O ozlmalpr84 Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Eylül 2012 642 4 2 Mart 2013 Konu Sahibi ozlmalpr84 #1 Selam herkese, Bakü deyim ve Bakü deki Türk arkadaşları tanımak ısterım...
azimliyimmm Üye Kayıtlı Üye 28 Şubat 2013 55 0 20 Mart 2013 Konu Sahibi ozlmalpr84 #2 ozlmalpr84 .!.: Selam herkese, Bakü deyim ve Bakü deki Türk arkadaşları tanımak ısterım... Genişletmek için tıkla... Ben de bir zamanlar Bakü deydim ve 5 yıl kaldım. Çok değişmiş ve güzelleşmiş diyorlar Şimdi oraları.
ozlmalpr84 .!.: Selam herkese, Bakü deyim ve Bakü deki Türk arkadaşları tanımak ısterım... Genişletmek için tıkla... Ben de bir zamanlar Bakü deydim ve 5 yıl kaldım. Çok değişmiş ve güzelleşmiş diyorlar Şimdi oraları.
D dilekvrl Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Ekim 2014 2 0 40 2 Ekim 2014 Konu Sahibi ozlmalpr84 #3 azimliyimmm .!.: Ben de bir zamanlar Bakü deydim ve 5 yıl kaldım. Çok değişmiş ve güzelleşmiş diyorlar Şimdi oraları. Genişletmek için tıkla... ..Slm..bende bakudeyim...nerde oturuyorsunuz.
azimliyimmm .!.: Ben de bir zamanlar Bakü deydim ve 5 yıl kaldım. Çok değişmiş ve güzelleşmiş diyorlar Şimdi oraları. Genişletmek için tıkla... ..Slm..bende bakudeyim...nerde oturuyorsunuz.
U ugurnaz Üye Kayıtlı Üye 13 Mart 2013 7 2 23 Kasım 2014 Konu Sahibi ozlmalpr84 #5 4 yildir bakudeyim insana hasret kaldik burda komsuluk olayi hic yok gorusmek isteyen olursa seve seve gorusebilirz
4 yildir bakudeyim insana hasret kaldik burda komsuluk olayi hic yok gorusmek isteyen olursa seve seve gorusebilirz
U ugurnaz Üye Kayıtlı Üye 13 Mart 2013 7 2 23 Kasım 2014 Konu Sahibi ozlmalpr84 #6 ozlmalpr84 .!.: Selam herkese, Bakü deyim ve Bakü deki Türk arkadaşları tanımak ısterım... Genişletmek için tıkla... 4 yildir bakudeyim insana hasret kaldik burda komsuluk olayi hic yok gorusmek isteyen olursa seve seve gorusebilirz
ozlmalpr84 .!.: Selam herkese, Bakü deyim ve Bakü deki Türk arkadaşları tanımak ısterım... Genişletmek için tıkla... 4 yildir bakudeyim insana hasret kaldik burda komsuluk olayi hic yok gorusmek isteyen olursa seve seve gorusebilirz
Y Yesimemo Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Mart 2015 5 10 39 20 Nisan 2015 Konu Sahibi ozlmalpr84 #7 Slm kesinlikle Katılıyorum 1 yıldır baküdeyim ve insana hasret kaldık bende Görüşmek isterim