Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaaa :)) ayy sevindirik oldum ya delikafaduldenazelyaaa dün sizin fotonuzu gördüm foto yuvam vitrininde delikafadulden kaydirigubbakcemile3
Aaaaa :)) ayy sevindirik oldum ya delikafadulden
bende görünce bi "aaaa tanıorm ben bu çifti " dedim, ünlü tanıyan ünsüz gibi hissettim kendimi :roflol:
gelinliğini kenarından tutup hafif kaldırmış bi fotonuz vardı cnm...
Beğenmene sevindim, o resimde Emrah uyuyo gibiydi ondan bana komik geliyor kaydirigubbakcemile3Teşekkür ederimkaydirigubbakcemile3
aaaa bence çok güzel bi foto, durup incelemedim vitrini öle geçerken okadar resim arasından gözüme çarptı nekadar doğal die,baktımki sizsiniz.. çerçevede orta boy bi resim, ve çok hoşş
Çok teşekkür ederim zeynep sultan, foto yuvam gazi caddesinde..Önceden vesikalık çektiriyorduk orda, düğün resimlerini de orda çektirmeye karar verdik.En makul fiyatı da onlar vermişti.Toptepeye vakit kalmadı ya :gitme:Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim a.s.çok tatlı görünüyorsunuz maşallahhh opuyorumnanaktan
fotoğraflara bayıldım hele sonuncusu :1rolleyes:
foto yuvam nerdedir acaba tanıdık mıydı toksa tesadüf bir fotoğrafçı seçimi mi oldu CADIARZU bana daha çoooook var ama vakti gelince inşallah bende doğada fotoğrafa çok heves ediyorum hatta hiç stüdyo olmasada olur mekanlar da çok güzel seçim olmuş canım bir toptepe eksik :1rolleyes:
Rabbim bir yastıkta kocatsın huzurla sağlıkla beraber ömür tüketmeyi nasip etsin innşallah a.s.
pozlarınız çok profesyonelce olmuş :)
ben bayıldım bu fotolaraaadelikafadulden ne kadar doğallar ve ne kadar güzelsinizz... Fotorafçının da maşallahı varmış amaa.s
mutluluklarrrrrrrr cok yakismissiniz birbirinize yaaaa masallahhhh