Amin inşallah ;(Dua ettim insallah korktugunuz olmaz. Her ne olursa olsun hayirlisi olsun allah büyüktür.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah ;(Dua ettim insallah korktugunuz olmaz. Her ne olursa olsun hayirlisi olsun allah büyüktür.
Amin inşallah. Çok teşekkür ederimGelişme olursa haber verin. İnşllah guzel olur hersey
Kızlar merhaba.
2 haziran beta 90
3 haziran beta 130
7 haziran beta 313 (beklenen adet günü)
10 haziran beta 614
Nasıl sizce
Evet, başlangıç çok iyiydi. Adete 6 gün kala 90 harikaydı. Ama 313 ve 614 hüsrana uğrattı beni. Tatile gitmiştik 1 hafta yattım. Ne deniz ne havuz. Hayırlısı artık ama 4.defa yaşamak çok zor. Artık kimyasala razıyım dış gebelik olmasın da..7 ve 10 haziranda ki artış biraz kafa karıştırıcı ama kalbini gönlünü ferah tut iyi düşün iyi olsun inşallah arkadaşım.
Saglikla ilerleyip kavuşmak nasip etsin inşallah Rabbim.
Ben sağlıklı gebelik olduğunu düşünüyorum canım Rabbim hakkında hayırlısını versinEvet, başlangıç çok iyiydi. Adete 6 gün kala 90 harikaydı. Ama 313 ve 614 hüsrana uğrattı beni. Tatile gitmiştik 1 hafta yattım. Ne deniz ne havuz. Hayırlısı artık ama 4.defa yaşamak çok zor. Artık kimyasala razıyım dış gebelik olmasın da..
Diğer 3 kimyasal gebeliğimde de kanama az olup ertesi gün yoğun regl oldum. Umarım haklı çıkarsınBen sağlıklı gebelik olduğunu düşünüyorum canım Rabbim hakkında hayırlısını versin
Kanama bende de oldu. Progestan kullandığımda geçti 1haftadaDiğer 3 kimyasal gebeliğimde de kanama az olup ertesi gün yoğun regl oldum. Umarım haklı çıkarsın
Sakın strese sokma kendini ben o hatayi cok yaptim canım sen yapma biliyorum kayiplar olunca insan ne hissedecegini bilmiyor ama sakin olmaya çalış lutfen. Belki o anlik ya da hastane değişikliği olduysa olmuş olabilir deger değişikliği inşallah Allahin izni ile herşey guzel olacak.Evet, başlangıç çok iyiydi. Adete 6 gün kala 90 harikaydı. Ama 313 ve 614 hüsrana uğrattı beni. Tatile gitmiştik 1 hafta yattım. Ne deniz ne havuz. Hayırlısı artık ama 4.defa yaşamak çok zor. Artık kimyasala razıyım dış gebelik olmasın da..
Bi arkadaşım 700lü değerlerde yaşadı kimyasalı malesef ama umarım dediğin gibi olur. Sabah erkenden gidicem doktora. Hayırlısı bakalımKanama bende de oldu. Progestan kullandığımda geçti 1haftada
Kimyasal da değer 600lere yükselmez, dış gebelikte de çok dengesiz yükselir. Senin değerlerin olağan bir yükseliş göstermiş aslında. Dediğim gibi hayırlısı olsun hakkında.
Sakın strese sokma kendini ben o hatayi cok yaptim canım sen yapma biliyorum kayiplar olunca insan ne hissedecegini bilmiyor ama sakin olmaya çalış lutfen. Belki o anlik ya da hastane değişikliği olduysa olmuş olabilir deger değişikliği inşallah Allahin izni ile herşey guzel olacak.
Doktoruna sordun mu o ne diyor?
Bilirim canım benim de bir kimyasal gebelim var digerlerinde nasıl panik oluyorsun yaşayan bilir ancak.Ahh o ufaklık içine düştüğünde nasıl stres yapıyor insan bilirsin, elde değil. Kanamam oldu bugün biraz. Daha önce de böyle olmuştu ve sabahına adetim tam sökülmüştü. Sabah doktora gidicem. İnşallah çok teşekkürler
Amin inşallah. Şimdi geldim hastaneden. Kese benzeri bişey gördü ama net olarak bu kese diyemiyorum dedi. Çünkü hcg değerimi garip buldu. Kan sonucundan sonra konuşalım dedi bekliyorumBilirim canım benim de bir kimyasal gebelim var digerlerinde nasıl panik oluyorsun yaşayan bilir ancak.
Rabbim insallah hayrli haberle dönmeni nasip eder, kalbini gönlünü ferah tut iyi düşün iyi olsun inşallah.
Inşallah bu sefer herşey güzel olacak Allahin izni ile.
Gittim doktora ama net konuşamadı kan verdim sonucu bekliyorum. Kese benzeri bişey gördü. Ekledim onun fotoğrafınıbende kimyasal yasadim 19 cikti sonra 16 oyle dustu deger kimyasalda bu kadar deger artmaz gibi kanama varsa normal dusuk olabilir dikkat et kendine agir kaldirma drla görüs
Insallah degerlerin artmiştir kendini strese sokmaGörünen bu. Beta dün 614 tü. Yine kan testi istedi sonucu bekliyorum
Bnm adetim bi hafta gecmiş beta 680 di yarin tekrar kan verecemGörünen bu. Beta dün 614 tü. Yine kan testi istedi sonucu bekliyorum
İnşallah. Hayatımın en uzun 2 saati buInsallah degerlerin artmiştir kendini strese sokma
Benim değer artışlarım garip. Şu an 1500lerde olması gerekirken dün 600lerdeydi. Kese benzeri bişey gördü ama net olarak bu kese diyemiyorum dediBnm adetim bi hafta gecmiş beta 680 di yarin tekrar kan verecem
Daha doktora gitmeyi düşünmüyorum en azindan bi hafta gecsin