- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.420
- 1.123
- Konu Sahibi bigunmutlaka
herkes süper akıl veriyor da, konu sahibinin çocuklarına karşı bir sevgisi yok ki.. "çocukları getir bana bırak" demedikçe verdiğiniz önerilerin bir faydası olmayacak..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
para arkadaşım para. paranı bastır bakıcında olur kendine özel alanında olur en afillisinden kitap eğitici oyuncak ve çocuklar stres atacak kadar yeten bir sosyal hareketliliğinde olur...
bu kadınla onlar bir değil ki kadıncağız evden haftada 1 gün çıkıyor... ve işin aslı aşkla da ilgilenmiyor çocuklarıyla.. artık sürekli aynı konu. bence sorunu kökten çözecek bir çözüm bulmalı. ben işe girmesini söylemiştim. yine söylüyorum çalışmalısın.
Facebook ta yine benzer guruplarda takip ettiğim kendi aktivitelerini kendileri yapan annelerde var. Ben parayla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Büyük kızı okuldayken küçük kızını yanına alıp gezedebilir birbuçuk yaş çok ufak değil ki. Hergün iki saat parka bile çıksa yeter bence.
para arkadaşım para. paranı bastır bakıcında olur kendine özel alanında olur en afillisinden kitap eğitici oyuncak ve çocuklar stres atacak kadar yeten bir sosyal hareketliliğinde olur...
bu kadınla onlar bir değil ki kadıncağız evden haftada 1 gün çıkıyor... ve işin aslı aşkla da ilgilenmiyor çocuklarıyla.. artık sürekli aynı konu. bence sorunu kökten çözecek bir çözüm bulmalı. ben işe girmesini söylemiştim. yine söylüyorum çalışmalısın.
yok be kuzum,kk daki saçı süpürge anne modeli gibi yazmadı çoğu kişi.keza ben de öyle değilim biliyorsun.Herkes saçını süpürge eden anne modeli olmaya uygun olmayabilir,ben takdir bile ediyorum çok açık yazıyo,topa tutulacağını bilerek yazıyo
Benimde var başımda iki tane şimdi birde 3. Geliyo ne yapalım bizim kaderimız bu oğlum da kızımda çok yaramaz ben bi tarafı toplarken onlar diğer tarafı yıkıyor bende istiyorum düzenli tertipli olmayı ama olmuyor biz gecemizi gündüzümüze katarken erkekler ben yorgunum sabah erken kalkıyorum yoruluyorum biz yorulmuyoruz sanki bide eve gelip yemek daha hazır değilse cıngar çıkarırlar çok duydum kocam dan seni ne diye aldım sen kadınsın yapmak zorundasın diye bende tahammül edemiyorum kusura bakma sen çare arıyorsun sende kendimi görünce bende dayanamadım yaz dedim kendimeKorkuyorum kendimden gectim camin onune oyle bakiyorum kendimi bosluga birakasim var sonra bi kendime geliyorum kizlarima bakiyorum sacmaladigimi fark ediyorum sonra ev timarhane gibi bana geliyolar sadece sessizlik istiyorum hic bisey duymamak..
Kucagima yapisik surekli mizlayan 1,5 yadindaki kizim anne hadiii bi bak diye bagiran buyuk kizim...ev daginik tam baslayip toplayim derken arkamdan hizla dagiliyo botlar ayakkabilik salona tasiniyo cekmeceleri topluyorum tam tamam diyorum aninda arkamdan geri bosaltiyo ufaklik..oyle cok ses varki kafamda resmen ugultu...esim desen var guya ama aslinda hic yok...
Yapmam gereken seyler hic bitmiyo yardim eden yok hicc yardimci tutcak durum yok ise girsem bakici yok psikolojik destek zaten aliyorum
Simdi sukret vs.. gelicek.. ediyorum ..cocuklarim saglikli bin sukur ama coookk zorlaniyorum uyku desen gende 4 saat zor uyuyorum kizim musade etmiyor oburunun okul ders dunya kadar yanina oturmadan yapmiyo zaten gonulsuz..birebir ilgi istiyor
Esimle konustum kavga ettim yardim destek istedim hic yok demez hallederiz der ardi gelmez yildim artik herseyin yuku bende e biliyorum bi ben degilim turk kadini boyle fedakar cefakar..demekki ben sorunluyum demekki kafayi siyircam elimde degil demekki totom sıkıya gelmiyo ha benim hatam yok mu var madem bu kadar dayaniksizdin madem annelik seni cok geriyodu sana gore degildi ikinciyi yapmasaydin deyin cok dogru..ben hakettim kendimi unutup kendimi adamak beni gerdi tuketti ve ne yazikki bu yasadiklarimin bitcegine inancim yok ishan etmiyorum ama boyle yasamayada gucum yok kendimi gectim bana hersey mustehak allah kizlarimin yuzune baksin onlar icin bana guc versin
Çocuklarınızı yük/kambur olarak görmeyi bırakın acilen. Bakın her konunuzda var çocuklarınız, eşiniz tatile gidelim hatta annenide alalım demis,ona bile konu acmışsınız,eşimle gezmek başbaşa kalmak istiyorum diye. O çocukların günahı ne? Sizin hergün nasıl bir psikoloji ile uyanıp,nasıl davranacağınızı kestiremezken o çocuklardan nasıl davranmasını bekliyorsunuz? Kızım huysuz diyorsunuz,doğrudur ama inanın onun karakterinde %10 varsa huysuzluk,geriye kalan %90 lık kısım sizden geliyor. Bakın çocuklarda hissediyor sizin bu dile getirdiklerinizi emin olun,ona göre davranıyorlar. Evim dağıliyor diyorsunuz,yemek yerken döke saça yiyor diyorsunuz ama sizin ilginizi çekmek için yapıliyor bunlar emin olun,fazla tepkiler verip,hasta olucam beni üzmeyin dahi diyebiliyorsunuz,çocuklarınızı içten yaraliyorsunuz yapmayın.Birde ben 1 gunumden bahsedeyim
Evet sabah hergun 6.30 da iki kizimda kalkar ve ben her sabah uyaninca bugun cok sabirli olucam kizima guzel davrancam deli gibi davranmak bagirmak yok diye kendimi telkin eder oyle yataktan kalkarim Giderim kizimin odasina hadi bebegim hazirlanalim okula gidelim derim operim sarilirim ama o saolsun 15 dk icinde icimdeki canavari ortaya cikarir elini yuzunu yilarken bagrir beni tersler sacini yaparim boyle istemiyorum masa yap der okulda maşa olmaz deyince zaten hic bisey yapmiyosun biktim vs...beni tahrik edene kadar soylenir yani hemen sinirlenmek yok diye yine uyaririm kendimi..kizimida bak beni uzme sana kizmayim bak uzme beni hasta olucam lutfen diye..ama yooookk herseye mizik mizik sanki o benim annem bi ters ters konusma bi azarlama derken babasiyla cikiyo evden
Biz kucukle kaliyoruz onla cok iyiyiz opuyoruz bogusuyoruz gelip oyle saatlerce oksar beni onla ilgili en gerdigim an
Mutfaga girip ugrasip ona biseyler haziiyorum birlikte yiyelim diye ama ne versem saga sola tukurur kahvalti aliskanligi sevdigi hic bisey yok eline meyve veririm minik minik isirip evin heeerrrr yerine tukurur bi lokmasini yutmaz sonra ben yeterrrr diye bagririm ama anindada pisman olup ozur diler sarilirim kendime hakim olamiyorum ofke kontrolu yok
Mesela ben yatak ortuyorum o gardolaba girer oturur kapi surgulu..saniyeler icinde koyafetler yerde oyuncak dunya kadar..dokuyorum onune yok bitanesiyle oynamiyor en sevdigi sey duvarlari yazmak ve ortaligi dagitmak bi odayi toplayip kapiyi cekiyorum oglen cocuk okuldan gelir diye sevcegi seyler yapiyim diyorum ama yokki hic bisey sevmiyo ikiside .. herseyi yapiyorum her cesit yemek pasta borek kurabiye..yerine gore hersey pisiyo evde ama aglamalar ogurmeler ugrastigimla kaliyorum yaptigim yemek sadece esim tarafindan yeniyo onlar her aglayip yemeyisinde kendimi balkondan atsam ya sakat kalirsam vs... diye salakliklar dusunuyorum saclarimi yola yola aglamak istiyorum yaaa benim temel sorunum annelik...olmuyo yaa ben tukeniyorum ben nefes alamiyorum yatmak istiyorum surekli yatmak esimle basbasa flort etmek ozume donmek gezmek alisveris yapmak
Kendimi adamak heran onlari dusunmek beni geriyo ama gel gorki dusunmeden de olmuyo cocuklarimdan asla vazgecmem onlar hayatimda olmazsa olmaz ama onlarlada olmuyo yasamiyorum sanki...sanki bi robotum onlarla parka gitmek oyun oynamak odev yapmak hepsi geriyo beni belki diyorum ben olsem ben yok olsam onlar daha saglikli buyuyecek ama iste bakcak kimse yok ben olsem kim bilir kimler bakicak akraba yok es dost arkadas kimse yok sanki bi evrende tekiz gercekten oyle kv var ama uzak oturuyo arti faydasiz..hayata pozitif bakamiyorum evet ikinci cocuk benim hatam bana hersey mustehak ama bunun sonu yok emeklisi yok..omur boyu sirtimda kambur evet belki kizcaksiniz bence oyle ayagimin prangasi sirtimin kamburu...ben sadece kafama gore yasadigim sorumluluk olmadan canimin istedigini yaptigim hayatimi ozluyorum ve bi daha yuzumun gulcegine inanmiyorum karamsarim umutsuzum bu hayati hem kendime hem sevdiklerime zehir ediyorum evet mutlu anne mutlu cocuklar da yok yaa ben olamiyorum malesef olamiyorum inancliyim dua ediyorum sukrediyorum ama icimde bi kara bulut var surekli cikiyo ortaya
Benimde var başımda iki tane şimdi birde 3. Geliyo ne yapalım bizim kaderimız bu oğlum da kızımda çok yaramaz ben bi tarafı toplarken onlar diğer tarafı yıkıyor bende istiyorum düzenli tertipli olmayı ama olmuyor biz gecemizi gündüzümüze katarken erkekler ben yorgunum sabah erken kalkıyorum yoruluyorum biz yorulmuyoruz sanki bide eve gelip yemek daha hazır değilse cıngar çıkarırlar çok duydum kocam dan seni ne diye aldım sen kadınsın yapmak zorundasın diye bende tahammül edemiyorum kusura bakma sen çare arıyorsun sende kendimi görünce bende dayanamadım yaz dedim kendime
Herkes saçını süpürge eden anne modeli olmaya uygun olmayabilir,ben takdir bile ediyorum çok açık yazıyo,topa tutulacağını bilerek yazıyo
Benimde var başımda iki tane şimdi birde 3. Geliyo ne yapalım bizim kaderimız bu oğlum da kızımda çok yaramaz ben bi tarafı toplarken onlar diğer tarafı yıkıyor bende istiyorum düzenli tertipli olmayı ama olmuyor biz gecemizi gündüzümüze katarken erkekler ben yorgunum sabah erken kalkıyorum yoruluyorum biz yorulmuyoruz sanki bide eve gelip yemek daha hazır değilse cıngar çıkarırlar çok duydum kocam dan seni ne diye aldım sen kadınsın yapmak zorundasın diye bende tahammül edemiyorum kusura bakma sen çare arıyorsun sende kendimi görünce bende dayanamadım yaz dedim kendime
Korunma yetersizliğinden neden olucak ama arkadaş gibi kafama çokta takmıyorum çocuklarla gün içinde ilgileniyorum zaten büyükte okulda gecede ev işleri ama insan bazen yetisemiyo benim eşimin hafta sonuda yok dükkan sahibi olduğu için insan bazen bunalıyoMadem öyle bir hayatınız var neden 3.çocuk
Gerçekten soruyorum eleştirmek amaçlı değil
Cevabınizi merak ediyorum
Doğru diyorsun ama çözüm önerilerini dikkate almıyor ki konu sahibi. Bak her konusunda sayfalarca yazılıyor ama hep aynı. Zaten büyük kızı okulda yarım gün,etude vermek meselesi değilki, versede bitmeyecek çünkü o tamamiyle farkli bir hayat istiyor,olması mümkün olmayan ütopik. Olmadıkça çocuklarını yaraliyor. E ne günahı var çocuklarının? Çocuklar ne verirsen onu alıyor birazda. Düşünsene her an ne yapacaģi belli olmayan biri var karşında,adeta bütün hıncını senden çıkariyor,ne yaparsın? Sende benzersin ister istemez. Hepimiz bunalıyoruz ama çıkipta çocuklarım bana yük/kambur diyebilen birine bravo ne kadar açıksözlu demek doğru değil. Bir sorunu var konu sahibinin,aşması gerekiyor,yazık günah o çocuklara.Karşımızda camın önüne geçip boşluğa bakıyorum diyen bir insan var yahu, mantıklı laflar etmesini bekleyen varsa çok bekler yani, ben de panik atak var oğlum uyurken beşiğinde iken ya camdan düşerse diye korkup odasının kapısını kilitlediğimi bilirim psikolojik sıkıntılar böyle,değişik,kadın tedavide görüyo, uykusuzluk başlı başına insanı mahveden birsey zaten,kadın çocuğunu etüde veremiyor ama kocası spora gitme derdinde,ona gelince para var, üstelik 2.çocuğu isteyen kendisi,bana kalsa ilk çocuk içinde erkenmis ama anne olmadan anlayamadı demek ki
Çok üzülüyorum bu duruma. Mutsuz bir kadın mutsuz bir evlilik görmekten bıktım. Üstüne mutsuz ailede yetişen çocuklar.Benimde var başımda iki tane şimdi birde 3. Geliyo ne yapalım bizim kaderimız bu oğlum da kızımda çok yaramaz ben bi tarafı toplarken onlar diğer tarafı yıkıyor bende istiyorum düzenli tertipli olmayı ama olmuyor biz gecemizi gündüzümüze katarken erkekler ben yorgunum sabah erken kalkıyorum yoruluyorum biz yorulmuyoruz sanki bide eve gelip yemek daha hazır değilse cıngar çıkarırlar çok duydum kocam dan seni ne diye aldım sen kadınsın yapmak zorundasın diye bende tahammül edemiyorum kusura bakma sen çare arıyorsun sende kendimi görünce bende dayanamadım yaz dedim kendime
Korunma yetersizliğinden neden olucak ama arkadaş gibi kafama çokta takmıyorum çocuklarla gün içinde ilgileniyorum zaten büyükte okulda gecede ev işleri ama insan bazen yetisemiyo benim eşimin hafta sonuda yok dükkan sahibi olduğu için insan bazen bunalıyo