Ayyas psikopat bir adam basima bela oldu

Bu teori gerçek olabilir mi ya ağzım açık kaldı

Adam şu sana telefon alacaam hani ellemeli diyen bilal gibi bişey belliki

Aklına gelmiş bence ki elden cikarip yenisini almış..

Bence başta işler hoşunuza gitmiş, ama sarpa sarınca kurtulma çabası içine girmişsin iz. Günahını dahi bedava vermeyen bir toplumda, aracı hediye etmek hemde cikarsi saçma geldi. Ben derdim ki bu hediyeyi verdi ama acaba benden beklentisi ne?

İstemem, yan cebime koy misali olmuş. Madem iade edecektiniz arabayı neden 6000 tl masraf yaptınız? Tuhafsınız gerçekten. Fırsatçısınız.
Arabayı kiraladığınızı düşünün ve 6000 TL’yi kiralama ücreti olarak farzedin bence.

Yani siz de yan cebime koy demişsiniz..

Artık kimse kimseye karşılıksız malını yedirmiyor..

Taktiğiniz tutmamış .
Biz burdan sizi aklayamayız.

Biraz müge anlı gibi konuşucam ama anlattığınız doğal hayatın akışına aykırı. Arabayı baba oğluna karşılıksız vermezken siz hangi kafayla aldınız anlamıyorum. Adam doğal olarak karşılığını almak istemiş. Siz karşılıl vermeyince de çirkinleşmiş evet ama normal yani. Ne diye versin size karşılıksız bir arabayı? Buna sizin de inandığınızı sanmıyorum.

6 bine gelince kullanım bedeli olarak görün. Emanet arabayı takas etmeden, masraf etmeden önce düşünseydiniz keşke

Ses kaydı mı aldınız?
Çok garanticisiniz.

Adam yuksek ihtimal evli.ondan

Adam yuksek ihtimal evli.ondan

konu sahibesinin bunu bilmediğini düşünmüyorsunuz herhalde.. ailene ulaşırım diye tehdit etmiş adamı. kazık kadar adamı babasına şikayet edecek hali yoktu ya. karına anlatırım demek istemiş ama adam onu da yememiş ulaş öldürürüm seni demiş..

Yaw bi daha okudum da ne cesaret yani hakikaten ne cesaret?
Adamin aracini üzerine almak ne cesaret.kendimi dusunuyorum diyelim ki cok zor durumda kaldim araci kullanmak icin aldim sevgilim varsayiyorum tabi sevgilim olmasa almam.sevgilimin arabasini kullansam bime uzerime almam ya deli misin?
Bi dahakine para al ustune kendin koy kendine araba al bence öle daha garanti.devir mevir olmaz para verdigini de ispatlayamaz oh misbi is yapiyosaniz dogru yapin canim.
Saka saka..polise gidin hanimefendi.tehdit var ciddi olabilir.ve araci iade edin.

Aynen.
Aslında ilk tehdit eden ve kazık atan konu sahibi.
Ama adam ondan deli çıkmış.

Hadi hayırlı alışverişler, artık bahtına ne düşerse M Minikserce06

Olayın özeti:
-Merhaba ben Murtazacan
-merhaba ben de Safiyesu ve arabam bozuk yha ss
-al sana benden bir araba hediye
-(gözleri parlamış bir şekilde) yaa şapşik seni... ama olmaz ben emanet araba kullanmam. (o sırada cebini göstermektedir istemem yan cebime koy diye)
-o zaman al sana vekalet
-he ver ver vekaleti ver çabuk ver. Ve arabayı yenisiyle takas ediyorum ama emanet ha yanlış anlaşılmasın, herkes bilir ki ben emanet arabaya binmem!!!
-bilmezmiyim ayıpsın panpa.
.
aradan yüzyıllar geçer. Gerçekler efsanelere, efsaneler masallara dönüşür.
Kahramanımız halen beleşe konduğu arabayı tepe tepe keyifle kullanmaktadır. Ama o emanet araba kullanmaz orasını biliyoruz zaten
Ve günlerden birgün gölgelerin içinden kötü kalpli sarhoş Murtazacan çıkar gelir ve şöyle der :
-biiiiiippppp (küfür)
-sen ne diyorsun ya murtazacan aa ben şok!
-arabamı ver uleen
-ben emanet arabaya binmem taaammı ss. Hemde 6 bin tl masraf yaptım :/
-seni şikayet edip kovduracam Safiyesu!
-hayırrrrrrr

Olay bu arkadaşlar

Af buyrun etraf boyle mezevenk beyefendi dolu. Karisindan bir ekmegi esirger. Elalemin kadinina araba yollar.
Tam mezevenk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…