- 22 Şubat 2019
- 428
- 1.191
- 113
- Konu Sahibi Skyler White
-
Azar diye program var görüntülü sohbet gibi bişe.Nerde hesap açmış anlayamadım ben ?
Dediğim gibi şuan beklemedeyim. Fark ettiyseniz boşanma ihtimaline de yer verdim konumda.Boşanmayacaksınız ve aldatılmaya devam mı edeceksiniz?
Ben böyle anladım,yanlışsam kusura bakmayın.
Olabilir.Azmış aranıyor
Baktım mesaj yoktu. Kimseyle görüşmedim diyor ama midem Bi kalktı.Yazışma vs var mı? Sadece görüntülü mü yoksa? Yani iletişim durumunu gorebildin mi?
Pardon,boşanma ihtimalinizi anlamamışım.Dediğim gibi şuan beklemedeyim. Fark ettiyseniz boşanma ihtimaline de yer verdim konumda.
Hayır yanına kalmayacak zaten şuan yatağa almıyorum. Elimde değil soğudum zaten.E sen gitme zaten o gitsin
Onun parfüm şişesini kafasına fırlatsaydın
Pişkin pişkin senin yaptığın yemeğimi yiyor hala
Amin, saolun.Pardon,boşanma ihtimalinizi anlamamışım.
Neyse.
Allahım yardımcınız olsun inşallah.
Niye yüklemiş peki?Baktım mesaj yoktu. Kimseyle görüşmedim diyor ama midem Bi kalktı.
Bi bilsem. Çalışıyor da bu ara işleri yoğun değildi. Arkadaş grubu var onlarla zaman geçiriyor uzun zamandır.Görüntülü sohbet de ne ya, hem de 10 kadın var listede diyorsunuz
Ya hangi ara nerede sohbet ediyormuş, çalışmıyor mu, evde de siz varsınız....o kadar mı azmış, neyin salaklığı bu? 2 çocuk babasıymış hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?