• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Az artan beta hcg

Ramesy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2013
981
427
133
İstanbul
Kızlar merhaba.

2 haziran beta 90

3 haziran beta 130

7 haziran beta 313 (beklenen adet günü)

10 haziran beta 614

Nasıl sizce

Gayet iyi . Beta hcg degerleri ile ilgili ben de çok okudum sayfalari. İki güne bir test isteniyor değer iki katina çıkmissa gebelikden daha net bahsediliyor. Degerleriniz iki katina cikmis neden düşük diyorsunuz

Gayet iyi . Beta hcg degerleri ile ilgili ben de çok okudum sayfalari. İki güne bir test isteniyor değer iki katina çıkmissa gebelikden daha net bahsediliyor. Degerleriniz iki katina cikmis neden düşük diyorsunuz

130 dan 313 e çıkınca birkaç kişi dış gebelik olabilir dediler. Bayram tatilinde doktor bulamadım gerildikçe gerildim 3 kimyasalım da olunca :( 2 buçuk günde 313ten 614 e çıkması güzel haber dimi?

Değerler normal bence boşuna stres yapma hamileligin tadini çıkar.Drmu istedi bu kadar sik kan vermeni.Ben 10 yil once adet gecti kan verdim dr 2.tahlil bile istemedi şu gün gel kesegi gormeye dedi simdi insanlar cok sik kan verip gereksiz yere stres yapiyor

Değerler normal bence boşuna stres yapma hamileligin tadini çıkar.Drmu istedi bu kadar sik kan vermeni.Ben 10 yil once adet gecti kan verdim dr 2.tahlil bile istemedi şu gün gel kesegi gormeye dedi simdi insanlar cok sik kan verip gereksiz yere stres yapiyor

Dış gebelik olabilir artışın az dediler :( 3 kimyasal gebelikten sonra iyice stres yaptım ben de. Adete 6 gün kala 90la öğrendim. Şimdiye kadar kese görülmeliydi falan dediler. Bayramda da doktor yoktu strese boğdum kendimi malesef. 2 buçuk günde 313ten 614 e çıkması iyi mi?

tabiki değerler çok iyi
sakınnnn sıkma canını
doktorlar 48 saatte en az % 60 artmayı normal kabul eder ille de iki katı değil
ki değrelerin adet gününe göre çok çok iyi dış gebelik olsaydı bu kadar artmazdı milim milim artardı

Dış gebelik olabilir artışın az dediler :KK43: 3 kimyasal gebelikten sonra iyice stres yaptım ben de. Adete 6 gün kala 90la öğrendim. Şimdiye kadar kese görülmeliydi falan dediler. Bayramda da doktor yoktu strese boğdum kendimi malesef. 2 buçuk günde 313ten 614 e çıkması iyi mi?
Hic canıni sıkma 2 kat artmış degerlerin.Benim adetin 7.günü 1000küsürdü dr görunmez demisti 1 hafta sonra gitmistim oyle gorundu kese

Olmasi da olmamasi da nasiptir. Ama değerleriniz gercekten iyi. Kim tersini dediyse anlam veremedim. Siz stres yapmayin kendinize. Bizim de kese 2 haftada görünmüştü

tabiki değerler çok iyi
sakınnnn sıkma canını
doktorlar 48 saatte en az % 60 artmayı normal kabul eder ille de iki katı değil
ki değrelerin adet gününe göre çok çok iyi dış gebelik olsaydı bu kadar artmazdı milim milim artardı
Sanırım yine kimyasal :( az az kanamam başladı devamı gelecek gibi ;(

Kanamasi olup da hamile olanlar var. Tabiki umitlendirmek filan değil derdimiz ama doktorunuza gitme imkaniniz varsa gidin bi hemen. Progestron filan veriyorlar yada baska koruyucu iğne vuruyolar.

Sanırım yine kimyasal :KK43: az az kanamam başladı devamı gelecek gibi ;(
canım kimyasal gebelikte 600 beta hcg ler fazla biraz bana doktor 300 ken bile kimyasal gebelik için bu değer çok fazla demişti yerleşme kanamasıdır belki bence bi doktora git beta ver düşmeye başlamadıysa beta sorun yoktur

Kanamasi olup da hamile olanlar var. Tabiki umitlendirmek filan değil derdimiz ama doktorunuza gitme imkaniniz varsa gidin bi hemen. Progestron filan veriyorlar yada baska koruyucu iğne vuruyolar.
ayrıca katılıyorum progestan verir kullanırsın 9 ay kanaması olup doğuran arkadaşım var

Sanırım yine kimyasal :KK43: az az kanamam başladı devamı gelecek gibi ;(
Rengi nasıl kahverengimi insallah yerlesme kanamasidir.Benim adet günu geldi adet oldum sandım.7gün kahve seklinde gelince kan verdim .dr dusuk tehlikesine karsi progestan verdi ilaci kullanmistim 20gun surdu benim lekelenmem

Dua ettim insallah korktugunuz olmaz. Her ne olursa olsun hayirlisi olsun allah büyüktür.

Back