- 22 Şubat 2019
- 428
- 1.191
- 113
- Konu Sahibi Skyler White
O yüklememiş ablası, kim yapmış bilmiyor o alkollüyken arkadaşı yapmış olabilirmiş.Niye yüklemiş peki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O yüklememiş ablası, kim yapmış bilmiyor o alkollüyken arkadaşı yapmış olabilirmiş.Niye yüklemiş peki?
Valla yiyor, eve gelme diyorum takmıyor beni.E sen gitme zaten o gitsin
Onun parfüm şişesini kafasına fırlatsaydın
Pişkin pişkin senin yaptığın yemeğimi yiyor hala
Ha ha beyefendiye bak. Peki ne yapmayı düşünüyorsunuz?Selam hanımlar, derdim konu başlığından da anlaşılacağı üzere (ilk bakışta anlaşılamayabilirde) azar aplikasyonu.
Bizim bay çok uyanık 3 hafta önce burada hesap açmış ve icloud şifresi ile telefonun sistemine saklamış. Yeminle bu kadar teknoloji özürlü birinden bu kurnazlığı beklemezdim.
Tabi sonrası kıyamet, aramız baya kötü yüzünü görmek istemiyorum.
İşte başladı benim değil, haberim yok, (en komiği bu) okey oynarken elim çarpmış fln :) tabi bende yedim.
Bişe değil elimde kalacak. Hadi ıspatla ekranı çektim icloud senin. Tamam ya dur dedi indirip açtı. (burada kavga gürültü) neyse.
Bingo parmak izi istiyor giriş için uygulama ve hala benim değil diyor ölür müsün? Öldürür müsün?
Parmağı okuttu açıldı. Ekranı kaydırdı hesabı görünmesin diye. Hani bilmezdin etmezdin bu ne? Ya kızım TV de reklamı falan var görmüyor musun? Bi gülme geldi. Neyse aldım elinden zorla (kırıyordu telefonu).
Ne göreyim 10 tane falan kadın arkadaş var belki erkekte vardı çok dikkatli göremedim.
Genel olarak iyi Bi insan amma velakin yüreğim kaldırmıyor bu 35 yaş ergen elemanı galiba boşıcam Bi müddet sonra, var yani Bi dengesizlik.
Ve kendisiyle büyük Bi aşkla evlendik.
2 de çocuk var.
Bilemiyorum ben bu adama nasıl davranayım. Nerelere gideyim? Gidemiyorum da çocuğun okulu varhiç keyfim yok. Zekamı hafife almış olması da ayrı bi hakaret. Ama çok pis kinlendim. Uzun oldu kusura bakmayın hanımlar. Okuyanlara teşekkürler.
Dedim zaten bir Allah dediğine inanırım bundan sonra.Hesap benım değil diyerek inkar eden adamın ben erkeğim demesine bile inanmam
Uygulama da nedensiz açılmaz
Sadece çocukları düşünüyorum.Ha ha beyefendiye bak. Peki ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Zaten sorumsuz bazı hareketleri vardı, kaçınılmaz sona yaklaştığımız hissediyorum.Gerçekten gönülden seven, bağlı olan bir adamın asla böyle arkadaşlık sitelerinde işi olmaz. Sevginin olmadığı yerde de bir eş, kadın asla var olmamalı. Kendimize saygı duymalıyız ilk önce. Sanaldan olsa dahi benim gözümde bu bir midesizlik, bir aranma, rahat batması, aldatma.. yeltenmiş mi.. yeltenmiş.. gerisi bence mühim değil. Ben sevgisizliği, sadakatsizliği kaldıramazdım. Hiçbir kadın da bunu kabul etmemeli. Umarım en doğru kararı verirsiniz ve umarım çocuklarınızın ve sizin için en güzeli olur..
Allah razı olsun.Arkadaşımın başına geldiğinden biliyorum o uygulama çok da masum bi uygulama değil içinde dönen şeyler pek iç açıcı değil.
Allah yardımcınız olsun.
Bir karşılık olamaz tabi ama ne yemek yapın ne de bir eşyasını yıkayın, eve geliyorsa da kendi işini kendi halletsin.Valla yiyor, eve gelme diyorum takmıyor beni.
Vallahi anlayamadım son yazdığınızı? Birikim yapıyordum bıraktım ailesini onun için çekiyordum bıraktım. Boşanmayı düşündüğümü biliyor. Akşamları çay kahve hazırladım yapmıyorum. Sedefi azmıştı, beter ol dedim ilaç fln bakmam. Daha taş koyacağım çok şey var.Bir karşılık olamaz tabi ama ne yemek yapın ne de bir eşyasını yıkayın, eve geliyorsa da kendi işini kendi halletsin.
Zıkkımın pekini yesin mümkünse. Boşanmayacaksanız bile günlük bere ev bozulmadan devam etmesin bari.
Ayyy kiyamaaaam. Kadınları salak mı saniyolar acaba bu erkekler? Ben bunun için bosanmazdim şahsen (let the linç begin) ama bir müddet burnundan getirirdim tabii.O yüklememiş ablası, kim yapmış bilmiyor o alkollüyken arkadaşı yapmış olabilirmiş.
Bilemiyorum. Tek derdim çocuklar. Çünkü kavgamız, gürültümüz yok. Şuan farkında değiller bu durumun. İlerisi için bu böyle kalmaz ama.Ayyy kiyamaaaam. Kadınları salak mı saniyolar acaba bu erkekler? Ben bunun için bosanmazdim şahsen (let the linç begin) ama bir müddet burnundan getirirdim tabii.
Alkol kullanıyor hafta da 2-3 sefer bu sebebten düşünüyordum zaten, tuz biber oldu buda.Direkt aldatma yok diyecek,
varsa da ispatın yok,
reklamını gördüm merak ettim yükledim diyecek
konuşarak yada tensel temas yok ki, abartıyorsun diyecek
sizde çocuk, çevre baskısı vs derken affedeceksiniz, konuyu kapatacaksınız.
Gelişmeler böyle olacaksa size tavsiyem pişman edin, aileler duysun mahçup olsun, tekrarından korksun.
Eşinizin canı ya yeni maceralar istemiştir yada boşanmak bide site ismi azar yani ismi bile boşanma sebebiSelam hanımlar, derdim konu başlığından da anlaşılacağı üzere (ilk bakışta anlaşılamayabilirde) azar aplikasyonu.
Bizim bay çok uyanık 3 hafta önce burada hesap açmış ve icloud şifresi ile telefonun sistemine saklamış. Yeminle bu kadar teknoloji özürlü birinden bu kurnazlığı beklemezdim.
Tabi sonrası kıyamet, aramız baya kötü yüzünü görmek istemiyorum.
İşte başladı benim değil, haberim yok, (en komiği bu) okey oynarken elim çarpmış fln :) tabi bende yedim.
Bişe değil elimde kalacak. Hadi ıspatla ekranı çektim icloud senin. Tamam ya dur dedi indirip açtı. (burada kavga gürültü) neyse.
Bingo parmak izi istiyor giriş için uygulama ve hala benim değil diyor ölür müsün? Öldürür müsün?
Parmağı okuttu açıldı. Ekranı kaydırdı hesabı görünmesin diye. Hani bilmezdin etmezdin bu ne? Ya kızım TV de reklamı falan var görmüyor musun? Bi gülme geldi. Neyse aldım elinden zorla (kırıyordu telefonu).
Ne göreyim 10 tane falan kadın arkadaş var belki erkekte vardı çok dikkatli göremedim.
Genel olarak iyi Bi insan amma velakin yüreğim kaldırmıyor bu 35 yaş ergen elemanı galiba boşıcam Bi müddet sonra, var yani Bi dengesizlik.
Ve kendisiyle büyük Bi aşkla evlendik.
2 de çocuk var.
Bilemiyorum ben bu adama nasıl davranayım. Nerelere gideyim? Gidemiyorum da çocuğun okulu varhiç keyfim yok. Zekamı hafife almış olması da ayrı bi hakaret. Ama çok pis kinlendim. Uzun oldu kusura bakmayın hanımlar. Okuyanlara teşekkürler.
Evet Müge abla da öyle demişti. İsminde meymenet yok.Eşinizin canı ya yeni maceralar istemiştir yada boşanmak bide site ismi azar yani ismi bile boşanma sebebi
Allah sizinde yardımcınız olsun ne diyim.Bazen bende boşanmak istiyorum ama hiç mecalim olmuyo inanyapan kendine yapar bana fark etmez ne hali varsa görsün diyorum.
Umursayamıyorum. Çünkü drğerini yitirdi. Yapacaği hiçbirşey koymuyo sadece biraz daha soğuyorum
ve bunları gülerek yazdığıma da inanamıyorum
![]()