- 22 Mart 2019
- 5.279
- 11.810
- 248
- 26
Bilmezmiyim bende yarini iple cekiyorum kan veriyim diyeİnşallah. Hayatımın en uzun 2 saati bu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmezmiyim bende yarini iple cekiyorum kan veriyim diyeİnşallah. Hayatımın en uzun 2 saati bu
Hamile kalmaya çalışırken stres hamile kalsan yine stresBilmezmiyim bende yarini iple cekiyorum kan veriyim diye![]()
Daha kucuk olabilir sadece kese gorukmuştur degerlerine gore 3 haftalik falan bnmkide suan 3 haftalik gozukuyo kana gore sat gore ise 5 haftalikBenim değer artışlarım garip. Şu an 1500lerde olması gerekirken dün 600lerdeydi. Kese benzeri bişey gördü ama net olarak bu kese diyemiyorum dedi
Aynen her turlu stres oluyorHamile kalmaya çalışırken stres hamile kalsan yine stres![]()
![]()
Ama hcg değerlerim şüpheli işte. Kan verdim bekliyorumDaha kucuk olabilir sadece kese gorukmuştur degerlerine gore 3 haftalik falan bnmkide suan 3 haftalik gozukuyo kana gore sat gore ise 5 haftalik
Hem de nasılAynen her turlu stres oluyor![]()
Valla bnm esim hamile kalmadan once diyodu bunlari okuyup stresten hamile kalamiyosun diye simdi bisey demiyoHem de nasıleşim İnterneti yasaklayacak muhtemelen çünkü beynini yiyorum okuyup okuyup
![]()
Ne zaman sonuc cikacak acabaAma hcg değerlerim şüpheli işte. Kan verdim bekliyorum
Ahahhaha eşler hep aynı demekValla bnm esim hamile kalmadan once diyodu bunlari okuyup stresten hamile kalamiyosun diye simdi bisey demiyo![]()
Ayy kuzum cok sevindim yaa valla gözlerim doldu inan ki. Senin bebiş biraz nazlı geliyor benim ki gibiKızlaaaarrr sonuç 1029teyyy teyyyy bebişim geliyooooooo
![]()
Hem de ne nazlı mahfetti biziAyy kuzum cok sevindim yaa valla gözlerim doldu inan ki. Senin bebiş biraz nazlı geliyor benim ki gibi
Rabbim sağlıkla ilerleyip kavuşmak nasip etsin inşallah arkadaşım, bundan sonra hiçbirşeye takılma stres sıkıntı yapma sakın herşey güzel olacak Allah'ın izni ile![]()
Hadi gozun aydin bosuna stres yapma temistimKızlaaaarrr sonuç 1029teyyy teyyyy bebişim geliyooooooo
![]()
Çok teşekkür ederimHadi gozun aydin bosuna stres yapma temistim![]()
Çok geçmiş olsun. Doktor " kesen büyük bu hcg değerinde görülmemesi lazım, 2 gün sonra tekrar bakınca net olarak hamilesin diyebilirim" dedi ama bozmadım moralimi. Progestan istedim yazdı. 2 gün sonra kendi doktoruma gidicemO görünen baya baya minnoş bir kese :) kan değerleride gayet güzel artmiş. Hem kimyasal hemde dış gebelik yaşadım. Kimyasalda değerim en çok 120 oldu, dış gebelikte 300 civarıydı kanama+sancı ameliyata alındım. Bozma morelini dinlen kanama durana kadar
Her hastanenin değerleri farkli çıkabiliyor eğer değişik yerlerde yaptirdiysan.Hem de ne nazlı mahfetti biziamin amiinnn amiiiinnn ❤doktor biraz garip konuştu ama bozmadım moralimi. İlk artışların garip şu an tam hamilesin demiyim 2 gün sonra yine kan ver o zaman net konuşalım çünkü bu hcg ye göre kesen baya net görünüyor. Normalde 1500lerde görülür kese dedi. Kendi doktoruma gidicem 2 gün sonra. Çok pozitif çünkü o.
Ne ağladım dün ne ağladımHer hastanenin değerleri farkli çıkabiliyor eğer değişik yerlerde yaptirdiysan.
Hep iyi düşün iyi olsun inşallah arkadaşım.
Bazen başta dengesiz değerler olup daha sonra sağlıklı ilerleyebiliyor senin minnoş da şakacı olacak demek ki oyunlar oynuyor![]()