Oncelikle yok emanet dedim vs. Diyerek burada ki insanları kandirabileceginizi sanmayın. Baktınız adam araba yolladı, siz de bir ışık yandı adam hazır başka şehir de tam yolunacak kaz. Siz, araba size geldikten sonra adama ışık yakip ümit vermeseniz vekalet yollamazdı. Hazır vekâlet te geldi araba benim olsun, bir sıkıntı da basarim tekmeyi diye düşündünüz.
Çünkü çok naif düşünceli iyi niyetli, adamın size meyli olduğunu anlamamak icin salak olmak gerekir. Ki bu durum arabayı üstünüze alıp bir de değişim yapip masrafta yapmanızı açıklıyor. Buna bizim buralarda dost tutmak diyorlar. Bence tekte araba degildir, bu işin içinde yardim borç kisvesi altında para isi de vardır. Ve bence yüz de 90 adam evli ve siz de bunu biliyorsunuz
Tabi adam bu kadar yedirmenin üstüne beklediğini alamayınca delirdi tabi. Kim kime bu sevir de karşılıksız 10 lira verir.
Yani bu naif saf iyi niyetli kadın pozlarını bırakın.
Ki ayrica adam evli olmasa işyeri icin bu kadar korkmazsanız. Ne var yani arabasını aldim, adam bana taktı veya sevgilimdi simdi iftira atıyor deyip geçersiniz. Sonuçta biriyle sevgili olmakta araba almakta ayıp birsey degil. Isten çıkarılmaya neden olmsz. Ama evli adamların parasını yiyen kadın pozisyonunda olmak çok ayip birsey ve duyulursa hem rezil olursunuz hem de işinizden. O adamın elinde kim bilir ne mesajlar var ki bu kadar korktunuz rezil olurum diye.
Adam da çok cesaretliymis eger bu işten sıyırmak istiyorsanız adamın karısı kim sosyal medya vs den bulun ve sizi rahatsiz etmeye devam ederse direkt karısıyla konusacaginizi ayrica savcılığa gidip şikayet edeceginizi ve evine bu iddiaların yazılı olduğu celp gideceğine dair gözünü korkutun