Azerbaycan Paylasim Alani (Tanisma)

merhaba nergiz ablacik.evet isler filan baya zamanimi aliyor.benim aksim da askerden geldi,onla konusuyorum oyle zaman geciyor.iyi haberler var ablam.ben kayin pederimle konusdum halen de konusuyorum suanda msn ile.beni sevdi :))))))))))))))))

Selam Senin yerine cok sevindim bacım. nihayet sevgiline kavuşmuş sayılıyosun
Allah sevgilinle hayırlı yuva kurmayı nasıb etsin. Amin.

canım sen sıxma canını inşallah sağ-salamat geler dünyaya.

bax misal üçün menim hamileliyim çox rahat keçti heç hamile olduğumu anlamadım ama gel gör ki, doğum bir cehennem oldu. bütün xestexananı ayağa qaldırmışdım. indi bele ağlıma gelende bir kabus kimi olur.

ona göre hamilelikte sıxıntı çekmen normal, biraz daha sebr et inşallah kolay doğum olur ALLAH bir avazda kurtarır. :teselli:

Allah razı olsun desteyinden dolayı bacım.

salam cnm.he maşallah bütün bebekler güzel.doğru deyşrsen qürbetdeyem ama xoşbextem.Allahıma şükürler olsun...Nerdeyse her gün danışıram mamagilnen ama yenede bezen deyirem kaş yoldaşımla orda yaşasaydıq...Ne bilimminsan xeste olanda en çoxda darıxır,heç kim yox diye...bu aralarda qrip oldumBelke ondan..Ama yenede her şey ela.burayıda çox seviem dostlarımı,eşimin akrabalarını..her neyse...

Allah xoşbextliyini daim etsin bacım.

Cnm benim sen her kesi boş ver kendine bak ve sevdiğine...ben maalesef ailemi ikna edemedim ve eşim kaçırdı beni:)))) ama ailem aff etdi ve şu an eşimi benden daha çok seviyorlar....

her şey kısmet....her şeyin hayırlısı....:))))

cox sagol gulcum.senin adina gercekden cox sevinirem xosbext oldugun ucun.ama men senin kimi ede bilmerem senağlama atam seker xestesidir,yuksek tansiyonu da var.evin tek qiziyam,men ele sey etsem ellerimle atami oldurmus olaram.sevgilimi tanisa atam en az qardasim qeder seveceyine eminem de,tanisdirmaya razi salmaqdan kecir is.neyse ama senin hekayeni oxudum,icime umid dogdu.darisi basima ne deyim.gozeller gozeli qizini menim ucun op :nazar:

Allah xoşbextliyini daim etsin bacım.

sağ ol cnm .keçen defe yazdım bende BDU 2004 senesinde bitirdim...Sosial elmler ve psixologiya fakültesinin sosiologiya fakultesini..Sende her halda oranı bitmisen..

cox sagol gulcum.senin adina gercekden cox sevinirem xosbext oldugun ucun.ama men senin kimi ede bilmerem senağlama atam seker xestesidir,yuksek tansiyonu da var.evin tek qiziyam,men ele sey etsem ellerimle atami oldurmus olaram.sevgilimi tanisa atam en az qardasim qeder seveceyine eminem de,tanisdirmaya razi salmaqdan kecir is.neyse ama senin hekayeni oxudum,icime umid dogdu.darisi basima ne deyim.gozeller gozeli qizini menim ucun op :nazar:

tabi cnm sen yine ikna etmeye çalış...en güzeli telinle duvağınla gelin olmak.İnşallah olursun cnm.Umutunu itirme...Bu arad sen azerbaycandamızın yoksa burdamı?

tabi cnm sen yine ikna etmeye çalış...en güzeli telinle duvağınla gelin olmak.İnşallah olursun cnm.Umutunu itirme...Bu arad sen azerbaycandamızın yoksa burdamı?

elimden geldigince ailemi razi salmaya atamin hayir duasi ile evlenmeye calisiram.insallah olur.nece olursa olsun senin kimi mutlu olmayi,sevdiyimle aile olmayi cox isteyirem gulcum.men bakidayam.eslen genceliyim,ama bakida yasayiram.BDU muellime isleyirem.cox opdum balaskani:emir_bebek: a.s.

sağ ol cnm .keçen defe yazdım bende BDU 2004 senesinde bitirdim...Sosial elmler ve psixologiya fakültesinin sosiologiya fakultesini..Sende her halda oranı bitmisen..

Mende 2002-de bitirmişem. Sosialojiya ixtisasını.
cok guman rastlaşmışıq defalarca. kim derdi ki. bir gun aynı fakulteyi paylasdıgımız kimi aynı ulkeyıde paylaşıcaz dimi?

Ben ortulu birisiyim. Fakultede kapalılar azidi . Hatta ılk ben ortundum. Sonra maşallah cokaldı. bunu neden yazdım. Belki beni hatırlarsın diye....
hmm ama cetin. unverste yıllarında her kes okuma derdi cekiyo
neyse canım, inan nedense cok heyacanlandirdı meni. aynı bolumden mezun olmamız.
bu kadar opdum seni
a.s.

salam qizlar.masallah siz baya kaynasmissiniz.ne gozel.sevindim sizin adiniza.madem eyni seherdesiniz gorussenize :) hem siz bitirdiyiniz universitetde men indi isleyirem.bildiyiniz kimidir,hec bir deyisiklik yoxdu :)))))))

salam qizlar.masallah siz baya kaynasmissiniz.ne gozel.sevindim sizin adiniza.madem eyni seherdesiniz gorussenize :) hem siz bitirdiyiniz universitetde men indi isleyirem.bildiyiniz kimidir,hec bir deyisiklik yoxdu :)))))))

evet cnm bir az öyle oldu kaynaşdık..memleketden uzakta olunca insan burda kanından canından birilerini arıyor.....çok özledim oraları...:)

gulcum sana ozelden mesaj yazdim geldi mi bilmiyorum

Hanımlar,iyi akşamlar...a.s.
Nasılsınız?
Hepinizi öptümŞeniz

salamlarrrrrrrr.necesiz qizlar? ay amannnnnn bakida bugun nece kulek var inanamazsiniz.insan ucuran cinsden resmen.berbat

arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var.blog acmak istiyorum.ama nasil ede bilirim bilgim yok.bu konuda kim birsey biliyorsa yardimini bekliyorum

misshuseynova merhaba cnm...özelden mesaj yazdığını söyledin ama gelmedi henüz bi şey..istersen tekrar yaz... Bakı küleksiz olmaz ki...İstanbuldada sakin bi hava var...

arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var.blog acmak istiyorum.ama nasil ede bilirim bilgim yok.bu konuda kim birsey biliyorsa yardimini bekliyorum

http://azeriblog.com <------ bu sitenin

komeyi ile aça bilersen. Burdakı arkadaşlardan biri açmiş, istersen onada bak\ yan' turk'yede yasayan azerilerden biri aşagıdakı siteni acmiş, dedıyım sitenin komeyıle

http://yemekyemek.azeriblog.com

not: siteni turkce açmak istesen soylersen basqa bildiyimi yazarım.a.s.

X