Ayyas psikopat bir adam basima bela oldu

Oncelikle yok emanet dedim vs. Diyerek burada ki insanları kandirabileceginizi sanmayın. Baktınız adam araba yolladı, siz de bir ışık yandı adam hazır başka şehir de tam yolunacak kaz. Siz, araba size geldikten sonra adama ışık yakip ümit vermeseniz vekalet yollamazdı. Hazır vekâlet te geldi araba benim olsun, bir sıkıntı da basarim tekmeyi diye düşündünüz.
Çünkü çok naif düşünceli iyi niyetli, adamın size meyli olduğunu anlamamak icin salak olmak gerekir. Ki bu durum arabayı üstünüze alıp bir de değişim yapip masrafta yapmanızı açıklıyor. Buna bizim buralarda dost tutmak diyorlar. Bence tekte araba degildir, bu işin içinde yardim borç kisvesi altında para isi de vardır. Ve bence yüz de 90 adam evli ve siz de bunu biliyorsunuz

Tabi adam bu kadar yedirmenin üstüne beklediğini alamayınca delirdi tabi. Kim kime bu sevir de karşılıksız 10 lira verir.
Yani bu naif saf iyi niyetli kadın pozlarını bırakın.
Ki ayrica adam evli olmasa işyeri icin bu kadar korkmazsanız. Ne var yani arabasını aldim, adam bana taktı veya sevgilimdi simdi iftira atıyor deyip geçersiniz. Sonuçta biriyle sevgili olmakta araba almakta ayıp birsey degil. Isten çıkarılmaya neden olmsz. Ama evli adamların parasını yiyen kadın pozisyonunda olmak çok ayip birsey ve duyulursa hem rezil olursunuz hem de işinizden. O adamın elinde kim bilir ne mesajlar var ki bu kadar korktunuz rezil olurum diye.

Adam da çok cesaretliymis eger bu işten sıyırmak istiyorsanız adamın karısı kim sosyal medya vs den bulun ve sizi rahatsiz etmeye devam ederse direkt karısıyla konusacaginizi ayrica savcılığa gidip şikayet edeceginizi ve evine bu iddiaların yazılı olduğu celp gideceğine dair gözünü korkutun
Bu teori gerçek olabilir mi ya ağzım açık kaldı😲😲😲

Sadece emanet olamaz, arabanın karşılığında nasıl bir bedel ödemeyi vaad ettiniz?
kocası karısına almıyor araba, bu nasıl bir ‘beyefendi ‘ ki böyle araba dağıtıyor?
otel motel bir şeyler gevelemişsiniz bu işin dibi karanlık.
Hadi adamı düdükler arabanın üstüne konarım diye düşündünüz diyelim ama hiç mi aklınıza gelmiyor, çalıntı mı, suça mı karıştı vs diye?
Adam şu sana telefon alacaam hani ellemeli diyen bilal gibi bişey belliki :KK70:

Sadece emanet olamaz, arabanın karşılığında nasıl bir bedel ödemeyi vaad ettiniz?
kocası karısına almıyor araba, bu nasıl bir ‘beyefendi ‘ ki böyle araba dağıtıyor?
Hadi adamı düdükler arabanın üstüne konarım diye düşündünüz diyelim ama hiç mi aklınıza gelmiyor, çalıntı mı, suça mı karıştı vs diye?
Aklına gelmiş bence ki elden cikarip yenisini almış..

Bence başta işler hoşunuza gitmiş, ama sarpa sarınca kurtulma çabası içine girmişsin iz. Günahını dahi bedava vermeyen bir toplumda, aracı hediye etmek hemde cikarsi saçma geldi. Ben derdim ki bu hediyeyi verdi ama acaba benden beklentisi ne?

Sizlerden fikir almak istedim .bir beyfendi is munasebeti ile tanıştığım kendisini iyi niyetli olarak aktardi ve arkadaş olarak konuşmaya başladık. Bir ay gibi bir sure ile dostane gunluk mevzular dan bahsettik benim aracim bozuldu .tamirde iken bana bir araç gonderdi takasa aldigini kullanabilecegimi soyledi ben ise emanet kullanmam dedim.once arac geldi bana bir arkadasi teslim etti bahsettigim beyfendi baska bir ilde yasiyor .sonra bana vekalet gönderdi araci uzerine al dedi .ve ben aldim .her konusmadada emanet oldugunu beyan ettim .o ise benum hediyemdir dedi durdu.aradan gün geçti arac hem hasarli hem arizali idi temiz bir araba ile takas edeyim mi dedim senin karismam dedi temiz bir araba ile takas ettik.gel zaman git zaman surekli söyledim emanet gero vericem dedim .almadi notere gel vekalet gonder defalarca soyledim .istanbula sehir disina cikmam gerekti beyfendi gelmek istedi benimle ve geldi ben islerimi hallettim beni bekledi .kaldigi otelde.velhasil aksam zil zurna icti herhangi bir yakinlasma cabasi olmadi ve gerçekten bir sey hissetmiyorum.ama ayyas vari hali egolu tavirlari beni sinirlendirdi ve kavga ettik istanbul dönüşü kavga devam etti.ve içinden bir canavar çıktı .sarhos haliyle aramis sahsima hakaretler ediyor zekam kaldi ne insanlığım. Ben bir firmada muhasebeciyim gelicem patronlarina anlaticam beni kandirdi aracimi aldi diyeceğim seni oradan kovduracacim bile dedi 5 senedir bu firma ile calisiyorum.ama mutaassip insanlar kesin kovulurum.velhasil aracinin devrini al dedim tamam bir galerici yönlendireceğim dedi ve ben yeni arabaya 6000TL de masraf yaptim .harcandığımi verin arabayi alin dedim.bu konusma sonrasi bir daha telefonlarını açmadım .bana seni öldürürüm seklinde tehdit etti.12 kez filan aradi acmadim .bu tartisma dun yasandi bugun ses cikmadi gelen giden yok.bu arada bana kufrederken yaninda biri vardi beyefendinin sesini duydum.ben ne yapmalıyım .lutfen bana akilverebilir misiniz.is yerime gelse iftira atsa ne yaparim
İstemem, yan cebime koy misali olmuş. Madem iade edecektiniz arabayı neden 6000 tl masraf yaptınız? Tuhafsınız gerçekten. Fırsatçısınız.
Arabayı kiraladığınızı düşünün ve 6000 TL’yi kiralama ücreti olarak farzedin bence.

Sizlerden fikir almak istedim .bir beyfendi is munasebeti ile tanıştığım kendisini iyi niyetli olarak aktardi ve arkadaş olarak konuşmaya başladık. Bir ay gibi bir sure ile dostane gunluk mevzular dan bahsettik benim aracim bozuldu .tamirde iken bana bir araç gonderdi takasa aldigini kullanabilecegimi soyledi ben ise emanet kullanmam dedim.once arac geldi bana bir arkadasi teslim etti bahsettigim beyfendi baska bir ilde yasiyor .sonra bana vekalet gönderdi araci uzerine al dedi .ve ben aldim .her konusmadada emanet oldugunu beyan ettim .o ise benum hediyemdir dedi durdu.aradan gün geçti arac hem hasarli hem arizali idi temiz bir araba ile takas edeyim mi dedim senin karismam dedi temiz bir araba ile takas ettik.gel zaman git zaman surekli söyledim emanet gero vericem dedim .almadi notere gel vekalet gonder defalarca soyledim .istanbula sehir disina cikmam gerekti beyfendi gelmek istedi benimle ve geldi ben islerimi hallettim beni bekledi .kaldigi otelde.velhasil aksam zil zurna icti herhangi bir yakinlasma cabasi olmadi ve gerçekten bir sey hissetmiyorum.ama ayyas vari hali egolu tavirlari beni sinirlendirdi ve kavga ettik istanbul dönüşü kavga devam etti.ve içinden bir canavar çıktı .sarhos haliyle aramis sahsima hakaretler ediyor zekam kaldi ne insanlığım. Ben bir firmada muhasebeciyim gelicem patronlarina anlaticam beni kandirdi aracimi aldi diyeceğim seni oradan kovduracacim bile dedi 5 senedir bu firma ile calisiyorum.ama mutaassip insanlar kesin kovulurum.velhasil aracinin devrini al dedim tamam bir galerici yönlendireceğim dedi ve ben yeni arabaya 6000TL de masraf yaptim .harcandığımi verin arabayi alin dedim.bu konusma sonrasi bir daha telefonlarını açmadım .bana seni öldürürüm seklinde tehdit etti.12 kez filan aradi acmadim .bu tartisma dun yasandi bugun ses cikmadi gelen giden yok.bu arada bana kufrederken yaninda biri vardi beyefendinin sesini duydum.ben ne yapmalıyım .lutfen bana akilverebilir misiniz.is yerime gelse iftira atsa ne yaparim
Yani siz de yan cebime koy demişsiniz..

Artık kimse kimseye karşılıksız malını yedirmiyor..

Taktiğiniz tutmamış .
Biz burdan sizi aklayamayız.

Biraz müge anlı gibi konuşucam ama anlattığınız doğal hayatın akışına aykırı. Arabayı baba oğluna karşılıksız vermezken siz hangi kafayla aldınız anlamıyorum. Adam doğal olarak karşılığını almak istemiş. Siz karşılıl vermeyince de çirkinleşmiş evet ama normal yani. Ne diye versin size karşılıksız bir arabayı? Buna sizin de inandığınızı sanmıyorum.

6 bine gelince kullanım bedeli olarak görün. Emanet arabayı takas etmeden, masraf etmeden önce düşünseydiniz keşke

Oncelik vekalet var .noter satisi icin.ben arabayi simdi istese geri vereceğim ama arayan olmadi ben de onca hakaret sonrasi o adami aramam .adamin derdi araba da değil saplantili amac bana zarar vermek .gelsin alsin arabasını .istemiyorum .amaci direk genel müdürlere duyurmak .ses kayıtları var benim oyle nir arabam yok benden çıkan geri gelmez hediyemdir dedi.ama amac nasil bana yuz vermez sevgili olmaz dün ölümle bile tehdit etti ve ben nisanliyim demez mi ben sok oldum .eger benkm tarafimdan biri duyarsa herhangi bir resim var ise elinde seni öldürürüm dedi
Ses kaydı mı aldınız?
Çok garanticisiniz.

Bir yaşıma daha girdim. Öyle kendinizi aklamaya çalışarak yazmışsınız ama maalesef şu olayda sizde çok hatalısınız. Ne niyetle olursa olsun bir aylık tanıdığınız adamın arabasını neden üzerinize alıyorsunuz? Zorla mı verdi size? Üstüne takas ediyorsunuz başka arabayla 6000 lira masrafı da adamdan istiyorsunuz. İş güç sahibi kadınsınız nasıl bu kadar mantıksız hareket edebildiniz hayret ettim. 6000 lira canınızdan önemli değildir herhalde arabayı adamın üstüne yapın. Gerekirse polise gidip tehdit ediliyorum diyerek şikayet edin. Gelip iş yerinize sevgilisiyim dese ne olur anlamadım personelin sevgilisinin olması yasak mı sizin iş yerinde? Keşke sevgilisiyim dese maddiyattan sizi vurma potansiyeli daha yüksek
Adam yuksek ihtimal evli.ondan

Adam yuksek ihtimal evli.ondan

konu sahibesinin bunu bilmediğini düşünmüyorsunuz herhalde.. ailene ulaşırım diye tehdit etmiş adamı. kazık kadar adamı babasına şikayet edecek hali yoktu ya. karına anlatırım demek istemiş ama adam onu da yememiş ulaş öldürürüm seni demiş..

Yaw bi daha okudum da ne cesaret yani hakikaten ne cesaret?
Adamin aracini üzerine almak ne cesaret.kendimi dusunuyorum diyelim ki cok zor durumda kaldim araci kullanmak icin aldim sevgilim varsayiyorum tabi sevgilim olmasa almam.sevgilimin arabasini kullansam bime uzerime almam ya deli misin?
Bi dahakine para al ustune kendin koy kendine araba al bence öle daha garanti.devir mevir olmaz para verdigini de ispatlayamaz oh mis🤣🤣🤣bi is yapiyosaniz dogru yapin canim.
Saka saka..polise gidin hanimefendi.tehdit var ciddi olabilir.ve araci iade edin.

konu sahibesinin bunu bilmediğini düşünmüyorsunuz herhalde.. ailene ulaşırım diye tehdit etmiş adamı. kazık kadar adamı babasına şikayet edecek hali yoktu ya. karına anlatırım demek istemiş ama adam onu da yememiş ulaş öldürürüm seni demiş..
Aynen.
Aslında ilk tehdit eden ve kazık atan konu sahibi.
Ama adam ondan deli çıkmış.

Hadi hayırlı alışverişler, artık bahtına ne düşerse M Minikserce06

Olayın özeti:
-Merhaba ben Murtazacan
-merhaba ben de Safiyesu ve arabam bozuk yha ss
-al sana benden bir araba hediye
-(gözleri parlamış bir şekilde) yaa şapşik seni... ama olmaz ben emanet araba kullanmam. (o sırada cebini göstermektedir istemem yan cebime koy diye)
-o zaman al sana vekalet
-he ver ver vekaleti ver çabuk ver. Ve arabayı yenisiyle takas ediyorum ama emanet ha yanlış anlaşılmasın, herkes bilir ki ben emanet arabaya binmem!!!
-bilmezmiyim ayıpsın panpa.
.
aradan yüzyıllar geçer. Gerçekler efsanelere, efsaneler masallara dönüşür.
Kahramanımız halen beleşe konduğu arabayı tepe tepe keyifle kullanmaktadır. Ama o emanet araba kullanmaz orasını biliyoruz zaten ;)
Ve günlerden birgün gölgelerin içinden kötü kalpli sarhoş Murtazacan çıkar gelir ve şöyle der :
-biiiiiippppp (küfür)
-sen ne diyorsun ya murtazacan aa ben şok!
-arabamı ver uleen
-ben emanet arabaya binmem taaammı ss. Hemde 6 bin tl masraf yaptım :/
-seni şikayet edip kovduracam Safiyesu!
-hayırrrrrrr

Olay bu arkadaşlar
:KK53::KK53::KK53:

Af buyrun etraf boyle mezevenk beyefendi dolu. Karisindan bir ekmegi esirger. Elalemin kadinina araba yollar.
Tam mezevenk

Back