Azerbaycan Paylasim Alani (Tanisma)

kızlar selam...
azeri değilim ama bayiliyorum onlara hihoyyyt
Allah nasip ederse Azerbeycana bi iş seyahatimiz olcak bi kaç ay sonra :nazar:

ay canim benim.ben de turklere bayiliyorum zaten o yuzden burdayim.sen gel arada buraya bizimle sohbete.azerbaycana geldiyinde hic yabancilik cekmiyeceyine emin ol

salamlarrrrrrr.hele sukur fidaska geldin cixdin.vallah gozel sohbetlerin ucun darixmisdim.sukur qovusdurana.yaxsi olduguna sevindim. meni sorussan vallah bildiyin kimiyem.nece qoymusdun ele de varam :)
hele BDu isleyirem.bezi seyler o qeder eseblsdirir ki neyseee.en cox dediyim sozlerden biri bu aralar " bosver $efaaaaaaa derine enme" di.cunki o qeder bos menasiz seyler olurki insan deli olur dusundukce.dehset de bezmisem isden.telebelerin ders oxumaga can cixmalari meni de hevesden salir.o qeder danisiram inan farengit oldum sonunda.ne bilim eyyyyyyyyyyy bele iste.bir de en son DEHSET FEMINIST olmusam :) kimi milletinden nefret edirem.oglanlara hec yaxsi gozle baxmiram.bir oglan mene yaxinlasanda eseblesire :KK70: ay ne manyak olmusam :) helelik bu qeder.qeti yazib qacma diger yoldaslar kimi.ozletme kendini fidaska.opdum canik

canim isden bezmene cox uzuldum cunki men eksine isszlikden bezmisem bele danisirsan ama bir ay evde otur sonra gor nece kosha kosha ise gedeceksen men de isleyen vaxtlar cox bezmisdim ne olar hec olmasa bir gun evde oturum deyerdim am indi,,,diger meseleye gelince menden feministi yox idi biri evlenende nisanlananda senincun olsun deyende allah korusun derdim,ama askim beni deyisdi insallah bir gun sende aglini itirecek qeder asik olarsan ve bir de meni kimi goreceksen ki evlisen,insallah istediyin insani allah qarsina cixarir ve sene o zaman menim bu sozlerimi xatirlarsan.

selam qizlar. bebeyin yuzunden tez tez gire bilmirem Allah isteyen her kese bebek nasib etsin. Nete gire bilmesemde sikayetim yoxdu, neyleyek boyuyende tez tez girerem. Cunki cok tatli yorgunlukdu anne yorgunlugu.
haminizi opurem.

birde missicim cox nahaq feminist olmusan. Butun oglanlar pis deyil. Insallah qarsina yaxsi oglan cixar. Sen yaxsisi budu acilama hamini. Qurunun oduna yasi yandirma canim. Pis insan qadinlarinda arasinda var kisilerinde.
Isdende nahaq bezirsen Muellim olmaq bilirsen nece sevabli meslekdi/ Sen bos ver oxumayan telebeleri Allah rizasi ucun dersini de. Inanki mutleq faydasi olacaq. Men inaniram ki senden fayda goturen telebelerde var.

salamlar qizlarrrrrrrrrrrr.haminizi opurem.men gencedeyem :) yaxinimizin toyu ucun geldim 3 gundur burdayam.yeriniz melum bugun de $ekiye getdimdersleri atib gelmisem gezmeye :)))))) indi daha boyuk hevesle derslerime davamedecem soz verirem.gordum meni yaman danlayirsiz :p duz edirsiz arada bir sirkelenmek lazimdi.azerin baci bebeskani yaman merak edirem turkler demis.seklni qoy sen de gul kimi gorek balamizi.fidaska sen de insalah en qisa zamanda i staparsan .durmadan dua et.men 8 ya her gun aglayirdim is ucun istediyimden de yaxsisi cixdi qabagima sag elimbasina.arada telebelerden sikayet etsemde siz mene baxmayin islemek qeder gozel sey yoxdur :) helelik bu qede ropurem haminizi :)

salam qızlar..mende azeriyem eskisehirde yaşayıram sizleri burda görende cox sevindim..sizlerle dost olmagı cox isterem hamınızı öpdüm

slmmmmmmmmmmmmm qizlar.haminiza men de qucaq dolsusu sevgiler saygilar :) yene haminin sesi kesildi nolub haralardasiz? bu arada haminizin ailece qurban bayraminizi tebrik edirem

Hepinizin Kurban Bayramı Mubarek Olsun...
Oğlum,Gelinim Baküde oldukları için onlardan ayrı geçiriyorum bayramısenağlamageçen sene bayramda beraberdiksenağlamaonları çok özlüyorum...
Sevdiklerinizle beraber nice bayramlara...Hepinize Sevgilera.s.

senin de abininde bayrami kutlu olsun nergiz ablacim.nerelerdesin sen ya unuttun beni :KK43:

merhabalar, öncelikle hepinizin bayramı kutlu mutlu olsunna.s.

sizlere birşeyler danışacaktım...=) ben ve erkek arkadaşım, 6 ay sonra azerbaycan Bakü' ye taşınma planımız var...kendisi otelcidir. bir 5 yıldızlı otelde çalışacak...ben de gidince iş bakacağım. Siyasal Bilgiler F. mezunuyum, artık bilemiyorum ne yaparım...:)

Asıl öğrenmek istediğim, Bakü'de hayat koşulları nasıldır...? evler ucuz mudur? hayat pahalı mı ? trafik sorunu var mı ? sosyal hayat nasıl ?

bana küçük bilgiler verirseniz çok mutlu olurum :))

şimdiden tesekkurler! :))a.s.

sizlere birşeyler danışacaktım...=) ben ve erkek arkadaşım, 6 ay sonra azerbaycan Bakü' ye taşınma planımız var...kendisi otelcidir. bir 5 yıldızlı otelde çalışacak...ben de gidince iş bakacağım. Siyasal Bilgiler F. mezunuyum, artık bilemiyorum ne yaparım...:)

Asıl öğrenmek istediğim, Bakü'de hayat koşulları nasıldır...? evler ucuz mudur? hayat pahalı mı ? trafik sorunu var mı ? sosyal hayat nasıl ?

selam arkadasim.senin de bayramin kutlu olsun.bakudeki hayatiniz hayirli olsun.ben de bakude yasiyorum.ama ben azeriyim vatanim yani burasi :lepi:valla eskiden cok uzudu buralar ama son 3 senede herseyin fiyati artdi.ama diye bilirim ki bence istanbula nazaran yasamak burda daha kolay.trafik var ama belli saatlerde,ev kirasina geldikde her fiyata ev var.200$ dan basliyor yani .tum sebze meyve organikdir,kap kac yok,maganda yok.sakin uslu yerdir.ayrica disardan gelenlere karsi cok sevecen anlayisli misafir perverizdir.polise gitsez bizden once yabancilara dikkat verirler o kadar yani :roflol:

selam arkadasim.senin de bayramin kutlu olsun.bakudeki hayatiniz hayirli olsun.ben de bakude yasiyorum.ama ben azeriyim vatanim yani burasi :lepi:valla eskiden cok uzudu buralar ama son 3 senede herseyin fiyati artdi.ama diye bilirim ki bence istanbula nazaran yasamak burda daha kolay.trafik var ama belli saatlerde,ev kirasina geldikde her fiyata ev var.200$ dan basliyor yani .tum sebze meyve organikdir,kap kac yok,maganda yok.sakin uslu yerdir.ayrica disardan gelenlere karsi cok sevecen anlayisli misafir perverizdir.polise gitsez bizden once yabancilara dikkat verirler o kadar yani :roflol:

çok çok tesekkur ederimm! :))
daha tam belli değil ama büyük ihtimal geleceğiz...
çok çok sevgiler!a.s.

Mən fəxr edirəm ki mən Azərbaycanlıyam!!!

çok çok tesekkur ederimm! :))
daha tam belli değil ama büyük ihtimal geleceğiz...
çok çok sevgiler!a.s.

hakkinizda hayirlisi arkadasim.gelirseniz vatan hasretinden baska derdiniz olmaz o yonden emin olun a.s.

salamlar,yene bizim qizlar ortadan kayb oldular.bele olmazama.ilde 3 defe yazmaqla dostluq olmur axiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.bu arada haminizin yeni iliniz mubarek.elvidaaaaaaa

slm kızlar..nasılsınız?....miscim neden elvida demişsin kız...merak etdim..yoksa terk mi ediyorsun bizi???????????

salam qizlar.ne vaxtdi gire bilmirem,burda deyildim,bu ay basim cox qarisiq idi gire bilmirdim misscim kusme men seni basa dusurem cunki men de cok kusmusem gedmisem ama qayitmisam cunki demeyine baxma ayrila bilmeyeceksen burdan,bu arada yeni qizlar gelib men tanimadim men kohneden qaldigim ucun herhalde,bu aralar cox gire bilmirem ona gore yeqin,misscim kusme incime men bura girib seni gormesem neyleyerem?bu arada unnuttum kecmis bayraminiz mubarek,umarim bu yeni il her kese mutululuk ,huzur, can sagligi,bol bol para getirir.

Günaydınlarrrr...
Herkese sağlıklı,huzurlu bir gün olsun...
Şeniz Şeniz Şeniz

Baku guzel sehır ve azerıler turklerden daha sıcak. Ama hayat ıstanbuldakınden pahalı. mesela ben ıstanbulda su an 4 odalı evde 500 tl oturuyorum. cok rahat ve super tamırlı. Bakude bu fıyata ev bulamazsın. Azerı parasıyla 250 manata 4 odalı ev . bıde merkezde mumkun deyıl. Bebeyıme 90 tl bakuden mont takım aldım. Istanbulda 40 tl.
kısası fıyatlar cok pahalı turkıyeyle kıyasda. ben kendım ıstanbulda oturuyorum bu yıl 5 aylık vatanıma Azerbaycana gıtdım. ondan soyluyorum.
Ama ınsanlarımız cok sıcak Hele turklerı cok severız.kaydirigubbakcemile5a.s.

X