- 5 Ocak 2018
- 90
- 94
- 3
- 40
- Konu Sahibi Asuasuasuysa
-
Klavya hatası ya düzelttimmert'le , sefa'yı tanıdık da emre kim?
Ondan o kadar eminim ki, onları Allah a havale ediyorum.. bu yaptıklarına ne denir biliyoruzayrıntıları anlamasam da iki yakın erkek arkadas;biri eski sevgiliniz birisi eski arkadaşınız saçma sapan bir duruma sokmuşlar sanırım sizi,bu ikisini toplasan bi adam etmez,ikisiyle de iletişimini kes,bu ikisinden de zarar gelir sana,seninle buluşup kötülük bile yaparlar bunlar sana,ne halt yedikleri belli değil,o sefa da sevmiyor seni sevse böyle gururunu kırıp onurunla oynamazdı senin emin ol
Klavye hatası düzelttim yaŞimdi birde Emre var işin içinde
Hala olayların çocukça olduğunu düşünüyorum.
Çıkın bi kahve , salep falan için rahatlayın. Şu çocuk beyinlilerle uğraşmayın.
Ama mert bana bununyapmak için benim derdimi dinlemiş zaten açık açık sana kimlendim değer cermiyorum yalan söyledim dediYine mert diyorum,tamam çok seviyorsun,tamam aşktan gözün kör oldu ama yola çıktıklarını yolda gördüklerine satma,tam olarak olaya uymasada bu söz o güne uygun diye yazayım dedim. Sefa için Mert'in silmisin,mert seni denemek.icin sefadan telefonu istiyor,sefa telefonu veriyor : // Benim arkadasim,benim kafamı denemek için telefonumu isteyecek,kibarca oynarım,kabacasini sen düşün. Özet geceyim,sefadan bı halt olmaz yoluna bak. : //
Klavyenin hatası o 3. Oluyor dediğim ya Bir de Emre karıştırmışsın ama bu sefer de araya?
allaha havale et de uzak dur bence aynı zamanda bi yakın arkadaşımın uygunsuz fotograflarını çekti eski bi sevgilisi,bu olay 11 yıl önce oldu hala tırsar ortaya çıkacak diye ki şuan evli çoluklu çocuklu,muhtemelen ergen filansın,bu yaşlardaki hatalar geleceğinde çıkmasın karşına.Ondan o kadar eminim ki, onları Allah a havale ediyorum.. bu yaptıklarına ne denir biliyoruz
Üzülmem gerekiyor o kadar haklısın ki ama kendimi aptal gibi hissetmek çok kötüergen işi hareketler, valla okurken bana yaşadığın şeyin çok manasız ve üzülmemen gerektiği düşüncesi geldi, ve hayatında erkeklere ve hatta kızlara dahi bu kadar güvenme. nacizane fikrim.
senin bi suçun var sadece bir suç, güvenmek...Üzülmem gerekiyor o kadar haklısın ki ama kendimi aptal gibi hissetmek çok kötü
Umarım zamanla unuturum, onlar da unutursenin bi suçun var sadece bir suç, güvenmek...
diğerleri onların karaktersizliği... salcaksın bitecek gidecek.
İnşallah ileride bunları hatırlamam bileCok ozur dileyerek yaziyorum hatta argodanda nefret ederim ama,
Mert yavşak
Sefa karaktersiz bir keko
Siz ise safsınız.
Durum bu.
Yaşlarda ergen altı galiba.
İnşallah, yanlış anlamam tabiki yani inşallah bunlar unutulurOkurken en fazla 15 yasindasinizdir diye düşündüm, hakaret etmiyorum yanlış anlamayın ama daha olgun olun ne olursunuz. Artık bunlari cocugunuzdan dinleyecek yaştasınız. Kendinizi böyle boş şeyler için hırpalamanın ne manası var? Bundan sonra mutlu olun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?