Hmm teşekkürler birden ayağımda hafif bir acı hissettin baktim tırtıl bu yüzden isirdigini düşündümTırtıllar ısırıyormu bilmiyorum fakat kaşıntıya sebep olurlar
Zehirli olacağını sanmıyorum
Küçükken köyde dedem çiftçi olduğundan hep üstünde çıkardı oradan biliyorum
Kaşınması normal
Ben acile giderdim valla komik olurdu evet ama ne salgıladı bilmiyorumAz önce koltukta uzanıyordum pencerenin altında birden ayağımı bişey ısırdı baktım yeşil bir tırtıl ayağımdan çıkınca yeşil bir salgı bıraktı sizce zararlı mı yoksa normal bişey mi
Çok komiksiniz heves etmiş yeni üye olmuş birine böyle davranmaniz ne kadar da düşüncesiz bir hareket bana düzgün bir şekilde başlığı bu kadar uzun yazmana gerek yok dersen bende artık yapmaman gerektigini alnlardim yani bilmiyordum iciniz rahat ettimiKonu başlığına karakter sınırı getirilsin
Üstlerindeki tüycükler batmış olabilir tüylü birşey zaten yani bizim köydekiler tüylüydüHmm teşekkürler birden ayağımda hafif bir acı hissettin baktim tırtıl bu yüzden isirdigini düşündüm
Ha ha haTırtıl mı ısırmış yok ejderha dişlemiş
Teşekkür ederim anlayışınız için gerçekten bide yeni gebeyim ondan bu kadar tedirgin oldumCok gecmis olsun, herkesin basina gelen bir sey degil korkmakta haklisiniz da tirtil etraftaysa bi marul salata falan verin acikmis belli ki
Sağolun anlayışınız içinBen acile giderdim valla komik olurdu evet ama ne salgıladı bilmiyorum
Mis gibi temizleyip bilgi verirdi doktor içim rahat ederdi.
Tırtıl ayak fetişi çıktıAz önce koltukta uzanıyordum pencerenin altında birden ayağımı bişey ısırdı baktım yeşil bir tırtıl ayağımdan çıkınca yeşil bir salgı bıraktı sizce zararlı mı yoksa normal bişey mi
Arkadaslar takiliyor size, bu kadar ciddiye almayinÇok komiksiniz heves etmiş yeni üye olmuş birine böyle davranmaniz ne kadar da düşüncesiz bir hareket bana düzgün bir şekilde başlığı bu kadar uzun yazmana gerek yok dersen bende artık yapmaman gerektigini alnlardim yani bilmiyordum iciniz rahat ettimi
Marul kesmez onu, etoburmus baksanaCok gecmis olsun, herkesin basina gelen bir sey degil korkmakta haklisiniz da tirtil etraftaysa bi marul salata falan verin acikmis belli ki
O zaman bundan sonra et alın agac altlarina birakin sevaba girin insanların ayagina geleceğine sizin etinize gelsin böylece önlemiş olursunuz bu sorunuMarul kesmez onu, etoburmus baksana
Aslinda insanlar onlarin ayagina geldi, yoksa evde yasayan tırtıl gormedim ben dogada. Biz onlarin evinin ustune ev yapmis olmayalimO zaman bundan sonra et alın agac altlarina birakin sevaba girin insanların ayagina geleceğine sizin etinize gelsin böylece önlemiş olursunuz bu sorunu
Evde değil canım pencere kenarında dışardan geldi bahçe var bizde bahcedenAslinda insanlar onlarin ayagina geldi, yoksa evde yasayan tırtıl gormedim ben dogada. Biz onlarin evinin ustune ev yapmis olmayalim
Olabilir ama internetten baktım yeşil tırtıl ısırması varmışBeni kelebek ısırmıştı baya küçükken birşey olmaz heralde.hayvanları yakalayınca onlarda ısırıyordu zararsızdır büyük ihtimal.
Aynen böyleydi yeşil desensiz hafif uzun
Hain tırtıl bu muydu?
Eğer ısırılan bölgede bir değişiklik görürseniz acile gidin ama bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Bir şey olmaz bence:)Aynen böyleydi yeşil desensiz hafif uzun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?