How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Az önce koltukta uzanıyordum pencerenin altında birden ayağımı bişey ısırdı baktım yeşil bir tırtıl ayağımdan çıkınca yeşil bir salgı bıraktı sizcene

Az önce koltukta uzanıyordum pencerenin altında birden ayağımı bişey ısırdı baktım yeşil bir tırtıl ayağımdan çıkınca yeşil bir salgı bıraktı sizce zararlı mı yoksa normal bişey mi
Basit yeşil bir tırtıl gibi görünüyor. Tropik iklimi olan bir yer değilse orası, cok büyük sıkıntı olacağını sanmıyorum. Cildinizde kızarıklık şişme vb şeyler olursa acil servise gidersiniz .

Allah hep böyle içi dışı bir insanlara denk getirsin. Maşallah maşallahhh

Kaç konu saymayı unuttum başlıkla alakasız. Ben bunu sevdim 🤣🤣

Basit yeşil bir tırtıl gibi görünüyor. Tropik iklimi olan bir yer değilse orası, cok büyük sıkıntı olacağını sanmıyorum. Cildinizde kızarıklık şişme vb şeyler olursa acil servise gidersiniz .
Sağolsun kaşıntı var ama bende fazla sıkıntı etmedimde sizin başınıza geldimi veya tavsiyeleriniz var mi diye fikir almak istedim

Az önce koltukta uzanıyordum pencerenin altında birden ayağımı bişey ısırdı baktım yeşil bir tırtıl ayağımdan çıkınca yeşil bir salgı bıraktı sizce zararlı mı yoksa normal bişey mi
Tırtıl kadına dönüşmeniz an meselesi. Bakın bakalım her zamankinden daha güçlü müsünüz?

Umarım çam kese böceği değildir. Kaşıntı, şişme kızarıklık var mı?

Kaşıntı var sadece dediğiniz böceği tarif edebilir misiniz beni ısıran yeşil biraz uzun biseydi
Yeşilse sorun yok, çam kese böceği / çam kese tırtılı daha kahverengi olur. Yalnız yeşil de olsa alerji yapabilir. Takipte kalın.

Daha yeni üye oldum düzgünce söyleyeyip öğrenmeme yardımcı olacağıniza dalga geçip gülüyorsunuz çok teşekkür ederim size bana bu kadar çok yardımcı oldugunuz için 😶
Ortaokul seviyesinde alıngalığınız için tebrikler , dalga geçmemiştim aslında ama üzerinize alınmal istiyorsanız keyfiniz bilir.
Buraya üye olup konu açana kadar google’a yazın, doktora gidin. Yeri burası değil.

Ortaokul seviyesinde alıngalığınız için tebrikler , dalga geçmemiştim aslında ama üzerinize alınmal istiyorsanız keyfiniz bilir.
Buraya üye olup konu açana kadar google’a yazın, doktora gidin. Yeri burası değil.
Sizi ilgilendirmez hanfendi Yeni üye oldum derken bu konu için olmadım bu konudan önce oldum ortaokul seviyesi olan sizden daha akıllı insanlar da tanıyorum

Çok komiksiniz heves etmiş yeni üye olmuş birine böyle davranmaniz ne kadar da düşüncesiz bir hareket bana düzgün bir şekilde başlığı bu kadar uzun yazmana gerek yok dersen bende artık yapmaman gerektigini alnlardim yani bilmiyordum iciniz rahat ettimi 😶
İyide ben genel bir istekte bulundum.. forumda bir tek uzun baslık yazan siz değilsiniz sonucta.. Ayrıca Türkçe dersinde ilkokul da ogreniyoruz ya hani başlık kısa olmalı ve konunun içeriğini tanımlamalı diye, yani ogrenmeniz gereken bir forum kuralı değil bu.. Yinede kırdıysam ozur dilerim..

İyide ben genel bir istekte bulundum.. forumda bir tek uzun baslık yazan siz değilsiniz sonucta.. Ayrıca Türkçe dersinde ilkokul da ogreniyoruz ya hani başlık kısa olmalı ve konunun içeriğini tanımlamalı diye, yani ogrenmeniz gereken bir forum kuralı değil bu.. Yinede kırdıysam ozur dilerib

İyide ben genel bir istekte bulundum.. forumda bir tek uzun baslık yazan siz değilsiniz sonucta.. Ayrıca Türkçe dersinde ilkokul da ogreniyoruz ya hani başlık kısa olmalı ve konunun içeriğini tanımlamalı diye, yani ogrenmeniz gereken bir forum kuralı değil bu.. Yinede kırdıysam ozur dilerim..
Belki benim alınganlığim üstündedir ben anaokul öğretmeniyim bu bilgisizlik değilde ilk defa konu yazınca konu açta altta derdimi direk yazdim sonra başlık olduğunu gördüm benze aldim onu kopyalayıp altada yapistirip paylaştım baslik olduğunu sonradan öğrendim yeni kullandigim icin

Vallahi benim o arkadaşlara alerjim var. Yakınlarından geçsem bile kabarıp, kaşınıyorum. Eğer alerjin yoksa sorun olmaz.

Back