Yani evet bende aninda dusa girmem.ama gun aşırı dus aldigim icin zaten en fazla 1 gun o sekilde gezmis olurum ki nadiren.
3 gun fazla olmus yikanmamaniz icin.
Açıkçası yıkandığımın akşamında ilişkimiz olmuştu..Haftaiçi çok ağır geliyor sabah 6 akşam 19.30 dışardayım Yorgunum YORGUN bilmem anlatabiliyor muyum ? Gusül için ısrar ediyor yoksa 2 gündür yıkanmıyorum kokmadım :) Açıkken hergün saç yıkardım da kapalıyken çok sık gerek duymuyor insan. Şimdi aa bir de kapalı mısın sen diyeceksiniz :)Evet tesettürlü,hamile,çok yorgun 2 gündür gusül almayan bir insanım.Birazdan giricem o ayrı da fikirleri merak ettim.Bu kadar üzerinize gelir mi eşiniz bu tip bir durumda?
Açıkçası yıkandığımın akşamında ilişkimiz olmuştu..Haftaiçi çok ağır geliyor sabah 6 akşam 19.30 dışardayım Yorgunum YORGUN bilmem anlatabiliyor muyum ? Gusül için ısrar ediyor yoksa 2 gündür yıkanmıyorum kokmadım :) Açıkken hergün saç yıkardım da kapalıyken çok sık gerek duymuyor insan. Şimdi aa bir de kapalı mısın sen diyeceksiniz :)Evet tesettürlü,hamile,çok yorgun 2 gündür gusül almayan bir insanım.Birazdan giricem o ayrı da fikirleri merak ettim.Bu kadar üzerinize gelir mi eşiniz bu tip bir durumda?
Yani şimdi benim ikizlerim ve bir de küçük abimiz varAçıkçası yıkandığımın akşamında ilişkimiz olmuştu..Haftaiçi çok ağır geliyor sabah 6 akşam 19.30 dışardayım Yorgunum YORGUN bilmem anlatabiliyor muyum ? Gusül için ısrar ediyor yoksa 2 gündür yıkanmıyorum kokmadım :) Açıkken hergün saç yıkardım da kapalıyken çok sık gerek duymuyor insan. Şimdi aa bir de kapalı mısın sen diyeceksiniz :)Evet tesettürlü,hamile,çok yorgun 2 gündür gusül almayan bir insanım.Birazdan giricem o ayrı da fikirleri merak ettim.Bu kadar üzerinize gelir mi eşiniz bu tip bir durumda?
Anlamadim ?Birgün derken ayrıca ?
Kapalı olduğun icin bence daha sık duş almalısın. Çünkü saçların sürekli kapalı nefes almio kokması daha kolay. Eşine gelince haklı olabilirAçıkçası yıkandığımın akşamında ilişkimiz olmuştu..Haftaiçi çok ağır geliyor sabah 6 akşam 19.30 dışardayım Yorgunum YORGUN bilmem anlatabiliyor muyum ? Gusül için ısrar ediyor yoksa 2 gündür yıkanmıyorum kokmadım :) Açıkken hergün saç yıkardım da kapalıyken çok sık gerek duymuyor insan. Şimdi aa bir de kapalı mısın sen diyeceksiniz :)Evet tesettürlü,hamile,çok yorgun 2 gündür gusül almayan bir insanım.Birazdan giricem o ayrı da fikirleri merak ettim.Bu kadar üzerinize gelir mi eşiniz bu tip bir durumda?
Anlamadim ?
Kendimi yazmistim ama.gun asiri dus alan biriyim.
Cok nadirde olsa iliski sonrasi gusul alamadiysam en fazla 1 gun gecer uzerinden ki zaten ertesi gun rutin dus zamanimdir.
Aynı şaşkınlıktayim da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?