbxhdAzeri yox Azerbaycanlıyam hə.Öz ana dilimden soyudum biraz bu danışıqlardan sonra.
Salam dostum yaxşıyam sen necesen?He Azerbaycanda doğulmuşam.Salam refiqam necesin sen azerbaycan doğumlusan?
Ulan ne guzel konusuyosun şiyir gibi jxjxjxjbizim qızlar ta Azerbaycan’dan krasivçik oğlan tababilr men muallim tapabilmirem?internetten taptım seni sen cox sual verme mene burda çox söz meni yalnışa aparır
Ay balam sen de yoldaşına hörmet ele cox danışıp da başını ağrıtma fayansı yersin üzüne arxandan dua edirik yahşı olun xoşbext olunMen ecnebi tapmişam yoldasimi
He pis deyilsiz biraz çalişmaq lazimdi.Jdjxhhdhd sesli güldüm lan kizi yeni yatirmistim bxbsb biz hammiz lap gesenk danisiriq bi kere bxbxhd
Ay bacım sen indi hansı dilde yazırsan?Erkeğin azerisi almanı Rusu arabi olmaz.
Erkek erkektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?