• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Az artan beta hcg

Benim değer artışlarım garip. Şu an 1500lerde olması gerekirken dün 600lerdeydi. Kese benzeri bişey gördü ama net olarak bu kese diyemiyorum dedi
Daha kucuk olabilir sadece kese gorukmuştur degerlerine gore 3 haftalik falan bnmkide suan 3 haftalik gozukuyo kana gore sat gore ise 5 haftalik

Kızlaaaarrr sonuç 1029 😍 teyyy teyyyy bebişim geliyooooooo 😁
Ayy kuzum cok sevindim yaa valla gözlerim doldu inan ki. Senin bebiş biraz nazlı geliyor benim ki gibi 🤭
Rabbim sağlıkla ilerleyip kavuşmak nasip etsin inşallah arkadaşım, bundan sonra hiçbirşeye takılma stres sıkıntı yapma sakın herşey güzel olacak Allah'ın izni ile😍😍🤲🏼🤲🏼🤲🏼

Ayy kuzum cok sevindim yaa valla gözlerim doldu inan ki. Senin bebiş biraz nazlı geliyor benim ki gibi 🤭
Rabbim sağlıkla ilerleyip kavuşmak nasip etsin inşallah arkadaşım, bundan sonra hiçbirşeye takılma stres sıkıntı yapma sakın herşey güzel olacak Allah'ın izni ile😍😍🤲🏼🤲🏼🤲🏼
Hem de ne nazlı mahfetti bizi :D amin amiinnn amiiiinnn ❤️doktor biraz garip konuştu ama bozmadım moralimi. İlk artışların garip şu an tam hamilesin demiyim 2 gün sonra yine kan ver o zaman net konuşalım çünkü bu hcg ye göre kesen baya net görünüyor. Normalde 1500lerde görülür kese dedi. Kendi doktoruma gidicem 2 gün sonra. Çok pozitif çünkü o.

O görünen baya baya minnoş bir kese :) kan değerleride gayet güzel artmiş. Hem kimyasal hemde dış gebelik yaşadım. Kimyasalda değerim en çok 120 oldu, dış gebelikte 300 civarıydı kanama+sancı ameliyata alındım. Bozma morelini dinlen kanama durana kadar

O görünen baya baya minnoş bir kese :) kan değerleride gayet güzel artmiş. Hem kimyasal hemde dış gebelik yaşadım. Kimyasalda değerim en çok 120 oldu, dış gebelikte 300 civarıydı kanama+sancı ameliyata alındım. Bozma morelini dinlen kanama durana kadar
Çok geçmiş olsun. Doktor " kesen büyük bu hcg değerinde görülmemesi lazım, 2 gün sonra tekrar bakınca net olarak hamilesin diyebilirim" dedi ama bozmadım moralimi. Progestan istedim yazdı. 2 gün sonra kendi doktoruma gidicem

Hem de ne nazlı mahfetti bizi :KK70: amin amiinnn amiiiinnn ❤doktor biraz garip konuştu ama bozmadım moralimi. İlk artışların garip şu an tam hamilesin demiyim 2 gün sonra yine kan ver o zaman net konuşalım çünkü bu hcg ye göre kesen baya net görünüyor. Normalde 1500lerde görülür kese dedi. Kendi doktoruma gidicem 2 gün sonra. Çok pozitif çünkü o.
Her hastanenin değerleri farkli çıkabiliyor eğer değişik yerlerde yaptirdiysan.
Hep iyi düşün iyi olsun inşallah arkadaşım.
Bazen başta dengesiz değerler olup daha sonra sağlıklı ilerleyebiliyor senin minnoş da şakacı olacak demek ki oyunlar oynuyor 😂

Kızlar benim regli 1 gün geçince 74 çıktı 2 gün sonra yeniledim 89 :(
5.hamilelik kanama vs yok doktor Perşembe yenilememi istedi değer düşmediği sürece umut var dedi benim yaşadığımı yaşayan var mı?

Her hastanenin değerleri farkli çıkabiliyor eğer değişik yerlerde yaptirdiysan.
Hep iyi düşün iyi olsun inşallah arkadaşım.
Bazen başta dengesiz değerler olup daha sonra sağlıklı ilerleyebiliyor senin minnoş da şakacı olacak demek ki oyunlar oynuyor 😂
Ne ağladım dün ne ağladım :D şu an iyi beta hcg bakalım 2 gün sonra tekrar gidicem. Çok minik minik pembe akıntım var. Yani peçeteye silince geliyor. Sorun olmaz dimi? Progestan yazdı aslında ama vajinal yazmıştı eczacı hap olarak vermiş eve gelince fark ettim

Rabbim tamamina erdirsin canim seni cok iyi anliyorum benimde melegim 6
yilimizda gelecek bi dusuk oldu sonra aradan 4 yil gecti ancak nasip oldu hamilelik
rabbim herkesin evladini hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin

Back