Annen tepki vermez inşallah :)hahahh hiçte bilmem böyle şeyleri..
annemi aradım yanında ' evlensem mi ne yaşım da geldi geçiyor ' dedim ' anneee çok üzülüyorum diye ağladığın günleri unuttun bakıyorum ' dedi şakayla karışık kafamla ' bak bak' işareti yaptım ona da :)
'zamanı gelince olur eee ne yemek yaptın?' a bağladı sonra konuyu.. beklemiyor bile yani annem bile..
bakalım neler olacak perşembeden pazar a olanları yazarım pazar akşamı da ..
ben bide hep ilkbahar istiyordum hemen olmaz zaten anca seneye Mayıs falan... daha bir derdim var ile çok işimm var bence :)
Annen tepki vermez inşallah :)
Mayıs güzel olur oh mis gibi ilkbahar
İnşallah buraya artık hep mutluluklarını yazarsın yaa
ayyy ben de konularınızı bilmiyorum.Hikayenizi, özellikle 'müstakbel eş' inizin size neler çektirdiğini çok merak ettim :)
Hayırlı olsun inşallah mutluluklar :)
Olsun Mutluluktan uçtuğunuz haberler topiğinde daha güzel olmuş , dert lafını duymayalım artıkbeni bir derdim var dan almışlar hemen
benim bir derdim var dı ama sonra böyle oldu ya yapmayın...
canım inşAllahh.. seninde hep mutluluğunu okumak istiyorummm
bi 50 sayfalık bide yine onu takip eden bir konum vardı.. günlük olmuştu artık :)
zamanınız varsa okuyun sevinirim ..
Kızlarrr,
Ay nasılsınız öncelike?
Değişmiş buralar ben ev taşırken güzel olmuşta ben konunun altına nasıl devam edileceğini bulamayıp yeni konu açtım. Size bişey dicem ay şey;
Evleniyorum galiba... Teklif aldım.. Ay konularımı biliyosunuz zaten ay ay diyip duruyorum..
Ben evleniyorum galibaaaaaa
hemende bye ı yapıştırmış nereye gidiyosun ayKızlarrr,
Ay nasılsınız öncelike?
Değişmiş buralar ben ev taşırken güzel olmuşta ben konunun altına nasıl devam edileceğini bulamayıp yeni konu açtım. Size bişey dicem ay şey;
Evleniyorum galiba... Teklif aldım.. Ay konularımı biliyosunuz zaten ay ay diyip duruyorum..
ay ay neler yasadıgını cok merak ettimya benim eski konularımı bilen bilir neler çektim kızlarrrr, tanışalı 1 sene bitti geçenlerde ama ben 10 yıllık ilişki yaşlılığı gibi hissediyorum. Çok şey oldu ama sevgisi şuramda(!) hiç bitmedi, olmaz dedim, olmaz dediniz, unut dediniz, bırak gururun yok mu dediniz, yapma ! dediniz.. yaptım, sevdim, unutmadım , korktum , vazgeçmeyi düşündüm geçemedim, şehir değiştirdim...
Ağlamalarım, sayıklamalarım onları hiç saymıyorum. Ama son durum bu..
Ya benim umudum hiç bitmemişti hani buraya gelip ağlayarak olmayacak artık biliyorumlar yazarken dahi içim olacak be olacak kızım dur diyordu... Allah kabul etmeyeceği duada ısrar ettirmezden yürüdüm gittim işte..
Alllaaah çok şükürler, darısı başınalar, teşekkürler...
AY GENE SALAK AŞIK OLDUM BEN
ay ay neler yasadıgını cok merak ettim
Tebrikler canim ..Kızlarrr,
Ay nasılsınız öncelike?
aslı teşekkürler yetmedi ama bu kadar anlatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?