- 24 Mayıs 2010
- 7.753
- 9.874
- 448
- Konu Sahibi bigunmutlaka
Eşin spora başladı mı. O da göbeğinin derdine düşmüş. Allah sabır versin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben evde olsam yanıma alır uyurdum, arada uyansa da emzirip tekrar uyumamızı sağlardımSizin probleminiz kesinlikle uykusuzluk, yukarıda da yazdım neredeyse aynı yaşlarda iki kizim var, çocuktan çocuğa tabi değişir ama yine de yaş olarak çamurdan çıkmış diye tabir edilen zamandayiz, yanı daha kolay zamanları, büyük odev yaptıktan sonra biraz telv izlesin, sonra ikisini alıp evcilikoynayin ama en önemlisi uyku sorununu çözün, yanınıza alıp emzirin vs uykusuzluk insanın kimyasını bozuyor....
Spora yazilma isi yatti simdilik gezmesi baliga gitmeside belesci..bildigin cebinde para olmasada geri kalmiyor nerde beles oraya yerles oyle bi tip iste gerci belki haklidir erkenden evlenip iki de cocuk yaptik simdi kaldoramiyoruz ben anneyim mecburum toplumun deger yargisi boyle degilmi anne ne icin var yaa bisey deyim mi gerisini sen dusun tuvalete gircem kizim tv unitesine tirmanip atliliyo raflara hatta peteklere tirmaniyo inan iki kere dusunuyorum cok sıkısmayinca wc ye bile gidemiyorum en son sabah 7 de yedigimle duruyorum hazirloyorum kuruyorum anne kiz yeriz iceriz oynariz birlikte isi gucu yanlarunda yaparim diye ama cocuklar saolsun aldigim nefes haram resmen oyle insanliktan ciktim ki her iki lafimdan biri anasiz kalin sizde rahatlayin bende diyorum artik o kadar cigrimdan ciktimSenin yorulman sinirlenmen cok normal. Ilac kullanacagina o kocan yardim etsin. Kendini dinleteceksin bunun baska yolu yok. Seninki spora gidecek içecek balıga gidecek parayi nerden buldu etüde para yoksa.
Buyuk kiz cenesiyle yiyo beni acayip eke laf yetistiremiyorum dagittigini topla deyince her iside ben yapiyom hani benim gorevim odev yapmakti diyo o zaman sende odevi yap diyo:) okul nasil gecti diyorum napcan ne sorup duruyosun diyo..keske kardesim simarsada odev yapamasak diyo o ayri bi dunya herseyi aglayarak konusmasida ayri delirme sebebiBüyük kızı en azından kendi döktüğünü toplamaya alıştırsanız, olmaz mı?
Henüz çok mu küçük yoksa.
Yok yaa oyle degil yuzgoz olduk oyle rahat oyle vurdumduymaz gamsizki aksam gelince alir eline telefonu dunya umrunda olmaz biraz bagrirsam iki ilgilenir uyutur sonra dunyayi kurtarmis gibi soyler dururEvde biraz otorite eksikligi var gibi geldi bana. Fazla mi yumusaksiniz ne...
o zaman en azindan uyutma isinin onun görevi olduğunu söyleyin ve kararli olun.Yok yaa oyle degil yuzgoz olduk oyle rahat oyle vurdumduymaz gamsizki aksam gelince alir eline telefonu dunya umrunda olmaz biraz bagrirsam iki ilgilenir uyutur sonra dunyayi kurtarmis gibi soyler durur
Zaten soylenenleri dikkate almak icin yaziyorum ilaclar cok yan etki yapiyor baska hastakiklarimida tetikliyor dozu ondan artirmiyolar kucuk kizimi gece kalkmamasi icin biberona alistiriyim dedim olmadi tutmuyor gece karnida tok yinede kucagima almadan susmuyor 4 kere uyaniyor buyuk te dikkat daginikligi var oturup yaninda durmazsam hersey yanlis oluyo 2 saatte iki satir zor yapiyo temizlikci tutcak para kalmiyor adam gunluk para birakiyor onla bile yartismaktan kendi derdimi ablatmaktan gina geldi kafa basmiyo tamam haklisin diyo ayni kafa devam..tinlamiyo aksam 1 saat bile kafasi kaldirmiyo zoraki ilgileniyo bunu hissedince ayri bi sibirleniyorum
Buyuk kiz cenesiyle yiyo beni acayip eke laf yetistiremiyorum dagittigini topla deyince her iside ben yapiyom hani benim gorevim odev yapmakti diyo o zaman sende odevi yap diyo:) okul nasil gecti diyorum napcan ne sorup duruyosun diyo..keske kardesim simarsada odev yapamasak diyo o ayri bi dunya herseyi aglayarak konusmasida ayri delirme sebebi