Azerbaycan Paylasim Alani (Tanisma)

Qızlar,mende Azerbaycanlıyam,Bakıdanam.Ankarada yaşayıram.Bakıda Xarici dillerde müellimeyem.Buraya evlendim.Bakım,mamam ve papam üçün çox darıxıram

salam kalipso.sen de xos geldin aramiza.cox sevinirem yeni tanisliqlar yaranir deye.men de BDU ingilis dili muellimesiyem.2006 da xarici dillerin mastr bitirmisem.sen nece evlendin getdin ankaraya? menim de sevdiyim var,turkdur.amma ailem raziliq vermir.men de qorxuram geder xosbext olmaz,alisa bilmerem deye.bize biraz heyatindan razi olup olmadigindan,basqa olkede yasamagin yaxsi ve pis tereflerinden yazsan olaarrrrr? :çok üzgünüm: opdummmmmm tekrar xos geldin

Cox sevindim canim menim,burada sizleri gormek ne guzel.men de bakida yasayiram BDUda oxuyuram,yaslarimiz da demek olar ki eynidir,ne yaxsi ortak seylerimiz var.demeli bundan sonra paylasacagimiz cok sey var.byndan evvelki mesajda gordum kismet cikmis sene insallah xeyirlisi olar,her sey konlunce olar,sevgilimnen alinmadi zad yazmisan uzulme,her seyin xeyirlisi,aranizda ne olub hec ne bilmirem ama ola bilsin xeyirlisi bu imis.hic uzme canini her seyin hayirlisi.allah gonlune gore veriri insallah ozune yaxsi bax.opurem.:teytey::teytey:

tekrar salam fidan.ortaq seylerimizin olmasi heqiqeten danismaga cox sey oldugunu gosterir mencede.sen hansi rayondan ve ya seherdensen? men genceliyem.qismet cixib ama men hec sevinmirem buna ,cunki sevdiyimden alir meni.amma heleki deyesen o mesele olmayacaq.mama oglani beyenmedi :içelim: sevdiyimle hec bir problemimiz yoxdu.1 ildir ele gozel sevgi yasayiriq ki hec kim inana bilmir menim kimi cetin insan seve bilen,cox inceliyen cox detaya fikir veren biri bu qeder cox sevsin birini hem de 1 defe bele problem yasamasin.yeni allah nezerden saxlasin aramiz cox gozeldir ama turk oldugu ve meni alib izmire aparmaq istediyi ucun mamagil raziliq vrmir.gorek d enece olur.allah hamini sevdiyine bagislasin.sevmek ve sevilmek cox gozel seydir.insan bunu itirnde ve ya itirmekle uz uze genelende daha yaxsi anlayir.opdummmmmm :teytey:

he indi mesele aydin oldu.aranizda problemin olmamasi cox yaxsi,hec olmasin da,allah qorusun sizi hemise,o ki qaldi turk olmagina seni alib aparmagina burda esas is sene dusur sen ozun qerar vermelisen eger dogurdanda bu adami sevirsenmi,onun icin her seyi buraxib basqa bir yere gede bilersenmi,heqiqeten onu yaxsi taniyir ona guvenirsenmi bunlari evvelce oz ureyinda cavabini tap heqiqeten bunu bacararsanmi her seyi buraxib tanimadigin yere gedmeye,sevgi fedakarlig isteyir eger heqiqeten sevirsense bunu eleye bilersense ve hamini buna inandira bilersensen yeni esas sensen.sen buna inansan ve sozunun ustunds dursan mence zamanla hamini buna ikna etmis olarsan,her sey senini qerarliligindan asilidir,ailende seni qerarli gorub sene inanar ve destek olar,men cox bele hadise gordum,aile razi olmayib ama qiz sozunun ustunde dayanib ailesini yola getirib,ama seninki daha cetindi cunki basqa bir olkeden sohbet gedir.ama seninkimilerimn de ornekleri coxdu indi yeni bir cox qiz tukle evlenib ve onunla gedib.ama sen yene de yaxsi fikirles bu senini heyatinda vereceyin en onemli qerardir bunu unutma taleyini belirliyecek bir qerardi yene de deyirem yaxsi fikirles,men yeni evlendim ve ailesinden ayrilmaq hec de asan bir sey olmadigini sene deye bilerem.hele menim yene de cox yaxiniq ama yene de evvelki kimi olmur,ailenin qiymetini bil,senin yerinde olmagi hec istemexdim cunki men cox aileye bagli biriyem,ona gore deyirem ailenin qrdrini bil ve onlari uzecek hec bir sey eleme ,inanaki eminemki onlar da senin yaxsiligini isteyirler,ne ise yaman cox yazdim umarim yardimci ola bildim,son gelismelerden meni xeberdar et,ozune yaxsi bax,en esasi hemise ureyinin sesini dinle oseni dogru yola aparacaqdir

salamlarrrrrrrr.cox sagol fidan fikirlerin ucun.bilirem ki menim yaxsiligim ucun dedin butun sozleri.semimiliyine cox sevindim.acigi ne fikirlesim bilmirem,cox cetin veziyyetdeyem.bir terefde cooooooooooox sevdiyim,qedrini bildiyim ve meni cox sevdiklerini bildiyim ailem,isim,vetenim,dostlarim.ama obiri terefde sevdiyim,omur boyu qarsilasmagi istediyim xeyallarimin prensi.meni hamidan cox seven,cox deyer veren,meni xosbxte etmek ucun cabalayan biri.ideal bir sevdiyim var amma cox fedakarliq teleb edir bu mehebbet.hec ne edim bilmirem.allaha penah ne deyim.qismetse olacaq,deyilse allah bildiyi dogrudur deyib sevgimi icimde saxlayacam omrumun sonuna qeder

salam.her sey olacagina varir deyibler,her seyi axisina burax ne olacaq olacq.umarim her sey yaxsi olar.ozune yaxsi bax.opdum.

:teytey::teytey:bu arada hamiya SALAMLAR.ozunuze yaxsi baxin canim hemyerlilerim,sizleri cooooooooooooooox sevirem.:teytey::teytey:a.s.a.s.a.s.

salam gozel balanin anasi.uzun vaxtdir yox idin.gorduyume sevindim.duz yorumladin yuxumu.mene bu yaxinlrda goruculer cixdi xeyli.demesi ayipdir amma 5 nefer gorucu var men neymisem laelaelaelaelae
birini anamla atam yaman beyenibler.urekleri gedir ki men he deyim tez nisan qoysunlar.gorek de qismet.sevdiyimden fayda gelmedi hec olmasa anami atami sevindirim,onlarin istediyi ile evlenim.belke bu allahin yazdigi qismetdir.gozeller gozeli balani op menim ucun.allah nezerden saxlasin:nazar: .opdummmmma.s.

AYY CANIM MENİM İNAN ÇOX SEVİNDİM...İNŞALLAH HER ŞEY İSTEDİĞİN KİMİ OLUR.eVET UZUN ZAMAN OLDU YAZAMIYORUM.EVDE BİLGİSYAR YOK ZATEN OLSADA ZAMAN YOK.İŞDE DE ZAMAN BULDUKCA YAZIYORUM..ONDAN..BU ARALARDA BİR AZ YOĞUNUM...

salam kizlar.bu bolume hic girmemisdim,azerbaycani gorunce deli oldum,olamaz dedim,coxdandi bu siteyi takib edirem ve hep dusunurdum ki goresen menden basqa burda azeribaycanli varmi ona gore burani gorende coooox sevindim,demeli var imis.bu gun boyuk bir sey kesf elemis kimi hiss edirem ozumu,cox sevindim,bundan sonra ben de hep burdayim,nece nefer oldug bir hesablayan varmi.sizleri cox sevirem canim hemyerlilerim.ileride bir bir haminizla tanis olaram,tanismaq isteyen kendini anlatsin

SALA FİDAN .XOŞ GELDİN...MEN DE GÜL...BDU UNİVERSİTETİNİN SOSYOLOJİ FAKÜLTESİNİ 2004 SENESİNDE BİTİRDİM.2005 SENESİNDE DE EŞİMLE EVLENDİM VE İSTANBULA YERLEŞDİM.EŞİM TÜRK.ŞU ANDA ÜMRANİYEDE YAŞIYORUM.6 AYLIK AZRA İSİMLİ KIZIM VAR.ÇALIŞIYORUM KENDİMM ÖZEL BİR ŞİRKETDE ÇALIŞIYORUM İHRACAT BÖLÜMÜNDE....ALLAHA ŞÜKÜR MUTLUYUM VE TÜRKİYEYİ EŞİMİ BURDAKI ARKADAŞLARIMI AKRABALARIMI YANİ EŞİMİN AKRABALARINI HEPSİNİ ÇOK SEVİYORUM....BU KADAR CANIM...ÖPDÜM:)

salam.her sey olacagina varir deyibler,her seyi axisina burax ne olacaq olacq.umarim her sey yaxsi olar.ozune yaxsi bax.opdum.

salamlar fidan.allah bilen meslehetdir dusuncesi var mende de.amma yene de insanin arzusu olmagi heyata baglayir.goruek de qismet.sen de ozune yaxsi bax.helelik byeeeeea.s.

AYY CANIM MENİM İNAN ÇOX SEVİNDİM...İNŞALLAH HER ŞEY İSTEDİĞİN KİMİ OLUR.eVET UZUN ZAMAN OLDU YAZAMIYORUM.EVDE BİLGİSYAR YOK ZATEN OLSADA ZAMAN YOK.İŞDE DE ZAMAN BULDUKCA YAZIYORUM..ONDAN..BU ARALARDA BİR AZ YOĞUNUM...

salamlar canim.yazilarini gormek cox xosdur.darixmsidim senin yazilarin ucun.gozeller gozeli balaskamiz necedir? texmini basa dusurem,menim de bu aralar islerim cox oldugu icin girmekde cetinlik cekirdim.qismet meselesi olmadi bacim.oglanin xasiyyeti gorunduyu ve ya etrafin teriflediyi kimi deyilmis.cox qara qabaaq tekliyi seven hamidan uzaq yasamaq isteyen heddinden artiq sert biri imis.mama esiden kimi redd olsun snei vermerem dedi.mende lap yaxsi sene xos mene senden de xos dedim:)
senden ne haber? heyat necedir vetenden uzaqda? bu arada sen ne olaraq isleyirsen istanbulda?

salam kalipso.sen de xos geldin aramiza.cox sevinirem yeni tanisliqlar yaranir deye.men de BDU ingilis dili muellimesiyem.2006 da xarici dillerin mastr bitirmisem.sen nece evlendin getdin ankaraya? menim de sevdiyim var,turkdur.amma ailem raziliq vermir.men de qorxuram geder xosbext olmaz,alisa bilmerem deye.bize biraz heyatindan razi olup olmadigindan,basqa olkede yasamagin yaxsi ve pis tereflerinden yazsan olaarrrrr? :çok üzgünüm: opdummmmmm tekrar xos geldin

Xoş gördük,canım.Mende hamınızla tanış olmaya çox sevindim.Yoldaşımla birbirimizi çox sevdik ve anam atam engel olmadılar-onlarda onu çox sevdiler.Amma ÇOOX DARIXIRAMsenağlamasenağlamasenağlama.Orda işimi,anamı ve atamı qoydum,üreyimin yarısı orda qaldı

salamlar canim.yazilarini gormek cox xosdur.darixmsidim senin yazilarin ucun.gozeller gozeli balaskamiz necedir? texmini basa dusurem,menim de bu aralar islerim cox oldugu icin girmekde cetinlik cekirdim.qismet meselesi olmadi bacim.oglanin xasiyyeti gorunduyu ve ya etrafin teriflediyi kimi deyilmis.cox qara qabaaq tekliyi seven hamidan uzaq yasamaq isteyen heddinden artiq sert biri imis.mama esiden kimi redd olsun snei vermerem dedi.mende lap yaxsi sene xos mene senden de xos dedim:)
senden ne haber? heyat necedir vetenden uzaqda? bu arada sen ne olaraq isleyirsen istanbulda?

Merhaba canım.Ben istanbulda özel bir şirketde ihracat bölümünde çalışıyorum.Kızımda iyi büyüyor,baba baba diyor...Çok güzel burası,ama tabi özlem var ....özlüyorum azerbaycanı..İnşallah ağustosta geleceğiz...

salamlar.ne gozel basqa olkede is tapa bilmek.men fikirlesirem ki heyatdir hani olur ya evlenip izmire gede bilsem goresen is tapa bilerem mi? men ingilis dili muellimesiyem.ele bilirdim ki buranin diplomu ile is tapmaq olmaz.gozel balamiz necedir gulcum? bu arada sen isde olanda ona kim baxir?

SALA FİDAN .XOŞ GELDİN...MEN DE GÜL...BDU UNİVERSİTETİNİN SOSYOLOJİ FAKÜLTESİNİ 2004 SENESİNDE BİTİRDİM.2005 SENESİNDE DE EŞİMLE EVLENDİM VE İSTANBULA YERLEŞDİM.EŞİM TÜRK.ŞU ANDA ÜMRANİYEDE YAŞIYORUM.6 AYLIK AZRA İSİMLİ KIZIM VAR.ÇALIŞIYORUM KENDİMM ÖZEL BİR ŞİRKETDE ÇALIŞIYORUM İHRACAT BÖLÜMÜNDE....ALLAHA ŞÜKÜR MUTLUYUM VE TÜRKİYEYİ EŞİMİ BURDAKI ARKADAŞLARIMI AKRABALARIMI YANİ EŞİMİN AKRABALARINI HEPSİNİ ÇOK SEVİYORUM....BU KADAR CANIM...ÖPDÜM:)

salam gul,eyni yerde eyni fakultede oxumusuq daha dogrusu men hele de oxuyuram,ne yaxsi:1rolleyes:ay qizini menim yerime opersen en yemeli vaxtidi indi onun,balaca usaqlarcun olurem,hele de qiz usaqlari ucun,allah saglikli boyutmeyi nesib etsin,hayirli ovlad olsun,insallah menim de basima geler.a.s ozune ve balaca qizina yaxsi bax.opurem:teytey::teytey::teytey:

Fidan cox gozel yazmısan. Dogurdanda cetin qerardı. İnsan sevdiyi an hecneyi gormur. men Ailemi inandırdım. 3-4 illik sevgi. kımse vaz kecdıremedım sevdıyımden.
şimdi evlıyım, eşimide sevirem.
1 yıl olacak burdayım. alışamadım. geri done bılseydım gelmezdım bura deyırem. belke her kes bele deyıl. mende senın kımı aileme cox baglıyam. Aılenın yerını hecne vermir. Canın acıyır, elin yetişmir. ozumu adada hiss edirsen.

Kimse anan, bacın, qardaşın atan kimi sevemez seni... bu bir gercek.
İyice düşünmek lazım. Basqa olke onlardan ayrılmak demekdi. telefon zengleri, ilde bır defe gorme evez etmir, sondurmur hasreti. veten ve aile hasretını.

salamlar xanimlarrrrrrr :teytey: gorurem menim yasadigim etrafinda hami yazi yazir.buna sevindim.her biriniz haqlisiniz.sadece birsey deyim sevmek ve sevdiyin insan terefinden bu qeder sevilmek hissi mence herseye deyir.inanin 1 ildir ele insanlar gorurem ki sevgimin ve sevgilimin qedrini bir daha anlayiram.men de aileme duskun biriyem.bilirem ki cox eziyyet cekecem ama ailemde sevgi dolu ve xosbext olacagimi dusundukce teki tek derdim aile ve veten ozlemi olsun deyirem.oz veteninde sevmediyi biri ile evlenip bedbext olan o qeder insan var ki inanin teki uzaqda olardim ama yoldasim meni severdi mene deyer vererdi deyer.ona gore azerin bacim ozune dert edinme.secim edibsen ve bundan pesman olma.allah uzaq etsin ama insan elindekini deyerini itirende bilermis.allah uzaq etsin yoldasinla aranizda bir problem olsa onda daha yaxsi anlayarsan sevdiyinin qedrini.menim ailem allaha sukur imkani pis deyil ve mene cox duskunduler ayrica turkiyeni cox sevirler.eminem de en az ilde 4 defe gelerler yanima men orda olsam.veten hesreti cekerem ama aile hesreti cekmeyeceyime eminem.hem kim bilir belke sevdiyimin basini agridib bir muddet sonra bakiya getridim askimi.men onu cooooooooooooooox sevirem.her gun daha cox qedrini bilirem:eek:

Fidan cox gozel yazmısan. Dogurdanda cetin qerardı. İnsan sevdiyi an hecneyi gormur. men Ailemi inandırdım. 3-4 illik sevgi. kımse vaz kecdıremedım sevdıyımden.
şimdi evlıyım, eşimide sevirem.
1 yıl olacak burdayım. alışamadım. geri done bılseydım gelmezdım bura deyırem. belke her kes bele deyıl. mende senın kımı aileme cox baglıyam. Aılenın yerını hecne vermir. Canın acıyır, elin yetişmir. ozumu adada hiss edirsen.

Kimse anan, bacın, qardaşın atan kimi sevemez seni... bu bir gercek.
İyice düşünmek lazım. Basqa olke onlardan ayrılmak demekdi. telefon zengleri, ilde bır defe gorme evez etmir, sondurmur hasreti. veten ve aile hasretını.

sag ol canim menim men oz fikrimi yazmisam.men allaha cox sukur bele secim qarsisinda qalmamisam ama hemise en qorxdugum sey idi,bunu fikirlesmek bele menim ureyimi sixirdi,cunki bir cox tanidigim yaxinimda olan adam var idi bele.ama her sey zaman kecdikce oz yerine oturur,insallah senin ucun de her sey yaxsi olar oyresersen ora.bir dene bebeska olar basin qarisar,dediyim kimi cox ele adm taniyiram evvell cox darixirdilar indi zarafat zarafat deyirler ki usaq olandan sonra basimi qasimaqa vaxt yoxdu o ki qaldi darixmaq:emir_bebek:insallah sen de heyatini tam qurarsan orda xeyirli bir ovlad nesib eder rebbim sene,her sey istediyin kimi olar,xosbext ol canim menim.miss huseynova demisken teki derdin veten derdi olsun,sevdiklerinden uzaqda olmaq olsun.axi hec olmasa bilirsen ki uzaqda da olsa sevdiklerin var yasayirlar,onlarin yasamagi.saglam olmagi ,xosbext olmagi sene yeter,allah elemesin sevdiklerini itiren o qeder insan var ki,heytda yalniz olan o qeder insan var ki,ona gore buna da sukur elemek lazimdi.ozune yaxsi bax canim menim ve her seyi oldugu kimi qebul ele ve fikirleski ola bilsin menimcun xeyirlisi budur.opurem seni coxlu cixlu:teytey::teytey::teytey:eek:zune yaxsi bax ve esinin qedrini bil,eminem ki oseni cox sevir.allah sizi qorusun.a.s.

Qızlar,ne gözel şeyler yazmısınız ,prosto super!!!!Mende Bakım üçün çox darıxıram:KK43:Anam atamda orda,onlarsız nece yaşayıram bilmirem,ama heleki yaşayıram!!!Özümden çox sevdiyim yoldaşım mene güc verir,yaşamaq nedeni verir.O meni oqedere sevmeseydi burda qalamazdım,çünki mamamın papamın biricik qızıyam ve onları canımdan çox sevirem

salamlarrrrrrrrr.haminizi opurem.necesiniz? insallah hersey heyatinizda qaydasindadir.kalipso senin ucun de cox sveinirem sevdiyin birinden sevgi gormek hele hele evlendiyin insanin sevgisinden bu qeder emin olmaq inanilmaz gozel duygu oldugunu tahmin edirem.men sene sual vermisdim amma herhalda oxumadin.sen aileni nece razi etdin seni basqa olkeye verdiler gelin olaraq.menim mama seni uzaga vere bilmerem deyir.bizim evlilip planimizi aksatirlar buna gore.sen nece etdiyini yaz ki men de bundan istifade edim :KK66:

Qızlar,ne gözel şeyler yazmısınız ,prosto super!!!!Mende Bakım üçün çox darıxıram:KK43:Anam atamda orda,onlarsız nece yaşayıram bilmirem,ama heleki yaşayıram!!!Özümden çox sevdiyim yoldaşım mene güc verir,yaşamaq nedeni verir.O meni oqedere sevmeseydi burda qalamazdım,çünki mamamın papamın biricik qızıyam ve onları canımdan çox sevirem

Ne tesadüf ki,ben de ata-anamın tek kızıyım. Allahdan şimdi msn diye bişey varsengözlerimebaksanab. Önceleri daha da zordu ayrılık. Ama,Yüce Allah insana sabr etmesi için öylesine güzel şeyler nasib ediyor ki.... Mesela iyi bir eş ve dünya tatlısı çocuklar gibi. Hepinizi öpüyorum,kızlar:1hug:a.s.

X