• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Az önce ki konumu daha net yazmaya çalıştım lütfen bakın umarım anlatabilmişimdir

Olsun bebeğim aynı konuyu 5. Kez açan insansın sen, 3 kere klavye hatası yazmak koymaz sana. Sefayla Emre'nin nasıl bir benzerliği var da klayvede karışabiliyor bilemedim ama her neyse.
Eski yazacaktım eski sevglim yazacakken e yazınca emre çıkıyor elim değmiş de yanlış yazmak gayet doğal bir durum yani neyin kafası bu takıldığın nokta bu mu

Çok kötü olmuşsun bu belli...
kim olsa kötü hisseder...
bunun yaşla filanda alakası yok....
karaktersizlik...
Sefaya da duyguların bitmemiş sen tekrar başlarız diye düşünürken 2.darbeyi yemişsin...
Ama yapacak bişey yok öyle insanlardan uzak duracaksın bu kadar basit

Çok kötü olmuşsun bu belli...
kim olsa kötü hisseder...
bunun yaşla filanda alakası yok....
karaktersizlik...
Sefaya da duyguların bitmemiş sen tekrar başlarız diye düşünürken 2.darbeyi yemişsin...
Ama yapacak bişey yok öyle insanlardan uzak duracaksın bu kadar basit
Çoook haklısın karaktersiz mağduruyum

İkisi de seni gözden çıkartınca dönüşü olmayacağını bildikleri için seninle dalga geçmiş olmalılar.Belki de ağzından laf almak, seni yakınsan tanımak için Mert'le tanıştırdı.O da samimiymiş gibi davrandı sana.Yaşınızı bilmiyorum ama çok kişiliksiz insanlar gibi geldi.Engelle ve hayatından çıkar tamamen onları bence

İkisi de seni gözden çıkartınca dönüşü olmayacağını bildikleri için seninle dalga geçmiş olmalılar.Belki de ağzından laf almak, seni yakınsan tanımak için Mert'le tanıştırdı.O da samimiymiş gibi davrandı sana.Yaşınızı bilmiyorum ama çok kişiliksiz insanlar gibi geldi.Engelle ve hayatından çıkar tamamen onları bence
Mert ile ben onu tanımadan önce arkadaştık o sonradan dahil oldu da bunun bir önemi yok duygularımla oynadı biri, diğeri de buna göz yumdu. Bir insan çok sevse de affedilmeyecek nadir şeylerden birisi, soğumak tksinmek için bile yeterli

Back