Ayyas psikopat bir adam basima bela oldu

Ya bunun bide yabancı uyruklu evlenme vaadiyle kandırılan şaşkın damat versiyonunu yapabilirmisiniz çok güzel olmuşta

Üzerine elin arabasını alıp oh bedavadan kullanmışsın hala 6 binin hesabını ne yüzle yapabiliyorsun. 6 bine o arabayı kim verir sana onu bi düşün. Adama ümit verip araba yaptırmışsın üstüne. Ne cesaret ya. Dua et adam sana başka birşey yapmasın. Sen şimdi kendini de avutuyorsundur ben mi istediiim ben mi yap dediiim. Yok ya istemem yan cebime koy. Hadi hadi bekleme yapma!

İşyerinizden biriyle böyle bir duruma girmeniz bile o kadar saçma ki.
Adam size arabayı verdiğinde, ne münasebet! diyemediniz mi?
Bana böyle birşey diyecek adamın alnına arabayı çarpardım valla.
Tahminimce yaşı da büyüktür. Yaşı kaç?

Ya bunun bide yabancı uyruklu evlenme vaadiyle kandırılan şaşkın damat versiyonunu yapabilirmisiniz çok güzel olmuşta
Yani onu tam olarak bilmiyorum ama muhtemelen şöyle olmuştur :)
Hayrettincan kendi halinde yaşayan hafif abazan bir Anadolu delikanlısıdır. Birgün telefonu çalar, cevapsız çağrı. Hayrettincan hemen geri döner ulan ne oluyor diye.
-alüü beni aramışın
-ahh hello yakışıklı ben Nataşa. Seninle evlenmek istiyorum.
-olur olur ben gerdek gecesine ay aman pardon yani düğün hazırlıklarına başlıyorum.
-ama my love sana gelmem için para lazım.
(abazanlıktan gözlerinden ateş saçan Hayrettincan, kız istese böbreklerini paket edip göndermeye hazırdır)
-ne demek balım, al sana 5 bin dolares.
-yolla my love yolla gelsin. seni çok I love you :)
Para yollanır. Karşı taraftan para tahsil edilmiştir. Fakat çooook garip bir şekilde hayrettincan aşkitoşkosunun telefonuna ulaşamamaktadır. Fakat hayrettincan yine kötüye yormaz ve ulan kesin kızın başına bişey geldi yoksa o beni böyle terk etmez, o bana aşık diye avunur. Aynı zamanda facebooktan yeni kızlar eklemektedir.

The end.
Sanırım böyle bişey olmuştur damadımıza :)

insanin nikahli kocasi ortak alinan arabayi bile karisina verirken 50 kere dusunuyor
veren ayri bi rahatta siz daha bi rahat geldiniz bana
sizin bozulan arac nerede butun bunlar olurken?
neden kendi aracinizi yaptirmiyosunuzda elin herifinin gonderdigi arabayi ustunuze zimmetleyip birde arizaliydi diyip gidip takas ediyorsunuz?

Bize ödenen kahvenin lafı yapılıyor millet çıkmadığı kıza araba alıyor. Babam almaz kız bana araba. Altında nasıl bişey aramadın?
aynen ya sdsada
kendi arabamı kendi her şeyimi kendim alıyorum kimse bana bir şey almıyor nedense:))

eski is yerimden evli bir abi bulgar bir kadina boyle bi 5 bin kaptirdi kadin polislerle sorun cikti bi 5 bin daha lazim diyip 10 bin parayi aldi pır
sabah adam ise gelmedi kalp krizi gecirmis baypass olmustu sanirim narkozdan uyaninca hala bes bin on bin sayikliyomus

Bu devirde tanımadığı birine kim durduk yere araba hediye eder ki, ya da siz niye kabul ettiniz aracı? Tanımadığım biri bana çiçek yollasa geri gönderirim. Valla kusura bakmayın hatalısınız, tanımadığınız adam size araba yollarken niyetinin amacının ne olduğu belli bir de üzerinize almışsınız aracı. Hala mantık çerçevesine oturtamadım yani şu anlattıklarınızı, bu işte anlatmadığınız başka şeyler var..

Ses kaydı mı aldınız?
Çok garanticisiniz.
Benim Bi arkadasım vardı bu tarz adama benzer birisiyle tanıstı adam buna ev açtı içini döşendi altınlar setler aldı el üstünde tuttu 1 hafta içinde dünyayı ayagına serdi imam nikahı koyalım dedi sebebide adamın evli olması sonra arkadas aldığı bütün herseyi geri verdi de öyle kurtuldu adamda en zengin müteahhitlerden biriydi

Erkekler vermeyi sever.. tabi karşılığı olursa
Arkadaşınız iyi ki kurtulmuş yoksa sıfatı farklı olurdu.

Bu ne rahatlık anlamadım gitti. Hakaret ettiğin adamdan aşağı yanın yok. Bir de beleş kullandığın arabanın yanında 6,000 TL'nin hesabını yapıyorsun. Şaka mısın sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…