• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Az artan beta hcg

Ne ağladım dün ne ağladım :KK70: şu an iyi beta hcg bakalım 2 gün sonra tekrar gidicem. Çok minik minik pembe akıntım var. Yani peçeteye silince geliyor. Sorun olmaz dimi? Progestan yazdı aslında ama vajinal yazmıştı eczacı hap olarak vermiş eve gelince fark ettim
Canim benim arkadasimda peceteye sildikce geliyor demisti dr duser falan demis baska dr da gitti oda cok iyi ilgilenmis diger dr demiski senin bebeginin yeri cok iyi sildikce gelmesi seni korkutmasin demisti simdi 2-3haftasi var oglu olacak onunda

Ne ağladım dün ne ağladım :KK70: şu an iyi beta hcg bakalım 2 gün sonra tekrar gidicem. Çok minik minik pembe akıntım var. Yani peçeteye silince geliyor. Sorun olmaz dimi? Progestan yazdı aslında ama vajinal yazmıştı eczacı hap olarak vermiş eve gelince fark ettim
Artik ağlamak stres yok canım miniğin stres yaşamamalı :anneadayı:
Vajinal kullan daha etkili ben de 12.haftaya kadar vajinal kullandim canım, ağızdan yan etkisi olabiliyor çünkü.

Canim benim arkadasimda peceteye sildikce geliyor demisti dr duser falan demis baska dr da gitti oda cok iyi ilgilenmis diger dr demiski senin bebeginin yeri cok iyi sildikce gelmesi seni korkutmasin demisti simdi 2-3haftasi var oglu olacak onunda
Evet aynen öyle geliyor bugün. Böyle ufacık ufacık
Ne olur ne olmaz progestan kullanıcam. Ayy darısı başıma inşallah 😍

Rabbim tamamina erdirsin canim seni cok iyi anliyorum benimde melegim 6
yilimizda gelecek bi dusuk oldu sonra aradan 4 yil gecti ancak nasip oldu hamilelik
rabbim herkesin evladini hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin
Ahh kuzum Allah sağlıkla kucağınıza/kucağımıza almayı nasip etsin inşallaaaaahhhh 🙏😍

Ahh kuzum Allah sağlıkla kucağınıza/kucağımıza almayı nasip etsin inşallaaaaahhhh 🙏😍
canım ben de benzer durumdayım başta artışım çok iyiydi tüp bebek transferi sornası 10. gün 156 çıktı, iki gün sonra 400e yükseldi, 2 gün sonra 800 olması gerekirken 647 çıktı çok panik oldum doktor beklemekten başka yapabilceğin bişey yok şuan endişe etme dedi ama içim içimi yiyo

Kızlar merhaba. Ben adetime 2 gün falan varken şüphelenip idrar testi yaptım pozitif çıktı. Ertesi gün gidip kan verdim. Sırasıyla ;
20 Eylül 150,4
22 Eylül 307,2
24 Eylül 481,9
26 Eylül 778,5
Çıktı sizce değerler nasıl ? Doktorum takip edelim dedi sonuçta %50-60 bi artış var dedi. Keseyi görmeden bir şey diyemem dedi. Dış gebelikte olabilir normal bir gebelikte dedi. Rahim kalınlığımda 11 mm imiş. Bugün için tekrar kan verip bakalım 1000 i geçerse keseyi görebiliriz dedi. Herhangi bi iç kanama ya da dış gebeliğe dair bir kese göremiyorum şuan dedi vajinal ultrasonda. Kanamam vs. yok. Sadece ara ara adet sancısı gibi sancım oluyor geçiyor. Bugün kan verdim tekrar doktora gideceğim. Düşünceleriniz neler ?

Back