Azerbaycan Paylasim Alani (Tanisma)

arkadaslar bu son olanlar beni cok uzdu 2 gundur agliyorum,mahv oldum tanidigim her kes oyle,haberleri izleyemiyorum artik boyle vahset olmaz,gunahsiz insanlarin olumunden kotu sey yok su dunyada,bu nasil insanlik bunu yapan insan olamaz manyak manyak.cok uzgunum basimiz sag olsun,allahdan sabir diliyorum her kese.insallah boyle olaylar bir daha tekrarlanmaz.bu arada herhalde konun ne oldugunu anladiniz petrol akademisinde olan olaylarla ilgili yaziyorum.

ben de cok kotu oldum.dun gece dogru duzgun uyuyamadim bile.ruyalarima girdi.o ogrencilerin yerine biz de ola bilirdik.cok uzulduuum coooooooook.Hepimizin basi sagolsun senağlamasenağlamasenağlama

Merhabalar arkadaşlar

Özbekistan sürgününden sonra 4 yıl Azerbaycanda Gence'de yaşadım bende , herkese kucak dolusu selamlar ...

azeri arkadaşlar nerdesiniz?

3 hafta sonra memleketinizdeyim inşallah :))

Azerbaycanlı değilim ama bende azeriyim hepinizi kocamaaan öptüm.

salam mıllet men de azerbaycanlıyam ve bununlada fexr eleyırem.hamınızı opurema.s

arladaslar.bakude yasayanlar bir yasinda bir kizim var.okula devam etmem gerekiyor.kizima guvenilir bir bakici ariyorum.cevrenizde bildiginiz varsa lutfen yardimci olun.mesajlarinizi bekliyorum.

merhaba kızlar
benimde soyum azerbaycandan gelme
dedemin babası doğduğunda türkiyeye göçmüşler
azerbaycanda kimsemiz yok hepsi burda

men de azerbaycanlıyam.türkiyede yaşayıram.vetenim için cox darıxmışam.

kızlar nıye bura gec gec gelırsınız?

salam kızlar nıye bura hec kım gelmır.

niye kimse gelmiyor bu topiğe kızlar?

haftaya yine azerbaycandayım inşallah

baküye hayran kaldığımı söylemek istiyorum

Men de bu sayta yeni uye oldum ve burda bu qeder Azerbaycanlinin olmasina cox sevinirem...Mende Azerbaycanliyam ve hetda xalis muxlis Bakiliyam :))))
Haminizi kocamannnn Öpürem.....

mende azerbaycanlıyım eskişehire gelin geldim..kızlar eskışehırde yaşayanlar varsa aranızda cavab yazsın burda cox az var azerı demek olar belkide yox...

salam qizlar, mende Azerbaycanliyam ve Bakidan yaziram. haminiza ugurlar!

Selamlar herkese :)

Bu konuyu bulduğuma çok sevindim . Neden derseniz belki Baki ye gideceğiz. Eşim bir firmadan üst düzey yöneticilik teklifi aldı , henüz görüşmelerin başındalar maaş vb. konuşulmadı. ışin aslı biz de ne civarda maaş konuşulmalı hiç fikrimiz yok. Benim size bir sorum olacak Baki de yaşam koşulları nasıldır , ortalama bir yaşantı için ne kadar harcama yapılır.? ıstanbul a göre pahalı bir şehir midir yoksa ucuz mu. ?

Bu görüşmeler iyi giderse daha soracak o kadar sorum olacak ki :) , hayırlısı bakalım.

istanbuldan pahalı
rahat yaşamak istiyosanız en az 1500 manat yani 3000 TL isteyin yoksa sürünürsnz herşey pahalı

X