Hastane cok uzak.aracimiz yok. Ve daha once aciller de cok surundum eczaciya sormak gecti aklimdan o an ki panikle gece olmustu cunku 11 deOlur mu oyle sey? Antibiyotikler de doz asimi oldugu zaman cok tehlikelidir tabi ki olumculdur.
Rossella siz korkmayin toksik bir doz vermemissiniz neyse ki.
Bir de acilde pratisyen var diye eczaciya akil danismaniz da sacma olmus.
Profesor mu olacakti acilde?
Ayşenazcım merhaba,Olur mu oyle sey? Antibiyotikler de doz asimi oldugu zaman cok tehlikelidir tabi ki olumculdur.
Arkadaşım taksi filanda mi yok ya fazla doz bu cok korkarim ben bence gidin derim hala vücuduna ne kadar zarar verdi bilmiyorsunuzHastane cok uzak.aracimiz yok. Ve daha once aciller de cok surundum eczaciya sormak gecti aklimdan o an ki panikle gece olmustu cunku 11 de
Olur mu oyle sey? Antibiyotikler de doz asimi oldugu zaman cok tehlikelidir tabi ki olumculdur.
Allahin izniyle olmaz insallah.icini ferah tutup bebegine odaklan. Yarin icin tamamen rahatlar nasil olsa. Bu arada sakin bitkisel bir seyler vereyim deme. Soguk alginligi gibi bir sey degil bu kulak iltihabi tedavi edilmezse isitme kaybi olur. Sen guvenebilecegin bir doktor bul ve kontrolerine gotur gecer insallah. Her ocugun basina geliyor kulak iltihabi. Senin sanssizligin dikkatsizligin aslinda. Bunla gecmis olsun insallah.Ewet ilk kez kendime hic kullanmadim antibiyotik. Kendim icin cok fazla hastaneye giden biri degilim. Artik akillandim dogru söylüyorsunuz bundan sonra bende oyle yapcam. Doktor lar bazen gecistiriyo bisey olmaz deyip bisey olur mu hala korkuyorum
Asistan degilim.Ayşenazcım merhaba,
Uzun zamandır unutmuştum seni, neyse ki hatırlattın kendini. Ben kadını rahatlatmak için öyle yazdım. Zaten kendisi buraya sormadan ya da yazmadan önce ihtisas sahibi bir bilene danışmıştır diye düşündüm ve rahatlatmaya yönelik bir cevap yazdım. Fakat sen yine tüm dominantlığın ve asistanlığınla olaya hızlıca bir giriş yaparak hepimizi azarladın. Olmuyor ayşenazcığım. Burası tıp fakültesi değil. Hem ne kadını azarlıyorsun sen öyle ''profesör mü olacaktı?'' Diye. Hmmm sakinleş biraz. Sinan'ı ihmal etme. Sevgiler...
Pratisyeni de gectim allah korusun acil bir durumda hastane donanimlari ile mudahele etmek gerekir.Rossella arkadas hakli. Digum sonrasi pihtilasma sorunu yasadim.pratisyen buldu hayatimi kurtardi, kardesim pratisyen hekimken bir gebeyi yasama dondurdu. bence o kadar da asagilamayin pratisyen hekimleri. aldiklari egitim yeterince zorlu ve guclu.
İnanmıyorum, yoksa konuda pratisyen hekimler mi hafife alınıyor? Ya bu forum beni çok şaşırtıyor yemin ediyorum. Şurada (bu konu için değil, genel olarak bu forumda) sağlıkla hiç bir alakası olmayan nice insanın atıp tutmasına itibar edilir, tıp fakültesi bitirmiş adama edilmez. "Dr bana filanca ilacı verdi, içeyim mi" diye soran çok insan gördüm. Bizim millette herkes her şeyi bilir, bir tek onun eğitimini almış insanlar bilmez. Lütfen artık ileri gidelim ülke olarak ya, üff.
Sevgili ayşenaz, ben kurtarıcı değilim, kullanıcı akıl da istememiş bizlerden. Sen tıp hususundaki engin bilginle olaya müdahil olmak, akıl vermek, ''şurada yanlış yapmışsınız'' demek istemiş olabilirsin. Ben o niyetle yazmadım. Kullanıcıyı rahatlatmak maksadı ile yazdım. Bebeğinin almış olduğu antibiyotik miktarının birçoğunu kusturması sebebiyle de ''en fazla birkaç bin bakteri öldürmüştür'' yorumunu yaptım. Neyin normal olup olmadığını eczacı, acil servis hekimi ekseninde sorgulamadım. Olayın sürecine tam olarak vakıf değilim. Sonuca odaklandım. Sen de fazla canını sıkma. Koskoca yetişkin insanlar bir çaresini bulurlar elbet. Sevgiler...Asistan degilim.
Kimseyi de azarladigimi dusunmuyorum.
Birkac aylik bebege fazla doz ilac veren bir annenin acile gitmemesi mantigina yatiyorsa baska da cumlem yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?