Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım taba botların kaç numara ve fiyatı bide alttaki elbisenin beden ve fiytı
abiyende güzel fiyat ne düşünüyosun
abiye ayakkabılarla birlikte ayakkabı 37 no abiye 38-40 beden 60 tl ikisi beraber ama tek abiye 40 tl cnm
en sondaki lağcivert beyalı elbisenin beden ve fiyatını öğrenebilirmiyim canım
abiye ayakkabılarını istemiyorum sadece abiye ve diğer altı lacivert elbisenin kullanım durumu nasıl bi sorunları var mı botta 38 giyiyorum ama olur mu acaba
cnm abiye 2 defa düğünde giyildi bolerosuz kullandım ben bi sorunu yok diğer lacivert beyaz elbise de 1-2 kez giyildi bi sorunu yok. ayağın 38 se cnm bot biraz sıkar diye düşünüyorum
tamam son olarak boylarını da yazabilirsen ona göre alıcam
Eki Görüntüle 982957 YELEK İÇİN BEDEN VE FİYAT ALABİLİRMİİM
senin boyun kaç cnm ? ama ölçerim bugün yazarım sana
Eki Görüntüle 982957 YELEK İÇİN BEDEN VE FİYAT ALABİLİRMİİM
tabiki kuzumm yelek m uyumlu 15 tl
tatlımm boylarımızda aynıymışş kesin olur sana ozaman abiye topuklu giyersen çok hoş durur bot elbise abiye sana ayırıyorum kuzumm taba rengi yeleğin fotosu 1 dk atıyorum cnmcanım boyum 165 sen ölç de son olarak konuşuruz yine abiye elbise botları kesin ayır bana bide taba yelek eklemişsin onunda yakından bi fotosu varsa görebilir miyim
tatlımm boylarımızda aynıymışş kesin olur sana ozaman abiye topuklu giyersen çok hoş durur bot elbise abiye sana ayırıyorum kuzumm taba rengi yeleğin fotosu 1 dk atıyorum cnm
tabiki kuzumm yelek m uyumlu 15 tl
BANA BÜYÜK GELİR SİZE HAYIRLI SATIŞLAR