merhabalar
ameliyatımı 28 Mart 2013 de sevgili doktorum EMRE İLHAN tarafından Ulus Liv Hospital da oldum, burun ameliyatı düşünen herkesin en zor kararı olan doktor seçiminde yardımcı olabilmesi için tecrübelerimi paylaştım..
özetle bu süreci kapsayan her aşamadan çok memnun kaldım, bana hem sağlık hem güzellik katan mutluluğumun mimarı Emre bey ve ekibine tekrar çok teşekkür ederim!!
profil sayfamdaki albümlerimde öncesi ve sonrası resimlerime bakabilirsiniz, detay merak edenler için yazacağım..
ameliyat öncesi: ilk günden Emre beyin doğru doktor olduğunu hissetmiştim yanılmadım, Emre bey her hastasıyla ameliyat öncesi en az 3 görüşme ve kişiye özel ameliyat planı yapıyor, bu zaman diliminde kurduğunuz iletişim çok ama çok önemli, ne istediğinizi ve ne istemediğinizi net aktarabilmeniz aynı zamanda ne kadarının size uygun olup olmadığını anlayabilmek, Emre beyin analizi ve yaklaşımı ameliyat öncesi dönemde çok rahat olmamı sağladı..
ameliyat günü: ameliyathaneye alınmadan önce Emre bey her hastasını mutlaka ziyaret ediyor, bu tüm heyecanımı hafifletmişti, ameliyattan çıkıp kendime geldiğimde susuzluk dışında hiçbir sıkıntı çekmedim, su içtiğimde tam olarak kendimdeydim, hiçbir şekilde mide bulantısı yaşamadım, ağrı sızı acı hissetmedim zaten çok geçmeden Emre bey yanıma geldi, daha sonra yemeğimi yedim ve burnumdan nefes alabilir halde mışıl mışıl uyudum, herşey tahmin ettiğimden çok daha kolay ve rahat olmuştu, ertesi sabah yine doktorumun ziyareti sonrası taburcu oldum.. hastane hakkında yorum yapmam gerekirse biz tüm imkanlardan ve çalışanlardan çok memnun kaldık, yemekler çok güzeldi özellikle hemşireler çok ilgiliydi çok iyi hissettirdiler hepsine tekrar teşekkürler..
ameliyat sonrası: ilk haftam evde huzurlu geçti, beklenmeyen bir durum yaşamadık, hatta öyle ki Emre beyin yazdığı reçetede aldığım ilaçlardan ağrı kesici ilacın kutusu bugün bile hala hiç açılmamış şekilde öylece duruyor, ilk günden itibaren göz altlarımdaki morluklar gün geçtikçe azaldı ve renk farklılığı giderek kayboldu, 7.gün alçım ve tamponlarım alındı o gün en keyifli günümdü çünkü hayatımda hiç almadığım kadar kaliteli nefes aldığımı, içime çektiğim oksijenin tadına vardığımı hissettim, bu daha önce hiç yaşamadığım bir duyguydu, 14.gün bantlarımı çıkarttık sonuç olarak mutluluğumun tarifi yok!! Kalın derili ve şuan normalden şiş burnumun oturması biraz zaman alacak biliyorum burnum zamanla çok daha güzelleşecek ama bu hali bile ayrı bir mutlu ediyor, aynalara bakmaya doyamıyorum çünkü ben hem bu kadar iddialı hem de bu kadar doğal birde yüzüme bu kadar uyum sağlayacak ve bana bu kadar yakışacak halini yani kısacası bu kadarını hayal edememişim, hayallerimden çok daha güzel bir burnum oldu :))
hiçbir başarının sonucu tesadüf değildir, internetten yapılan araştırmalar sonucunda bile Emre bey diğer doktorlardan farkını açıkça belli ediyor zaten ilk görüşmede doğru yerde olduğunuzu bir kez daha anlıyorsunuz, ben başından beri doktoruma çok güvendim hayatımda verdiğim en doğru kararlardan biri Emre İlhan oldu, tekrar çok teşekkürler, darısı isteyen herkesin başına..
sevgiler..