Azalan cinsel istek (maalesef)

Fridagibi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2018
288
158
Merhabalar uzun süre sonra konu açıyorum. Ama gerçekten hem yazıp bir nebze olsun içimdekini dökmek istiyorum hem de sizlerden fikir almak istiyorum. 4 yıla yakın bir evliliğim var. Cinsellik yönünden kendimi yeterli buluyorum. Seksi giyiniyorum. Bakımımı eksik etmiyorum. Ve gerçekten güzel olduğumu biliyorum. Ayrıca çocuktan sonra kadında isteksizlik olur dendi o da ben de yok. Bunları söylüyorum ki gelecek yanıtları biliyorum çünkü az çok. Eşimle seks esnasında gerçekten çok iyiyiz. Uzun sürüyor ve her şey olması gerektiği gibi o an ama öncesinde eşim hiç adım atmıyor. Yani hep seks için ben adım atıyorum ben öpüyorum ben dokunuyorum yani ben çağırıyorum sürekli. Ama bundan gerçekten yoruldum kendisine de söyledim açık açık bana verdiği cevapsa şu oldu “beni biliyorsun adım atamam sen atmalısın” ben de karşı çıktım tabi. 15 gün oluyor bazen 20 gün oluyor hatta şu an da öyle 20 gündür yapmıyoruz. Ben adım atmıyorum. Ve bu durum beni üzüyor ne yapmam lazım ?

Eşinizin tutumu yanlış, heleki verdiği cevap, kendi libidosu düşük olduğundan yapmıyordur emin olun yoksa ben sanmam bı erkek sexe aç ise ve ilişkiye girmezse, biz kavgalı iken 2-3 gün sürmez sonraki gün hemen gelir arayı duzletme ye çalışır olmazsa bile seviriz, kendisininde teklif etmesi lazım suçu kendinizde aramayın , umarım duzelir :\

Bu onun karakteri olabilir.. ilk zamanlardada böyle miydi?

bu konu çok konuşuluyor ve ben hayret ediyorum bu kadar gurur meselesi yapılmalı mı?
yemeği hep ben hazırlıyorum demek gibi temizliği hep ben yapıyorum demek gibi ya da musluk tamirini elektrik tamirini hiç ben yapmıyorum demek gibi sanki

Eşinizin tutumu yanlış, heleki verdiği cevap, kendi libidosu düşük olduğundan yapmıyordur emin olun
arkadaşa katılıyorum... hadi akşamları yorgun argın kafa karışık diyelim ki oda bahane değil. sabah uyandığında da mı sana yaklaşmıyor. ya bu adam 20 gündür hiç mi erekte olmuyor veya olamıyor. benim adam derdi bunda 20 yıl evvel askerde kalkmasın diye şab koyarlarmış yemeklere... acaba sende tersi olarak libido artıran besinler var onları mı kullansan? bizim dolap kuruyemişçi dükkanı gibi :)
bide şöyle düşünüyorum kaçan kovalanır mantığı, sürekli tahrik edip kaçsan mı? mümkün ve uygun olduğunca bazı şeyleri gözüne soksan mı acaba? kedi ciğer gösterir gibi "gel pisi pisi" sonrasında sen cayacaksın. kalacak dimdikili !!! sonra o düşünecek...
acaba bu adamın bu denli nazlı oluşunun nedeni nedir? sen mi senden önceki halimi (anne-baba gibi)?
yoksa hayat senin için çok zahmetli olacak... sadece bi_fikir

Bahsettiğiniz şeylerin çoğunu yapıyorum aslında. Bana hiç yaklaşmıyor değil yaklaşıyor erekte oluyor ama seks yapamıyoruz. Onun düşüncesi hep uygun zaman aramak. Hep kendince bahaneleri oluyor. Gerçekten bir ömür böyle uğraşamam doğru mu yaptığım bilmiyorum ama bundan sonra bu kadar istekli görünmemeye karar verdim. O ısrar etsin artık o düşünsün neden istemiyor diye. Ters tepmez umarım bu tutumum. Yani tamamen bitmez inşallah aramızdaki cinsel çekim.

Aldattığını hiç düşündünüz mü.. yanisi anlamayin bir erkek nasıl dayanır

Ters tepmez umarım bu tutumum. Yani tamamen bitmez inşallah aramızdaki cinsel çekim.
başta inşallah diyelim... ters tepmemesi için diyorum ya senden veya bir şeyden tahrik olması gerek. ufak ufak tacizlerde (dokunma, sürtünme vs) bulunabilirsin. bir şeylerden etkilenmesi gerek. artık kocanın nelerden hoşlandığını bilen sensin o da senin meziyetin artık. Allah sabır versin ne diyeyim başka... bazı şeylere giremiyorum abesle iştigall oluyor...

Aldattığını hiç düşündünüz mü.. yanisi anlamayin bir erkek nasıl dayanır
aldatmak değilde... çok nazlı yetişmişse istediği herşey kendine lutfedilmişse veya bazıları için damarsız deriz biz (inatçıysa) test edilmiş 40 günü var... bi küstürdüm 40 gün yanaşmadı daha devam ederdi de ben kuruyacaktım... nikah tazelettik zorla...

Buna katılıyorum veee benim eşim de 40 gün küsebilir. 20 gün küstüğümüz oldu bizim de. Aynen öyle yetişmiş nazlı el bebek Gül bebek. Hep karşı taraf adım atmış hayatında. İnat çoğu duygudan baskın oluyor bazen.

Dediğim gibi oluyor o tarz şeyler. Ama sonu gelmiyor çok garip. Hep erteliyoruz. Sanırım biraz mükemmeliyetçi oluşunun da etkisi var. Sabah işe geç kalma korkusu gece geç oldu bahanesi bitmiyor. Bakalım bir de ben uzak davranıcam o düşünsün

kardeşim işin çok zor ama çözümsüz değil bence... bu durumdan başka da bir probleminiz yoksa sana diğer konularda saygısı sevgisi devam ediyorsa bence buda sorun değil... çevremize baksak ne hayatlar dönüyor insanlar neler yaşıyor... belki senin yaşadığın, şu sorun olduğunu düşündüğün şey, bir başkası için bulunmaz bi nimet sen sabırlı olmalısın, kendine şunu diyebilirsin!! ya adam başkasıyla ilişkisi olup ta sana yaklaşmıyor olsa... Allah muhafaza...
tabiki olmadığını biliyorsun ve eminsin sadece bi_fikir

Canım çok tatlısın teşekkür ederim. Tabi ki güzel bir evliliğimiz var çok şükür bu konuda da daha iyi oluruz umarım

Açık açık konusun esas daha cok teklifde bulunması gerekenin o oldugunu kadınların arzulandıgını bilmek istemelerinin cok doğal hatta olmazsa olmaz oldugunu bunu göstermezse ciddi sonucları olacağını söyleyin Eğer size değer veriyorsa zaten bunu uygular vermiyorsa zaten baska seyler konusmak gerek

Evet konuştuk geçen gün. Beni anladı hak verdi hatayı da kendinde bulup düzeltmeye çalıştı ama bakalım ilerleyen zamanlar göstermek huylu huyundan vazgeçecek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…