Azar azar kader bize ne yazar?

Skyler White

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2019
428
1.191
113
Selam hanımlar, derdim konu başlığından da anlaşılacağı üzere (ilk bakışta anlaşılamayabilirde) azar aplikasyonu.

Bizim bay çok uyanık 3 hafta önce burada hesap açmış ve icloud şifresi ile telefonun sistemine saklamış. Yeminle bu kadar teknoloji özürlü birinden bu kurnazlığı beklemezdim.

Tabi sonrası kıyamet, aramız baya kötü yüzünü görmek istemiyorum.

İşte başladı benim değil, haberim yok, (en komiği bu) okey oynarken elim çarpmış fln :) tabi bende yedim.

Bişe değil elimde kalacak. Hadi ıspatla ekranı çektim icloud senin. Tamam ya dur dedi indirip açtı. (burada kavga gürültü) neyse.

Bingo parmak izi istiyor giriş için uygulama ve hala benim değil diyor ölür müsün? Öldürür müsün?

Parmağı okuttu açıldı. Ekranı kaydırdı hesabı görünmesin diye. Hani bilmezdin etmezdin bu ne? Ya kızım TV de reklamı falan var görmüyor musun? Bi gülme geldi. Neyse aldım elinden zorla (kırıyordu telefonu).

Ne göreyim 10 tane falan kadın arkadaş var belki erkekte vardı çok dikkatli göremedim.

Genel olarak iyi Bi insan amma velakin yüreğim kaldırmıyor bu 35 yaş ergen elemanı galiba boşıcam Bi müddet sonra, var yani Bi dengesizlik.

Ve kendisiyle büyük Bi aşkla evlendik.
2 de çocuk var.
Bilemiyorum ben bu adama nasıl davranayım. Nerelere gideyim? Gidemiyorum da çocuğun okulu var hiç keyfim yok. Zekamı hafife almış olması da ayrı bi hakaret. Ama çok pis kinlendim. Uzun oldu kusura bakmayın hanımlar. Okuyanlara teşekkürler.

Yazışma vs var mı? Sadece görüntülü mü yoksa? Yani iletişim durumunu gorebildin mi?

Görüntülü sohbet de ne ya, hem de 10 kadın var listede diyorsunuz

Ya hangi ara nerede sohbet ediyormuş, çalışmıyor mu, evde de siz varsınız....o kadar mı azmış, neyin salaklığı bu? 2 çocuk babasıymış hem

Hesap benım değil diyerek inkar eden adamın ben erkeğim demesine bile inanmam
Uygulama da nedensiz açılmaz

Şu insanın başına ne gelirse ya meraktan ya neyse...
Senin adamın başına ikisindende gelecek var gibi görünüyor.
Allah akıl fikir versin bunlara

Bi bilsem. Çalışıyor da bu ara işleri yoğun değildi. Arkadaş grubu var onlarla zaman geçiriyor uzun zamandır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…