- 28 Temmuz 2023
- 319
- 194
- 26
- Konu Sahibi minikkkkus
Evet azıcık eğlenelim kadınlar kızlar arkadaşlar sevgilinizi nişanlınızı veya eşinizi telefonunuza nasıl kaydettiniz ve siz onda nasıl kayıtlısınız???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En güzeli kavga edince değiştirmek zorunda kalmıyorsunBu konu vardı sanki oyun bölümünde.
Ama yine de gelmişken yazayım kız seni mi kircam
Bende eşim ad soyad şeklinde kayıtlı.
Ben onda Aşk diye.
Ben onda şeklinde kayıtlıyımKocammm
Enişte daha romantik sanırımBu konu vardı sanki oyun bölümünde.
Ama yine de gelmişken yazayım kız seni mi kircam
Bende eşim ad soyad şeklinde kayıtlı.
Ben onda Aşk diye.
Yalnız buna koptummBen onda şeklinde kayıtlıyım
Bende direk isim olarak kayıtlıydı kalpsiz ben.Sevgilim yok ama olsa "Aşkım ♡" diye kaydederdim
Kontes diye kayıtlıydı ekrana bildirim düşünce sanırım silmiş onu bakayım bi ben onaYalnız buna koptumm
Zaten bir kavga anında değiştirmiştim sonra öyle kaldı yıllarca. Kafam rahatEn güzeli kavga edince değiştirmek zorunda kalmıyorsun
Belki de ama arkadaş ortamında falan beni aradığında arkadaşlarım dalga geçiyor bu ne böyle daha da resmi kaydetseydin deyip gülüyorlarEnişte daha romantik sanırım
Mesela ismi sonuna bey daha resmiZaten bir kavga anında değiştirmiştim sonra öyle kaldı yıllarca. Kafam rahat
Belki de ama arkadaş ortamında falan beni aradığında arkadaşlarım dalga geçiyor bu ne böyle daha da resmi kaydetseydin deyip gülüyorlar
Aman kavga anında onu da silerim beyliği hak etmiyor diye böyle kalsın ad soyad çok güzelMesela ismi sonuna bey daha resmi
Hayat insana yapmam dediği ne çok şey yaptırıyor, aynen o şekilde kayıtlı bende de:)Sevgilim yok ama olsa "Aşkım ♡" diye kaydederdim