• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Azar azar kader bize ne yazar?

Selam hanımlar, derdim konu başlığından da anlaşılacağı üzere (ilk bakışta anlaşılamayabilirde) azar aplikasyonu.

Bizim bay çok uyanık 3 hafta önce burada hesap açmış ve icloud şifresi ile telefonun sistemine saklamış. Yeminle bu kadar teknoloji özürlü birinden bu kurnazlığı beklemezdim.

Tabi sonrası kıyamet, aramız baya kötü yüzünü görmek istemiyorum.

İşte başladı benim değil, haberim yok, (en komiği bu) okey oynarken elim çarpmış fln :) tabi bende yedim.

Bişe değil elimde kalacak. Hadi ıspatla ekranı çektim icloud senin. Tamam ya dur dedi indirip açtı. (burada kavga gürültü) neyse.

Bingo parmak izi istiyor giriş için uygulama ve hala benim değil diyor ölür müsün? Öldürür müsün?

Parmağı okuttu açıldı. Ekranı kaydırdı hesabı görünmesin diye. Hani bilmezdin etmezdin bu ne? Ya kızım TV de reklamı falan var görmüyor musun? Bi gülme geldi. Neyse aldım elinden zorla (kırıyordu telefonu).

Ne göreyim 10 tane falan kadın arkadaş var belki erkekte vardı çok dikkatli göremedim.

Genel olarak iyi Bi insan amma velakin yüreğim kaldırmıyor bu 35 yaş ergen elemanı galiba boşıcam Bi müddet sonra, var yani Bi dengesizlik.

Ve kendisiyle büyük Bi aşkla evlendik.
2 de çocuk var.
Bilemiyorum ben bu adama nasıl davranayım. Nerelere gideyim? Gidemiyorum da çocuğun okulu var😒 hiç keyfim yok. Zekamı hafife almış olması da ayrı bi hakaret. Ama çok pis kinlendim. Uzun oldu kusura bakmayın hanımlar. Okuyanlara teşekkürler.
Ha ha beyefendiye bak. Peki ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Gerçekten gönülden seven, bağlı olan bir adamın asla böyle arkadaşlık sitelerinde işi olmaz. Sevginin olmadığı yerde de bir eş, kadın asla var olmamalı. Kendimize saygı duymalıyız ilk önce. Sanaldan olsa dahi benim gözümde bu bir midesizlik, bir aranma, rahat batması, aldatma.. yeltenmiş mi.. yeltenmiş.. gerisi bence mühim değil. Ben sevgisizliği, sadakatsizliği kaldıramazdım. Hiçbir kadın da bunu kabul etmemeli. Umarım en doğru kararı verirsiniz ve umarım çocuklarınızın ve sizin için en güzeli olur..

Arkadaşımın başına geldiğinden biliyorum o uygulama çok da masum bi uygulama değil içinde dönen şeyler pek iç açıcı değil.

Allah yardımcınız olsun.

Gerçekten gönülden seven, bağlı olan bir adamın asla böyle arkadaşlık sitelerinde işi olmaz. Sevginin olmadığı yerde de bir eş, kadın asla var olmamalı. Kendimize saygı duymalıyız ilk önce. Sanaldan olsa dahi benim gözümde bu bir midesizlik, bir aranma, rahat batması, aldatma.. yeltenmiş mi.. yeltenmiş.. gerisi bence mühim değil. Ben sevgisizliği, sadakatsizliği kaldıramazdım. Hiçbir kadın da bunu kabul etmemeli. Umarım en doğru kararı verirsiniz ve umarım çocuklarınızın ve sizin için en güzeli olur..
Zaten sorumsuz bazı hareketleri vardı, kaçınılmaz sona yaklaştığımız hissediyorum.

Valla yiyor, eve gelme diyorum takmıyor beni.
Bir karşılık olamaz tabi ama ne yemek yapın ne de bir eşyasını yıkayın, eve geliyorsa da kendi işini kendi halletsin.
Zıkkımın pekini yesin mümkünse. Boşanmayacaksanız bile günlük bere ev bozulmadan devam etmesin bari.

Ne yazıkki bu tür uygulamalar bir değil iki değil - bir sürü var ve özellikle erkekler arasında çok konuşuluyor.
Evli erkeklerin bu tür şeylere yeltinmelerinin sebebi
1. eşlerini cepte görmeleri
2. kendilerini çok zeki sanmaları - eşlerinin bunu farketmeyeceğini düşünmeleri
3. heyecan arayışında olmaları
Nereden bakarsanız bakın kabul edilecek bir yanı yok. Arkadaşlarından etkilenip böyle bir şeye kalkışsa dahi mide bulandırıyor. Sizi hiçe saymış o an demekki.
Çocuğunuz var ve okuduğum kadarıyla gayet aklı başında birisiniz. Kendiniz ve çocuğunuz için en doğru kararı vereceğinizi düşünüyorum.

Bir karşılık olamaz tabi ama ne yemek yapın ne de bir eşyasını yıkayın, eve geliyorsa da kendi işini kendi halletsin.
Zıkkımın pekini yesin mümkünse. Boşanmayacaksanız bile günlük bere ev bozulmadan devam etmesin bari.
Vallahi anlayamadım son yazdığınızı? Birikim yapıyordum bıraktım ailesini onun için çekiyordum bıraktım. Boşanmayı düşündüğümü biliyor. Akşamları çay kahve hazırladım yapmıyorum. Sedefi azmıştı, beter ol dedim ilaç fln bakmam. Daha taş koyacağım çok şey var.

O yüklememiş ablası, kim yapmış bilmiyor o alkollüyken arkadaşı yapmış olabilirmiş.
Ayyy kiyamaaaam. Kadınları salak mı saniyolar acaba bu erkekler? Ben bunun için bosanmazdim şahsen (let the linç begin) ama bir müddet burnundan getirirdim tabii.

Direkt aldatma yok diyecek,
varsa da ispatın yok,
reklamını gördüm merak ettim yükledim diyecek
konuşarak yada tensel temas yok ki, abartıyorsun diyecek
sizde çocuk, çevre baskısı vs derken affedeceksiniz, konuyu kapatacaksınız.
Gelişmeler böyle olacaksa size tavsiyem pişman edin, aileler duysun mahçup olsun, tekrarından korksun.

Ayyy kiyamaaaam. Kadınları salak mı saniyolar acaba bu erkekler? Ben bunun için bosanmazdim şahsen (let the linç begin) ama bir müddet burnundan getirirdim tabii.
Bilemiyorum. Tek derdim çocuklar. Çünkü kavgamız, gürültümüz yok. Şuan farkında değiller bu durumun. İlerisi için bu böyle kalmaz ama.

• Beğen
Reactions: Kuf
Sizde bir iki program yükleyin, huysuz adam nasıl oluyormuş görsün, ama o sizi kesin boşar söyleyim. Erkekler karım çapkınlık yapmış olsun diyor mu, çocuk ikinizinde çocuğu tek sorumluluğu neden sen alacakmışsın da boşanmayacak mışsın? Eşek gibi verecek nafakalarını

Direkt aldatma yok diyecek,
varsa da ispatın yok,
reklamını gördüm merak ettim yükledim diyecek
konuşarak yada tensel temas yok ki, abartıyorsun diyecek
sizde çocuk, çevre baskısı vs derken affedeceksiniz, konuyu kapatacaksınız.
Gelişmeler böyle olacaksa size tavsiyem pişman edin, aileler duysun mahçup olsun, tekrarından korksun.
Alkol kullanıyor hafta da 2-3 sefer bu sebebten düşünüyordum zaten, tuz biber oldu buda.

Selam hanımlar, derdim konu başlığından da anlaşılacağı üzere (ilk bakışta anlaşılamayabilirde) azar aplikasyonu.

Bizim bay çok uyanık 3 hafta önce burada hesap açmış ve icloud şifresi ile telefonun sistemine saklamış. Yeminle bu kadar teknoloji özürlü birinden bu kurnazlığı beklemezdim.

Tabi sonrası kıyamet, aramız baya kötü yüzünü görmek istemiyorum.

İşte başladı benim değil, haberim yok, (en komiği bu) okey oynarken elim çarpmış fln :) tabi bende yedim.

Bişe değil elimde kalacak. Hadi ıspatla ekranı çektim icloud senin. Tamam ya dur dedi indirip açtı. (burada kavga gürültü) neyse.

Bingo parmak izi istiyor giriş için uygulama ve hala benim değil diyor ölür müsün? Öldürür müsün?

Parmağı okuttu açıldı. Ekranı kaydırdı hesabı görünmesin diye. Hani bilmezdin etmezdin bu ne? Ya kızım TV de reklamı falan var görmüyor musun? Bi gülme geldi. Neyse aldım elinden zorla (kırıyordu telefonu).

Ne göreyim 10 tane falan kadın arkadaş var belki erkekte vardı çok dikkatli göremedim.

Genel olarak iyi Bi insan amma velakin yüreğim kaldırmıyor bu 35 yaş ergen elemanı galiba boşıcam Bi müddet sonra, var yani Bi dengesizlik.

Ve kendisiyle büyük Bi aşkla evlendik.
2 de çocuk var.
Bilemiyorum ben bu adama nasıl davranayım. Nerelere gideyim? Gidemiyorum da çocuğun okulu var😒 hiç keyfim yok. Zekamı hafife almış olması da ayrı bi hakaret. Ama çok pis kinlendim. Uzun oldu kusura bakmayın hanımlar. Okuyanlara teşekkürler.
Eşinizin canı ya yeni maceralar istemiştir yada boşanmak bide site ismi azar yani ismi bile boşanma sebebi

Bazen bende boşanmak istiyorum ama hiç mecalim olmuyo inan 😊 yapan kendine yapar bana fark etmez ne hali varsa görsün diyorum. 😊 Umursayamıyorum. Çünkü drğerini yitirdi. Yapacaği hiçbirşey koymuyo sadece biraz daha soğuyorum 😊😊😊 ve bunları gülerek yazdığıma da inanamıyorum 😂
Allah sizinde yardımcınız olsun ne diyim.

Back
X