- 24 Haziran 2019
- 189
- 114
- 53
- Konu Sahibi Minikserce06
-
Sevgili olmadan mi size araba verdi peki bana eksik anlatiyorsunuz gibi geldi bu kadar masum degilsiniz bir de arabayi üstünüze almak dışında benimseyip takas bile yapmissiniz yolunacak kaz sandiniz adami galiba konu cok eksik ve sizin anlatmadiginiz seyler var bence..Adamın tavrina gelince size ders olmalı..Ne bileyim sevgilim der bir iftira atar direk cikip patronlar ile görüşür bilemiyorum
Rezil edilmek istemiyorsaniz 6 bin peşinde kosmayacaksiniz araba kiralamış gibi dusunceksin. Kim bu devirde karşılıksız iş yapar yahuTepkileri anliyorum hata bizler icin sizleein fikirlerini almak istiyorum ben arabayi istemiyorum alsin götürsün. Devrini istesin .ia yerine gelip rezil etmesi sikinti .ben ailenize giderim dedim geldigin gibi öldürürüm dedi ve ben nisanliyim dedi ben sok oldum
En baştan almanız hata. Almasaydınız geri vermekle uğraşmazdınız.Yalniz araci ben gero verme niyetin deyim zaten ama almadi beyfendi bugunde ses yok
Sürekli emanet bu mesaji araç bende diye msj atıp arabayi iyisiyle takas edip 6 bin tl masraf ediyorsunuz.
Kuzum siz kendinizi kandirmissiniz ama adam kanmamis.
Tırnağın varsa kaşıncan yoksa bakıncan derler.
Kimse emanet aldığı aracı değiştirip üstüne 6 bin harcamaz yemezler, yememiş.
Tamirdeki arabaya ne oldu acaba?hayır konu sahibesini bir an galeride çalışıyor sandım.:)
araba tamir olana kadar üstüne almak nasıl bir saçmalık.
tabi konuyu daha makul hale getirmek içinse bilemem zira bana tamirde araba varmış gibi de gelmedi.
cin olmadan adam çarpmaya çalışınca böyle oluyor işte.
Tamirdeki arabaya ne oldu acaba?
Valla nasıl bir araba tamiri anlamadım araba akerdiyon oldu heralde tamiri bu kadar sürüyorhayır konu sahibesini bir an galeride çalışıyor sandım.:)
araba tamir olana kadar üstüne almak nasıl bir saçmalık.
tabi konuyu daha makul hale getirmek içinse bilemem zira bana tamirde araba varmış gibi de gelmedi.
cin olmadan adam çarpmaya çalışınca böyle oluyor işte.
Valla nasıl bir araba tamiri anlamadım araba akerdiyon oldu heralde tamiri bu kadar sürüyor
Hadi diyeceğim kaza yaparsa ya da hatali kullanirsa cezalar kendine gelsin diye de araba veren adam ceza odemesini kızın yapacağına zaten inanır hatta umursamaz bile.
Bu yağlı kapı dur iki ekmek banayim usulü olmuş ama millet kaçın kurası valla o ekmeği susuz yedirirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?