Az ama Öz olsun diyenler....:)

Böcük,narmik,tanıştığımıza memnun oldum,ben ufak ufak yatayım yarın yoğun bir gün olacak..
İyi geceler diliyorum,narmik çiçeğinle böceğini öpüyorum:KK54:

Narmik bayıldım ikizlerine ve mutlu aile tablonuza:nazar:Maşallah diyorum:nazar::nazar:
Çok sağolasın tubiş :)
negüzel demişsin, tam beni anlattın nasıl gelmem ? geldim işte burdayım
merhaba! :)

Sör'ü gördüm ben de geldim. :KK1:

Seramikmozaik, hayırlı olsun topiğin.

Hoşgeldiniz arkadaşlar.....:KK16: :KK16: :KK16:

Herkese günaydın bu arada....:KK16:

Sakin,huzurlu bir gün diliyorum....İşlerimi halledeyim tekrar geleceğim..............

günaydın canlar.
anca ayılyorum. yılbaşnda iyi kaçırmşım demek.alkol damarlardan anca çkıyor:21:

Son düzenleme:
Allah sağlıkla büyütmek nasib etsin.Amin :) Siz ne düşünüyorsunuz peki ? Kardeş konusunda ? :)

Benim en büyük sanatım onlar zaten......:KK17: Bebekken çok zorlandım evet..Tek başıma,yabancı ,ailelerden uzak bir memlekette tecrubesiz bir anne olarak prematüre 2 bebek bakmak hiç kolay değildi....Şu an kreşe gidiyorlar gerçi..İyi ki de göndermişim diyorum..Gelişimlerine katkısı çok güzel oldu...Bir annenin muhakkak dinlenebilmesi lazım....24 saat birlikte olmak mümkün değil artık...Şimdi bebekliklerindeki gibi emzir,doyur,alt al ,gazını çıkar iş bitmiyor..

günaydın

kardeş konusuna ben sıcak bakıyorum da eşim istemiyor :KK17: ikna edemiyorum adamı yaaa kızını çok seviyor ama yaşadığımız bazı olaylardan dolayı çocuk istemiyor ve ben buduruma kahroluyorum kızım kardeşsiz kalacak diye
...

Hiç sevmem böyle kasvetli havayı. Güneş hiç çıkmıyor burda:KK43: ben de güneşli havaya bayılırım.ant.da öyle demek :KK43:en azından haftasonu açsa ...

Son düzenleme:
Hiç sevmem böyle kasvetli havayı. Güneş hiç çıkmıyor burda:KK43: ben de güneşli havaya bayılırım.ant.da öyle demek :KK43:en azından haftasonu açsa ...
antalyada kş bir başlar güneşli gün sayıs çok azdır.. yağmur bir başlar taaaa marta kadar. kar olmaz ama yağmur fecidir. insanın içi daralıyor sorma..

Kanal d doktorum programında kimyager Şems Arslan tedavi amaçlı saça balyaj yapacak...Doğal ruj tarifi de vermiş ama kaçırmışım onu....

jöle,su ve saç balzamından oluşan karışım.Saça sürdükten sonra boneyle 30-35 dakika kapatılacakmış...Saç jolesi değil gıda jölesi olacakmış bu arada...Ayda 1 uygulanacakmış....Saç balzamı bildiğimiz saç kremi dedi...Yıpranmış saçların bakımında çok etkiliymiş........

Son düzenleyen: Moderatör:
Tuzla saç diplerine peeling yapmak saç dökülmesi olanlar için yararlı bir bakımmış...Yine ayda bir yapılmalı olduğunu söyledi....

Naklen yayın yapıyorum ben de ...:KK1:

Kanal d doktorum programında kimyager Şems Arslan tedavi amaçlı saça balyaj yapacak...Doğal ruj tarifi de vermiş ama kaçırmışım onu....

Hiç de hazetmiyorum o programdan ama o ruj tarifini izlemiş bulundum, senin şansına. Cidden güzel bir tarif ama kabul ediyorum.

1 yemek kaşığı balmumunu benmari usulü eritip içine 2 yemek kaşığı(aslında 1 yk dedi ama ekranda yazı olarak 2 yk göründü???) jojoba yağı, 3 damla mandalina yağı, 3 damla çıgılgan(ya da çığılgan) yağı ve 1 yemek kaşığı gliserini ekleyip renk vermesi için de pancar suyu ekleniyor, pancar suyunun miktarı rengi belirliyor, az ya da çok koymak renk isteğine kalmış. Bunu buzdolabına atıp soğutuyor musun donduruyor musun ne yapıyorsan artık oradan alıp kullanabiliyorsun.

Son düzenleme:
Saç beyazlamasını durduran serum :

2 yaprak kalanchoe çiçeği,2 tane ,ıslatılmış incir,yarım çay bardağı su...

Yaprak havanda ezilir,suyu süzülür.dğer malzemeler de aynı şekilde ezilerek ilave edilir,süzülür,3-4 saat bekletilir...Saç köklerine sürülür....Saçlarımızda 1 saat kalabilirmiş....Daha fazla kalmayacakmış...Yine boneyle kapatacakmışız...Haftada bir 3 ay boyunca yapılması makulmüş..........

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç de hazetmiyorum o programdan ama o ruj tarifini izlemiş bulundum, senin şansına. Cidden güzel bir tarif ama kabul ediyorum.

1 yemek kaşığı balmumunu benmari usulü eritip içine 2 yemek kaşığı(aslında 1 yk dedi ama ekranda yazı olarak 2 yk göründü???) jojoba yağı, 3 damla mandalina yağı, 3 damla çıgılgan(ya da çığılgan) yağı ve 1 yemek kaşığı gliserini ekleyip renk vermesi için de pancar suyu ekleniyor, pancar suyunun miktarı rengi belirliyor, az ya da çok koymak renk isteğine kalmış. Bunu buzdolabına atıp soğutuyor musun donduruyor musun ne yapıyorsan artık oradan alıp kullanabiliyorsun.

Denemekte fayda var...Not alayım bunları..Rujun rengi nasıl oluyor acaba :)

Bu arada ben de bir şey merak ettim, sen düzenli izliyorsan farketmişsindir. Ben en son 9-10 ay önce anne zoruyla izlemiştim programı, o zamandan bu yana sarışın sunucu hanımda bir değişiklik mi olmuş? Yüz ifadesi değişmiş sanki.:44:

X