Bu hislerim yuzunden kendimden utanmaya basladim

yakın yaşlardayız 😅 istekleriniz normal elbette insan yanında birisini istiyor üstelik genciz birileriyle tanışmak heyecan, aşk, sevgi güzel hisler. İnternet üzeri birileriyle tanışmanı ben de önermem orada ne konuşacağını bilmeyen çok erkek var. Üniversitede spor, sanat etkinliklerinde tanışabilirsin birileriyle bol şans 😝🫶
Taktik verebilir misiniz peki, nasil tanisilir mesela yani yeni insanlarla tanisiyorum ama olay o boyuta nasil geliyor bunu bilemiyorum sanirim :)

Bende tıpkı senin gibi sosyal medyadan tanışmaya karşıydım asla diyodum ama sevgilimle sosyal medya üzerinden tanışıp güzel bir ilişkiye başladık belki de binde bir ihtimali gerçekleştirdik ama hiç belli olmaz. Bu duygularında bence normal her kız sevmek sevilmek ister, her kız hayal eder ama yine de senden ilk hoşlanan işe tanımadan sevgili olma. Hevesine yenik düşme. İllaki karşına biri çıkacaktır sadece sabırlı ol ve bekle.
Tam olarak nasil oldu peki

Tam olarak nasil oldu peki
İlk önce o bana istek atmıştı kabul etmiştim daha sonrasında nasılsın gibi bir mesaj attı öyle başladık konuşmaya ama biz gerçekten konuşacak cok sey buluyorduk kafa yapılarımız uyuşuyordu öyle diyeyim. İlk buluşmamıza giderken bile hala emin misin sosyal medyadan tanıştığın biriyle buluşmaya diye içimden geciriyodum ama birbirimizi gördüğümüz ilk andan beridir hiç tereddütüm olmadı bi daha. Gerçek uyumun nerden geleceği hiç belli olmuyor.

İlk önce o bana istek atmıştı kabul etmiştim daha sonrasında nasılsın gibi bir mesaj attı öyle başladık konuşmaya ama biz gerçekten konuşacak cok sey buluyorduk kafa yapılarımız uyuşuyordu öyle diyeyim. İlk buluşmamıza giderken bile hala emin misin sosyal medyadan tanıştığın biriyle buluşmaya diye içimden geciriyodum ama birbirimizi gördüğümüz ilk andan beridir hiç tereddütüm olmadı bi daha. Gerçek uyumun nerden geleceği hiç belli olmuyor.
Cok sevindim sizin adiniza. Mutlulugunuz hep surer umarim. Peki hic ortak arkadas yokken mi istek atti, nereden bulmus sizi?

Cok sevindim sizin adiniza. Mutlulugunuz hep surer umarim. Peki hic ortak arkadas yokken mi istek atti, nereden bulmus sizi?
Orası biraz değişik aslında😄 erkek arkadaşımın hiç uzun süreli bir ilişkisi olmamış daha önce fakat istiyormuş ama olmuyormuş bi türlü. Sonrasında bir arkadaşı ona akıl vermiş kendisi sevgilisini instagramdan buldugundan dolayı işte ünileri takip eden kızlara falan istek atmış arkadaşımın instagramını alıp tabi böyle olunca bir sürü istek geri dönüşler falan bunalmış sevgilim eline almış telefonu kabul edenlerden biri de benmişim yazmış ben ve bi kaç kıza daha. Diğerlerinin ya begenmemiş ya da kafa yapısı uymamış. Zamanlar onları silmiş cıkarmış aradan bir kaç ay gectikten sonra da buluştuk zaten böyle gerçekleşti biraz garip ama😀

Orası biraz değişik aslında😄 erkek arkadaşımın hiç uzun süreli bir ilişkisi olmamış daha önce fakat istiyormuş ama olmuyormuş bi türlü. Sonrasında bir arkadaşı ona akıl vermiş kendisi sevgilisini instagramdan buldugundan dolayı işte ünileri takip eden kızlara falan istek atmış arkadaşımın instagramını alıp tabi böyle olunca bir sürü istek geri dönüşler falan bunalmış sevgilim eline almış telefonu kabul edenlerden biri de benmişim yazmış ben ve bi kaç kıza daha. Diğerlerinin ya begenmemiş ya da kafa yapısı uymamış. Zamanlar onları silmiş cıkarmış aradan bir kaç ay gectikten sonra da buluştuk zaten böyle gerçekleşti biraz garip ama😀
Evet degisikmis ama iyi ki olmus mutluysaniz bosverin :)

Haklisiniz o kismi ifade edememisim.. Soyle ki: o kisiler iki yil oncesinden olan kisilerdi yani exlerle tekrar barisma durumlari vardi maalesef.. O kisiler eskinin uzantisi gibi bir seydi o yuzden tatmin etmedi beni maalesef.. O yuzden ben onlari yeni bir iliski olarak goremiyordum yani sil bastan sifirdan yeni tanistigim bir iliski ariyorum bilmem anlatabildim mi..
Anladım evet. İnsanız sonuçta, duygusal bir ilişkiye ihtiyaç duymak çok normal ama bu duygular yüzünden yanlış bir kişiye kapılmamaya dikkat edin bence. Karşınıza gönlünüze göre biri çıksın dilerim.

ülke kadınlarımızın erkek dışında bir derdi yok
sürekli açılan konular aynı, sadece konu sahibi bazında söylemiyorum bunu.
hayata çok dar bir pencereden bakıyorsunuz , hayat ilişkiden ibaret değil dışarıda koca bir dünya dönüyor.
Şöyle düşünün bir de cinselliğin bastirildigi, kadının daha da çok baskı gordugu bir toplumda yaşıyoruz. Çoğu aile kız çocuğunu hala:' sen bu evin namususun. Erkeklerle fingirdedigini görürsem kemiklerini kirarim' diye tembihliyor. Kız çocuğu babasından, abisinden, amcasından, kuzeninden maaile akrabalarından baskı görüyor surekli. Karşı cinsi merak ediyorsan eğer, toplum gözünde damga yememek için tek çare, nikahı kiyip sevismek. Bunun için her erkeğe potansiyel damat adayı gözüyle bakıyor çoğu genç kızımız. Yasak olan caziptir her zaman. Toplumun mentalitesi değişirse toplum da değişir. Ama biz herhalde goremiycez o günleri. Çok da umitvar olamıyorum ne yazık ki. 😂

Hislerin isteklerin beklentilerin gayet normal. Gencsin sagliklisin, hormonlar calisiyor.
Ben internetten tanistigimla kanka oldum 😁 Spor yaptigim zaman, cok genis bir cevrem vardi, eski flörtlerimi ve esimi o cevrede tanidim (Spor salonu degil, Trekking bisiklet vs)
Bence Spor aktivitelerinde cok cici kisilerle tanisiliyor :)
3 hatta 4 farklı spor yapıyorum dönüşümlü olarak tanıştığım erkeklerin hepsi doğru insanının yerlisi 😢😢 bazı şeyler şans isi

Hanimlar selam oncelikle yasimi belirteyim, subat sonunda 23 oldum.. Son iki yildir falan, hayatimda flort anlaminda kimse yok.. Zaten bu zamana kadar yasadigim hicbir iliski ciddi gibi degildi bana gore, su an geriye donup bakinca anliyorum.. Tabi bunda yasimin da etkisi olabilir.. Neyse simdi konu su: Ozellikle son bir yildir falan, inanilmaz bir sevgili bulma istegim var.. Tabi kimseye demiyorum bunu ama icten ice hep mesela arkadaslarimla bir ortama gitsek hemen erkeklere bakiyorum.. Iliskisi olmayan her erkegi potansiyel aday gibi goruyorum icten ice (tabi icimden sadece) etrafimdakiler bu hislerimi anlayip da erkek delisi baska bir amaci yok gibi dusuncelere kapilirlarsa diye de korkuyorum :) Mesela bir sevgili cift gorunce icimde yine istek kabariyor sanki cok ozeniyorum.. Bir de en utandigim kisim mesela ozellikle son zamanlarda bebek falan gorunce icimde sanki bebek sahibi cocuk sahibi olma gibi hisler beliriyor oysa o kadar da duskun degilim normalde.. Bir de romantik filmleri izleme istegine de kapiliyorum ve nedense boyle seylere bakarken kalbim kut kut atiyor gibi.. Neler oluyor bana anlamiyorum.. Ben universitede mimarlik okuyorum derslerim de iyi yani cogu genc gibi bir meslek amacim hevesim var zaten daha uzun yillar evlenmeyi dusunmuyorum, o sorun degil de.. Bu sevgili istegi beni cok zorluyor.. Bu arada yanlis anlasilmasin her ne kadar bu istek icimde olsa da aman erkek olsun da kim olursa olsun gibi bir kafada degilim yani kendime gore prensiplerim ve kriterlerim var elbette.. Mesela internet gibi yerlerden tanismalara da sicak bakmiyorum ve dizginleyebiliyorum isteklerimi.. Sadece icimde yasiyorum bu istekleri, ama yine de icten ice bana uygun bir sevgilim olsun diye cok istiyorum.. Mesela bizim universitenin bir kulup gibi olusumu var hep ona ve kampuse vs gidiyorum uygun oldukca, icten ice bakiniyorum ama oyle kimse cikmiyor bir de dedigim gibi arkadaslarim falan anlarsa diye cekiniyorum :) Okulun bitmesine de az kaldi sonra akdenizin nispeten kucuk bir sehrine gidecegim ve orada boyle imkanlar baya kisitli maalesef.. Yani bu sene son sansim gibi hissediyorum.. En azindan bir flortum olsa konussak olmuyorsa da bitse o bile bir seydir benim icin.. Hic beklemedigin anda karsina cikar diyorlar ama bekleyince kimse cikmiyor :) Icimde bu kadar istek olunca nedense utandim gibi :) Buradaki kadinlar genelde bu yollardan gectikleri icin anlayislidirlar diye dusunuyorum.. Ayni yollardan gecenler varsa hikayelerini yazabilirler mi, veya ayni seyleri yasayanlar varsa.. Dertlesmek istedim..
Aşko balık burcusunya ondandır böyle gelgitler olabilir onlara kapılırsan ya çok acı çekersin ya da evlenirsin kendinle konuş acelem yok hayatıma doğru kişiyi çekiyorum diye olumlamalar yap daha 23 yaşındasın illaki olucak biri ve eğer kendini dizginleyebileceğini düşünüyorsan internetten konuş birileriyle ordaki iltifat ilgi bu boşluğu bi nebze doldurur

Back