Az yağlı vegan beslenme

fitblack

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
6.480
9.877
Selam arkadaşlar :)
yaklaşık 3 aydır az yağlı vegan besleniyorum.öncesinde de 2.5 yıl vejetaryendim.
kk'da vejetaryen/vegan arkadaşlarımız varsa burada toplanalım,fikir alışverişinde bulunalım diyorum,ne dersiniz?:KK54:

Benim 5 yılı geçti. Yani çok da uzun yıllar değil, intermediate diyelim:)) Sadece çiğ vegan beslendiğim dönemler de oldu. Şu anda da %100 çiğ beslenmesem de hiç olmazsa belirli bir oranda çiğ beslenmeye devam ediyorum. Bunu yapmanın en kolay yolu da smoothieler.
Ayrıca son zamanlarda çalışma tempomun yoğunluğu, biraz da psikolojik sebepler vs. derken baya zayıflamışım. O yüzden şimdi spora başladım, kas oranımı biraz daha arttırarak kilo alma amacıyla. Sanırım sen de aynı zamanda egzersiz yapıyorsun ve protein ağırlıklı bir beslenme senin de işine yarar.
aa çok sevindim :)
kaç yıl oldu acaba?
benim 3 ay oldu.
öncesinde de 2.5 yıl kadar vejetaryendim.

Son düzenleme:
Benim 5 yılı geçti. Yani çok da uzun yıllar değil, intermediate diyelim:)) Sadece çiğ vegan beslendiğim dönemler de oldu. Şu anda da %100 çiğ beslenmesem de hiç olmazsa belirli bir oranda çiğ beslenmeye devam ediyorum. Bunu yapmanın en kolay yolu da smoothiler.
Ayrıca son zamanlarda çalışma tempomun yoğunluğu, biraz da psikolojik sebepler vs. derken baya zayıflamışım. O yüzden şimdi spora başladım, kas oranımı biraz daha arttırarak kilo alma amacıyla. Sanırım sen de aynı zamanda egzersiz yapıyorsun ve protein ağırlıklı bir beslenme senin de işine yarar.
evet ben de 52 kilodan çok yüksek kilolara çıktım.şimdi salona gidiyorum zaten ama çok yeniyim:) benim de amacım kas oranımı arttırmak ve zayıflamak.
ilk vegan olduğumda çiğ beslenmek ben de istemiştim lakin baklagilleri de filizlendirmek bana zor geldi. ileride belki %80 raw food beslenirim ben de.
smoothie tüketmeyi pek sevmiyorum ama.direk yemek daha zevkli geliyor bana:)

X